Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Lyn @ 2016 08 30, 13:59)
As beveik trigubai pigiau radau :))

pasidalinkite kontaktais...
QUOTE(Juodai @ 2016 08 30, 13:59)
Man atrodo, jeigu derinsit plautuvę su stalviršiu, galit tiesiog nepataikyti... Tada atrodys nekaip, kai skirsis atspalviai  - vaizdas bus toks, kad norėjot suderinti, bet nepavyko unsure.gif .

ta pati man sake zmogus, prekiaujantis santechnika, sako reikia kontrasto, nes jei bus nors tonu kita spalva, atrodys deme ir tiek...tai kaip elgtis? Gal paprasciausiai balta? arba juoda, prie buitines derinti? Dizainere sake gulsiu kryzium, bet juodos nebus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 30 rugpjūčio 2016 - 13:53
QUOTE(knopke* @ 2016 08 30, 14:53)
Dizainere sake gulsiu kryzium, bet juodos nebus g.gif

Juodos, jeigu lieto akmens, labiau apsineš kalkių nuosėdom. O keramikinės juodos negalvojot? Kol dizainerė teip juodos nenori?
Atsakyti
nu apie keramika as galvojau, juoda, nezinau, sake guls kryzium, bet pas mane jos nebus, bus tepalo deme...bet tai kaitlente tokia pat tepalo deme, nesupratau as sito jos rgumento, usu ir gartraukis Elica juodas, ir visa kita
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 08 30, 14:53)
pasidalinkite kontaktais...

ta pati man sake zmogus, prekiaujantis santechnika, sako reikia kontrasto, nes jei bus nors tonu kita spalva, atrodys deme ir tiek...tai kaip elgtis? Gal paprasciausiai balta? arba juoda, prie buitines derinti? Dizainere sake gulsiu kryzium, bet juodos nebus g.gif

nusiziurekit kokia norit kriaukle ir googlinkit Vokietijoje... nu pas drauge maciau - pilkas granito stalvirsis ir pilka kriaukle... atspalviai tikrai skyresi. bet ziurejau ziurejau - kad gerai atrode....
Atsakyti
mano plokstes
http://www.part.lt/i...3e528a21190.jpg
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 30, 14:44)
As tai nenusprendziu dar del plautuves. Stalvirsis pilkas, apacia virtuves tamsiai ruda, virsus baltas  biggrin.gif  tai jauciu arba plienine ar pilka.

Pas mane toks spalvu derinys, tai kraukle pas mane antracito spalvos, kaitlente irgi juoda
Atsakyti
as galvoju apie dalago 8 blanco, dizainere sako, kad tilps puse kiaules i tokia kriaukle, jai atrodo per didele, gal kuri turite didele?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 08 30, 16:30)
as galvoju apie dalago 8 blanco, dizainere sako, kad tilps puse kiaules i tokia kriaukle, jai atrodo per didele, gal kuri turite didele?

O dizainerė mėgsta gaminti? O Jūs?
Kaip mane biesina kai kurių dizainerių požiūris, kai geriau žino kaip turi gyventi užsakovas.
Tipo: O kam tau tokia didelė kriauklė, O kam tau du kompiuteriai, kąąą net 3 bus, O kam tokia plati/siaura lova, Užteks tau apšvietimo, kiek aš suplanavau ir t.t.

Nors deklaruojama, kad dizaineris turi įsiklausyti į užsakovą, tačiau bendravimo eigoj pamatai, kad viską bando pritempti prie savo pasaulėžiūros, nebūtinai labai plačios :D Ne apie visus čia, bet teko susidurti
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2016 08 30, 15:28)
Pas mane toks spalvu derinys, tai kraukle pas mane antracito spalvos, kaitlente irgi juoda

gal galetumete parodyti konkreciai kokia pas jus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Y2K @ 2016 08 30, 15:40)
O dizainerė mėgsta gaminti? O Jūs?
Kaip mane biesina kai kurių dizainerių požiūris, kai geriau žino kaip turi gyventi užsakovas.
Tipo: O kam tau tokia didelė kriauklė, O kam tau du kompiuteriai, kąąą net 3 bus, O kam tokia plati/siaura lova, Užteks tau apšvietimo, kiek aš suplanavau ir t.t.

Nors deklaruojama, kad dizaineris turi įsiklausyti į užsakovą, tačiau bendravimo eigoj pamatai, kad viską bando pritempti prie savo pasaulėžiūros, nebūtinai labai plačios :D Ne apie visus čia, bet teko susidurti

o kam didele kriaukle kai yra indaplove? ar jus vienu plaunat mesa, bulves ir dar kokius indus?
mano dizainere mane tik nukreipia tinkama linkme, jei as noriu kazko tai ir perku.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 08 30, 17:00)
o kam didele kriaukle kai yra indaplove? ar jus vienu plaunat mesa, bulves ir dar kokius indus?
mano dizainere mane tik nukreipia tinkama linkme, jei as noriu kazko tai ir perku.

Aš tai pusę kiaulės plaunu :)
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 30, 16:05)

na nebent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 08 30, 16:05)

Aš tai arbūzus bigsmile.gif

pas mane 45 cm indaplovė, netelpa skardos, kartais didesni puodai, tad visus tokius didelių gabaritų indus plaunu kriauklėje. Arba jei nesinori vieno puodo, kuris netilpo į indaplovę, marinuoti iki kito plovimo arba leisti indaplovę dėl vieno daikto.

Aš už dideles ir patogias kriaukles 4u.gif beje, Amerikoje dideliuose namuose virtuvėse ne tik dvi indaploves, bet ir dvi dideles kriaukles pasistato, nes taip patogu ax.gif prabanga, tsakant biggrin.gif

Atsakyti