Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Rokoko Mūza @ 2016 09 02, 19:34)
Na nežinau. Mes pirkom aquasanit ir naudojam 4 m. Nusiskundimų jokių neturiu, bet gal todėl kad dėkinga granito spalva?  g.gif

Jau kažkada rašiau kriauklių temoj, kad man irgi žmogus, dirbantis su santechnika sake Aquasanitas nepirkti. O kitai pažįstamai Aquasanitas kriauklė skilo nuo nupilto verdančio vandens. O jeigu viskas kol kas gerai, tai tik geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 09 02, 15:59)

Tai aš, aišku, po tokio pasakymo nuskuodžiau ir nusipirkau franke (tą ten fragranite, ne tectonite, įtariu, ne tas pats), o į aquasanitą nė nežiūrėjau :D Bet kažko pasakyt negaliu, kriauklė kaip kriauklė. Aš jai pretenzijų neturiu, betgi ir naudoju dvi savaites tik.

O kaip valot? Man niekas normaliai kalkių neišvalo :(
Atsakyti
Žinai kaip, su belekuo biggrin: Su kempinyte, su pašluoste, ką turiu rankoj... Gal čia nuo vandens priklauso? Man tai ne tragedija tos kalkės - kažkiek matosi, pavalai, ir nesimato.

Mane labiau nervina stiklinė kaitlentė. Mano tokia (siemens EP616HB21E). Ir ant jos viršaus - juodas grūdintas stiklas.

http://www.imk.lt/Bu...aign=kaitlentes

Tai va ją valyt mane nervuoja :D Aišku, stiklas yra stiklas, paimi ir atvalai, bet jau būtent reikia IMT ir valyt. O ne tai, kad nutiško lašas, brūkšt, nėra lašo. Nes jei nutiško lašas ir brūkšt - tai liko baisiausias brūkšnys, vo kak.

Jaučiu, reikia man įsigilint į tas valymo priemones biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Xinvest @ 2016 09 03, 17:19)
Naudojuosi pats ir daugeliui savo klientų rekomenduoju, jei tik įperka. Bet kas atėjęs pažiūrėt tavo virtuvės iškarto supras, kad tai yra ne eko variantas  thumbup.gif

unsure.gif Tipo, aplinką dergia? O kokiu būdu spintelės lankstai gali dergti aplinką? Ir kokie tada yra eko? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 rugsėjo 2016 - 18:26
o as supratau, kad ne ekonominis variantas, o paturbintas biggrin.gif
Atsakyti
Ai ekonominis biggrin.gif :D Nes eko - tai paprastai naudojama, turint omeny ekologišką biggrin.gif

Blin, galvoju, tai gal gamina tuos lankstus kaip nors ypatingai dergiančiai gamtą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 rugsėjo 2016 - 22:31
4u.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aha, labai svarbu, kad atėję pažiūrėti virtuvės (!) žmonės suprastų, kad tai ne ekonominis varijantas. Tai vienas iš pagrindinių prioritetų planuojant virtuvę unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 09 05, 08:23)
Aha, labai svarbu, kad atėję pažiūrėti virtuvės (!) žmonės suprastų, kad tai ne ekonominis varijantas. Tai vienas iš pagrindinių prioritetų planuojant virtuvę unsure.gif ...

Aha man irgi užkliuvo :D. Reikia lankstus iš išorės dėt, kad visi matytų, kaip kieta.
Na bet nenubaidykim pasikandžiojimais žmogaus, nes ne taip dažnai profai baldininkai ar lankstų pardavėjai čia užklysta, gal patars ką nors kam nors.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 09 05, 08:53)
Na bet nenubaidykim pasikandžiojimais žmogaus, nes ne taip dažnai profai baldininkai ar lankstų pardavėjai čia užklysta, gal patars ką nors kam nors.

Protingas žmogus neišsigąs tų įkandimų bigsmile.gif . Kita vertus, jei panašius patarimus dalins, kažin ar daug naudos bus vartotojui g.gif
Atsakyti
čia vienom durelėm 200€? Ane. blush2.gif
nu gal tiek to. hihihi.gif Nesakau, jog negalima naudoti, bet kai daiktas su verte prasilenkia dešimtim kartų, nu tai sorry. Nebent čia už 10 durelių tokią kaina. Yra gerokai paprastesnių mechanizmų. Tebunie mano virtuvė bus eko lotuliukas.gif (nomiška)
funkciją atliks lygiai tokią pačią, tik viduje, atidarius spintelę ir užkišus gaklvą, pamatysi (jeigi žiūrėsi) jog mechanizmas atrodo kitaip ir kainuos gal 10x pigiau
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2016 09 04, 18:32)

Jaučiu, reikia man įsigilint į tas valymo priemones biggrin.gif
Papildyta:

pas elektrinė, bet prie jos prisvyla ne ką mažiau. Pienelio tipo valikliai. Nu ten CIF ar alternatyvos ir trini. IMI ir trini doh.gif dar prie mūsų kaitlentės buvo pridėtas toks laikiklis į kurį dedasi paprasti statybiniai pjaustymo keičiami vienkartiniai peiliukai. Nu tokie
tai su jais pagrandai, jeigu jau ten prikepa nail.gif
kal tikrai yra kokia priemonė kur fit fit ir švaru. a?
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2016 09 05, 07:12)

geriausias mechanizmas kampinei spintelei - plyta. Pigiausia yra užmūryti tokį reikalą.
Šiaip, tai patariu visiems vengti tų kampinių spintelių, kiek tik galima, jei galima. Nieko jos nesutaupo, o patogumo nulis. O jeigu jau netyčia vis dėlto pasidarėt tokį reikalą, tai nusiteikite min 150€ investicijai į normalesnį mechanizmą (karusėlė, ar išvažiuojančio lentynos) arba jeigu tokie pinigai per dideli - dėkite paprastas lentynas ir jau kai reiks ko iš ten paprašyti, tai prašykit klupodamos, kitaip gali neduoti. biggrin.gif
rimtai. Mechanizmą galima ir vėliau įmontuoti, bet gali tekti išardyti baldus, tik dureles reikai iš karto numatyti reikiamo dydžio.
Atsakyti
Na, virtuve L raides, tai uzmurinti niekaip nepavyktu :D tiesiog, reikia nuspresti ar taupyti, ar investuoti ir tiek, o baldas sukasi juk kampu, tai isnaudoti anga ir reiktu
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 09 05, 08:51)
Na, virtuve L raides, tai uzmurinti niekaip nepavyktu :D tiesiog, reikia nuspresti ar taupyti, ar investuoti ir tiek, o baldas sukasi juk kampu, tai isnaudoti anga ir reiktu

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti