QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 20:19)
Nu nafik isbegau tai lyt pradejo, est noriu zveriskai ir tikrai ne pms ir isvis perdegiau nuo svorio metimo, tiksliau nuo to istisinio galvojimo kaip save suimt, damust ir gyvent ramiai. Nu kaip padaryt tvarka galvoj.
Kaaaaaip aš tave suprantu.. Jau ir mane užkniso tas užburtas ratas
QUOTE(qqte @ 2016 07 28, 21:42)
Ne zinok spaliuke kudai dar abydniau kai reikia galvot ka valgai
atrodo ai nu atsipalaiduosiu ir ka...ir nieko pamazu is kudos virsti "normalia" ir tada supranti kad jei negalvosi toliau virsi graziai nuaugusia, paskui apkunia ir galu gale stora
nu ir abydna nors tu ka
aš esu tavo apibūdintas variantas

buvau visą gyvenimą kūda, dabar jau "normali", bet jaučiu tokį pagreitį kūną įgavus link storos, kad nebežinau net ką daryt. Mano didžiausia problema yra pilvas.. Nors nesu obuolio figūros, bet jis visą laiką išsipūtęs grynai kaip nėščiosios.. Visa kūda ir pilvas pūpso kaip afrikos vaikams

Bandžiau visokių baltymų atsisakyt ir t.t. , bet nieks nepadeda.. Tik kąsnis į burną - pilvas kaip 3 - 4 mėnesyje, sočiau pavalgau (ką labai mėgstu) ir jau galiu nėščiosios suknelės ieškot.. Jau kiek kartų mane nėščia seni pažįstami kartų palaikę yra

Iš vienos pusės juokinga, bet iš kitos tai labai graudu.. Bandžiau visokių dietų, tai svoris nukrenta - pilvas lieka. Tai dabar susiėmiau ant nevalgymo vakarais ir sporto, tikiuos padės

va. paverkšlenau penktadienio proga
Prisiduodu - 200 g.