QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 16:14)
Skambino ?
Aha, skambino, ir kvarsinu galva su savo kokteiliais
QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 28, 18:17)
Kruasanas....niam ,niam

Mano kolega prancūzas kepa,tai galima nualpt vien nuo kvapo.
Oj kaip man skanu kruasanai, paskaicius net seile bega

seniai bevalgau ir artimiausiu metu neketinu
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 20:19)
Nu nafik isbegau tai lyt pradejo, est noriu zveriskai ir tikrai ne pms ir isvis perdegiau nuo svorio metimo, tiksliau nuo to istisinio galvojimo kaip save suimt, damust ir gyvent ramiai. Nu kaip padaryt tvarka galvoj.
As nesisveriau jau balazin kiek

Vaizdas veidrodyje nedziugina, pilvas isiputes ir neplanuoja traukti

po vizito pas homeopata supratau, kad turiu bedu, tai del to taip. Gali but, nes niekas nepadejo

noretus turet kaip Banti ikeltos nuorodos sportiska figura, tik zinau, kad neimanoma, na bet kartais pasvajot gerai

tiesa, sportai kol kas apleisti, nes atostogauju ir speju, kad be rudens I ritma negrisiu. Teoriskai zinau, ka turiu daryt noredama pakudet, bet VA realybej viskas sudetingiau, vien zinojimo neuztenka deja

Vienu dziaugiuos - kad neisirasiau I lenteles ir leidziu sau pailset nuo prisidavimo, kudejimo, nes per tuos 6 men vis tik pavargau. Del islaikymo tai manau ziurint kiek numeti, jei protingai, tai ir islaikyt imanoma, jei zemiau savo ribos, tada jau labai sudetinga. As 60 islaikyt galeciau tik badaudama, tai man tikrai to nereik, 63-64 islaikyt jau turiu pagalvot, ka dedu I burna, 68 islaikyt vargo nera, valgyt galiu nemazai, tame tarpe saldumynu, tik nuo tikrai daug auga...
Frofesore, faina vakarienes

as ir nemazai darzovem vaisiais uogom mintu, bet leidziu sau po saldainiu, po Leda, daugiau stengiuosi nepiktnaudziauti
79>65,3>65
startas 2016.01.09