Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(knopke* @ 2016 09 03, 18:39)
o as dabar dar viena klausima turiu..bus kampine spintele viduje, ar labai pasiteisines dalykas isvaziuojamas krepsys puodams? as galvoju, ar ne geriau be jo, nes galima kepimo skardas sukisti giliau, didesnius puodus?  O jei isvaziuoja mechanizmas, dar uz jo lieka vietos tuscios

Pas mane irgi tokia spintele bus, nedesiu to krepsio..pagalvojau desiu ten tolyn visokias konservuotas gerybes, o arciau kazka dazniau naudojamo ir issiversiu be jo ax.gif
Atsakyti
man sake, jog krepsys 200 eu kazkur, tai jau vienas "blumas" iseina :D
Atsakyti
Kampinių krepšių visokių būna, bet įtariu kalba eina apie Le Mans kampinį krepšį.
Jei taip tai kampinis krepšys tikrai labai pasiteisinantis dalykas puodams. Kainuoja apie 200eurų ir kai kur yra net iki 300eurų, bet tai tikrai ne vieno Blumo kaina. Blumas pigiau kainuoja. Jei kas perkat tuos Blum mechanizmus po 200eurų 1komplektą, mielai galiu parduot už 100eurų. Tikrų tikriausią austrišką originalą su visom garantijom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xinvest: 03 rugsėjo 2016 - 18:55
o koki svori jie islaiko? Nes mano puodai labai sunkus ir ju ne vienas biggrin.gif
Atsakyti
Manau puodams užteks, nebent kokių senovinių špižinių pridėsit :)
20kg svorį išlaiko, manau po 10kg kiekviena lentyna.
Atsakyti
10 kg lentynai man mazai, nes zepteriniai puodai sunkus, tad tikrai geriau spintele
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 03, 20:24)
10 kg lentynai man mazai, nes zepteriniai puodai sunkus, tad tikrai geriau spintele

kampine labai nepatogu be tu begeliu, tvarka palaikyti lb sunku ir dazniausiai prisireikia giliausiai ikisto daikto. Dabartineje virtuveje ten laikau tortines skardas ir zepterius ;) ir dar visko prisikaupe :) Neisivaizduoju kiek pas Jus tu zepteriu, kad 10 kg mazai? didysis puodas be dangcio sveria 1,7 kg, net pasveriau ka tik :) pas mane didziausias rinkinys su priedais, tai kazin ar jie tiek visi sveria g.gif o dar ir antras aukstas yra g.gif
Atsakyti
Pas mane du didziausi puodai, keptuve, triju dydziu puodai ir dar priedu yra, svoris tikrai nemazas sudejus
Atsakyti
Realiai rimti gamintojai puikiai įvertina tiek paskirtį produkto, tiek galimybes, todėl jei naudosite pagal paskirtį jokių keblumų tikrai nekils :)
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 03, 14:51)
Grazu man tokios dureles, ir jau baigiu itiket, kad patogu, tik... sazine neleidzia man siem mechanizmam moketi virs 200 euru.... blink.gif 
O ka jus manote jeigu vietoj tokiu daryti paprastai i sona atidaromas dureles, kurios butu 60  cm plocio ir 86 aukscio? Labai griozdiska ir nepatogu? unsure.gif

as desiu dvieju eiliu spinteles ir pacios virsuvines atsidarys i sona. Nezinau as tu kainu bet taip man padare dizainere ir man dzin. Is tikruju tai landziodama po jom 100 proc susitrankyciau galva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 03 rugsėjo 2016 - 22:24
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 03, 23:23)
as desiu dvieju eiliu spinteles ir pacios virsuvines atsidarys i sona. Nezinau as tu kainu bet taip man padare dizainere ir man dzin. Is tikruju tai landziodama po jom 100 proc susitrankyciau galva  biggrin.gif

O koks aukstis jusiskes virtuves virsaus, kad dalinate pusiau ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2016 09 03, 22:39)
O koks aukstis jusiskes virtuves virsaus, kad dalinate pusiau ax.gif ?

visutine dalis apie 1.20 tai dvi spinteles po mazdaug 60.
Atsakyti