Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Uzsisakiau is kilo nemokama 7 dienu mitybos plana nuo pirmadienio laikysiuosi vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 11:40)
Uzsisakiau is kilo nemokama 7 dienu mitybos plana nuo pirmadienio laikysiuosi  vacation4.gif

aš irgi buvau užsisakius
paskaičiau ir numečiau, tikrai nesilaikysiu, man suskaičiavo 1200 kcal, prirašė kokteilių, aš ir daugiau valgydama sėkmingai numest galiu, gal per ilgesnį laiką bet niekur ir neskubu
kiek tau kcal parašė?
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 12:40)
Uzsisakiau is kilo nemokama 7 dienu mitybos plana nuo pirmadienio laikysiuosi  vacation4.gif

kur ją gauti?
Atsakyti

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 11:40)

As ir buvau uzsisakius, paziurejau ir uzdariau irnesakyk.gif

QUOTE(qqte @ 2016 07 28, 12:57)
aš irgi buvau užsisakius
paskaičiau ir numečiau, tikrai nesilaikysiu, man suskaičiavo 1200 kcal, prirašė kokteilių, aš ir daugiau valgydama sėkmingai numest galiu, gal per ilgesnį laiką bet niekur ir neskubu
kiek tau kcal parašė?

O paskui kaip dar su savo kokteiliais pristojo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 28, 13:48)
As ir buvau uzsisakius, paziurejau ir uzdariau  irnesakyk.gif
O paskui kaip dar su savo kokteiliais pristojo  wacko.gif

man neskambino dėl kokteilių, bet kažkada anksčiau yra skambinę, tai atfutbolinau tada, tikiuosi nebeskambins jau smile.gif
jei norėsiu to kokteilio tai pati ir ieskosiu kur pirkt, ot negaliu pakęst kai ima brukt kažką telefonu mad.gif
Atsakyti
dievinu vasara wub.gif ir tokias vakarienes biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

pasigirsiu ax.gif kol kas labai sekmingai islaikau numesta svori. nekontroliuoju saves del kiekvieno kasnio, tiesiog laikausi grieztos taisykles, kad vakare jokiu valgymu, ir siaip, jei noriu kazko labiau kaloringo, tiesiog valgau maziau, o darzoves, vaisius ir uogas kemsu kilogramais biggrin.gif bet svoris plius minus daugmaz toks pat thumbup.gif dziaugiuosi pati savim, kad po numestu kilogramu neleidau sau atsipalaiduot labai, iki rugsejo kol kas mesti siekio nera, svarbiausia dabar kad islaikyt, reikia juk ir to ismokt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 07 28, 16:01)
dievinu vasara wub.gif  ir tokias vakarienes  biggrin.gif  biggrin.gif

user posted image

pasigirsiu ax.gif  kol kas labai sekmingai islaikau numesta svori. nekontroliuoju saves del kiekvieno kasnio, tiesiog laikausi grieztos taisykles, kad vakare jokiu valgymu, ir siaip, jei noriu kazko labiau kaloringo, tiesiog valgau maziau, o darzoves, vaisius ir uogas kemsu kilogramais  biggrin.gif  bet svoris plius minus daugmaz toks pat thumbup.gif  dziaugiuosi pati savim, kad po numestu kilogramu neleidau sau atsipalaiduot labai, iki rugsejo kol kas mesti siekio nera, svarbiausia dabar kad islaikyt, reikia juk ir to ismokt smile.gif

Saunuole!!!! Dziaugiuosi del taves wink.gif

Papildyta:
QUOTE(smile_at @ 2016 07 28, 13:48)
As ir buvau uzsisakius, paziurejau ir uzdariau  irnesakyk.gif
O paskui kaip dar su savo kokteiliais pristojo  wacko.gif

Skambino ? biggrin.gif
Atsakyti
Frofe,šaunuolė good.gif

Labas,
Penktadienis ne už kalnų bigsmile.gif siaubelis kaip noriu išsimiegot,niekur neskubėt,pailsėt ... dirol.gif
Atsakyti
Frofe faina
išlaikyt ir sunkiausia man rodos

Meniu
2 virti kiaušiniai 1,5 riekelės duonos su sviestu
puodelis kakavos pasaldintos šaukšteliu medaus
plovas, 2 pomidorai su gr.jogurtu
30 gr.lazdyno riešutų
200 gr.grūdėtos varškės su šaukšteliu slyvienės
Atsakyti
Labas vakaras,
ir as panasiai kaip Barbaske jauciuosi ...
meniu
pusr. balinta kava, nedidelis sumustinis su desra, agurku
piet. kava, kruasanas ( mieste)
vak. silke su agurku, majonezu, pomidoras, j. duonos riekele; balinta kava, raudoni serbentai su naturaliu jogurtu ir saukst. medaus
Atsakyti
Kruasanas....niam ,niam biggrin.gif Mano kolega prancūzas kepa,tai galima nualpt vien nuo kvapo.
Atsakyti
Nu nafik isbegau tai lyt pradejo, est noriu zveriskai ir tikrai ne pms ir isvis perdegiau nuo svorio metimo, tiksliau nuo to istisinio galvojimo kaip save suimt, damust ir gyvent ramiai. Nu kaip padaryt tvarka galvoj.
Atsakyti