Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas smile.gif -400gr, bandau po truputi judet zemyn smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
+2kg triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 29, 08:31)
Labas rytas,
+2kg  triniti.gif

Ogo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2016 07 29, 07:37)

biggrin.gif kaip uzaugo per pora dienu tai taip ir nukris greit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 29, 07:31)
Labas rytas,
+2kg  triniti.gif

Is kur? blink.gif
Atsakyti
Labas rytas, pas mane -200gr.

Nors šiek tiek. Buvau svertis ant "išmaniųjų svarstyklių" tai paskaičiavo kad svorio palaikymui 1270kcal o metimui -300 = 970kcal.
Jeigu taip valgyt tai man badas.. gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 07 29, 07:44)

Kramsnoju kiauras dienas kazka, vandens saziningai negeriu, nebegioju va ir rezultatas smile.gif nu dar tevu svarstykles visad biski daugiau nei maniskes rodydavo smile.gif

Buvot Laju take kasnors? Verta?
Papildyta:
QUOTE(agnieeeska @ 2016 07 29, 07:57)
Labas rytas, pas mane -200gr.

Nors šiek tiek. Buvau svertis ant "išmaniųjų svarstyklių" tai paskaičiavo kad svorio palaikymui 1270kcal o metimui -300 = 970kcal.
Jeigu taip valgyt tai man badas..  gun_bandana.gif

Siaubas, badas gi cia...
Atsakyti
Labas rytas

-200g ir 72.5 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 20:19)
Nu nafik isbegau tai lyt pradejo, est noriu zveriskai ir tikrai ne pms ir isvis perdegiau nuo svorio metimo, tiksliau nuo to istisinio galvojimo kaip save suimt, damust ir gyvent ramiai. Nu kaip padaryt tvarka galvoj.

Kaaaaaip aš tave suprantu.. Jau ir mane užkniso tas užburtas ratas

QUOTE(qqte @ 2016 07 28, 21:42)
Ne zinok spaliuke kudai dar abydniau kai reikia galvot ka valgai
atrodo ai nu atsipalaiduosiu ir ka...ir nieko pamazu is kudos virsti "normalia" ir tada supranti kad jei negalvosi toliau virsi graziai nuaugusia, paskui apkunia ir galu gale stora  sad.gif
nu ir abydna nors tu ka

aš esu tavo apibūdintas variantas cry.gif buvau visą gyvenimą kūda, dabar jau "normali", bet jaučiu tokį pagreitį kūną įgavus link storos, kad nebežinau net ką daryt. Mano didžiausia problema yra pilvas.. Nors nesu obuolio figūros, bet jis visą laiką išsipūtęs grynai kaip nėščiosios.. Visa kūda ir pilvas pūpso kaip afrikos vaikams verysad.gif Bandžiau visokių baltymų atsisakyt ir t.t. , bet nieks nepadeda.. Tik kąsnis į burną - pilvas kaip 3 - 4 mėnesyje, sočiau pavalgau (ką labai mėgstu) ir jau galiu nėščiosios suknelės ieškot.. Jau kiek kartų mane nėščia seni pažįstami kartų palaikę yra biggrin.gif Iš vienos pusės juokinga, bet iš kitos tai labai graudu.. Bandžiau visokių dietų, tai svoris nukrenta - pilvas lieka. Tai dabar susiėmiau ant nevalgymo vakarais ir sporto, tikiuos padės smile.gif va. paverkšlenau penktadienio proga smile.gif

Prisiduodu - 200 g.
Atsakyti
QUOTE(Banti @ 2016 07 29, 08:38)
) va. paverkšlenau penktadienio proga smile.gif

Prisiduodu - 200 g.

Man atrodo tokiu atveju reikia pilvo raumenis stiprint, tuomet neiissoks taip pilvukas. Bet aisku lengva pasakyt smile.gif

Buvau nuo smile_at nusiziurejus ir valgiau viena saldumyna i diena, labai geras budas, reikes vel taip daryt smile.gif ir labai gundausi i sporto kluba prie namu eit, sake vyras treneris labai fainas , bet begimo irgi apleist nenoriu, kaip viska suderint ir spet ...
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 29, 09:01)

Buvot Laju take kasnors? Verta?

buvau pernai, tikrai ne schmoll.gif eiles didziules, masinu ner kur parkuot... bet jei prie puntuko vaziuosi, tai ir i taka uzlipsi biggrin.gif

QUOTE(Banti @ 2016 07 29, 09:38)
Kaaaaaip aš tave suprantu.. Jau ir mane užkniso tas užburtas ratas
aš esu tavo apibūdintas variantas  cry.gif buvau visą gyvenimą kūda, dabar jau "normali", bet jaučiu tokį pagreitį kūną įgavus link storos, kad nebežinau net ką daryt. Mano didžiausia problema yra pilvas.. Nors nesu obuolio figūros, bet jis visą laiką išsipūtęs grynai kaip nėščiosios.. Visa kūda ir pilvas pūpso kaip afrikos vaikams verysad.gif Bandžiau visokių baltymų atsisakyt ir t.t. , bet nieks nepadeda.. Tik kąsnis į burną - pilvas kaip 3 - 4 mėnesyje, sočiau pavalgau (ką labai mėgstu) ir jau galiu nėščiosios suknelės ieškot.. Jau kiek kartų mane nėščia seni pažįstami kartų palaikę yra biggrin.gif Iš vienos pusės juokinga, bet iš kitos tai labai graudu.. Bandžiau visokių dietų, tai svoris nukrenta - pilvas lieka. Tai dabar susiėmiau ant nevalgymo vakarais ir sporto, tikiuos padės smile.gif va. paverkšlenau penktadienio proga smile.gif

pilva numest jauciu tik sportas padetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 07 29, 08:56)
buvau pernai, tikrai ne  schmoll.gif eiles didziules, masinu ner kur parkuot... bet jei prie puntuko vaziuosi, tai ir i taka uzlipsi biggrin.gif
pilva numest jauciu tik sportas padetu  ax.gif

Prie puntuko nenoriu buvau daug kartu smile.gif noriu uzlipt kurnors aukstai biggrin.gif pernai atidare tai gal visi apziurejo ir siemet nebus eiliu g.gif
Atsakyti