Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Spaliuke,praeis 4u.gif
Visą gyvenimą reiks galvot ką valgai,kiek,kada ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 28, 20:23)
Spaliuke,praeis  4u.gif 
Visą gyvenimą reiks galvot ką valgai,kiek,kada ... biggrin.gif

Uzknisaaa!!!!!!!!
Nors kuda buciau, nebutu taip abidna galvot smile.gif aj nors vistiek rasciau prie ko prikibt stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 19:28)
Uzknisaaa!!!!!!!!
Nors kuda buciau, nebutu taip abidna galvot smile.gif aj nors vistiek  rasciau prie ko prikibt  stupid.gif

Ir taip esi ne iš storujų biggrin.gif Ne tavo diena ir tiek,rytoj vėl kitaip atrodys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 28, 20:32)
Ir taip esi ne iš storujų  biggrin.gif
  Ne tavo diena ir tiek,rytoj vėl kitaip atrodys  4u.gif

Nu tokia graziai nuaugus biggrin.gif
friends.gif

Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 19:50)
Nu tokia graziai nuaugus biggrin.gif
friends.gif

Nu tokia gražiai nukūdus tongue.gif Va aš tai gražiai nuaugus bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 28, 20:56)
Nu tokia gražiai nukūdus  tongue.gif  Va aš tai gražiai nuaugus  bis.gif

Nu gryzus idesiu foto kurioj aiskiai matysis tikrove biggrin.gif nebesimausiu tu kudinanciu timpu smile.gif
Kai pagalvoji tai bile graziai flirt.gif
Atsakyti
Ne zinok spaliuke kudai dar abydniau kai reikia galvot ka valgai
atrodo ai nu atsipalaiduosiu ir ka...ir nieko pamazu is kudos virsti "normalia" ir tada supranti kad jei negalvosi toliau virsi graziai nuaugusia, paskui apkunia ir galu gale stora sad.gif
nu ir abydna nors tu ka
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 16:14)
Skambino ? biggrin.gif

Aha, skambino, ir kvarsinu galva su savo kokteiliais umn.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 28, 18:17)
Kruasanas....niam ,niam  biggrin.gif  Mano kolega prancūzas kepa,tai galima nualpt vien nuo kvapo.

Oj kaip man skanu kruasanai, paskaicius net seile bega essen.gif seniai bevalgau ir artimiausiu metu neketinu biggrin.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 20:19)
Nu nafik isbegau tai lyt pradejo, est noriu zveriskai ir tikrai ne pms ir isvis perdegiau nuo svorio metimo, tiksliau nuo to istisinio galvojimo kaip save suimt, damust ir gyvent ramiai. Nu kaip padaryt tvarka galvoj.

As nesisveriau jau balazin kiek blush2.gif Vaizdas veidrodyje nedziugina, pilvas isiputes ir neplanuoja traukti sad.gif po vizito pas homeopata supratau, kad turiu bedu, tai del to taip. Gali but, nes niekas nepadejo sad.gif noretus turet kaip Banti ikeltos nuorodos sportiska figura, tik zinau, kad neimanoma, na bet kartais pasvajot gerai biggrin.gif tiesa, sportai kol kas apleisti, nes atostogauju ir speju, kad be rudens I ritma negrisiu. Teoriskai zinau, ka turiu daryt noredama pakudet, bet VA realybej viskas sudetingiau, vien zinojimo neuztenka deja sad.gif
Vienu dziaugiuos - kad neisirasiau I lenteles ir leidziu sau pailset nuo prisidavimo, kudejimo, nes per tuos 6 men vis tik pavargau. Del islaikymo tai manau ziurint kiek numeti, jei protingai, tai ir islaikyt imanoma, jei zemiau savo ribos, tada jau labai sudetinga. As 60 islaikyt galeciau tik badaudama, tai man tikrai to nereik, 63-64 islaikyt jau turiu pagalvot, ka dedu I burna, 68 islaikyt vargo nera, valgyt galiu nemazai, tame tarpe saldumynu, tik nuo tikrai daug auga...
Frofesore, faina vakarienes biggrin.gif as ir nemazai darzovem vaisiais uogom mintu, bet leidziu sau po saldainiu, po Leda, daugiau stengiuosi nepiktnaudziauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 28, 21:28)
Uzknisaaa!!!!!!!!
Nors kuda buciau, nebutu taip abidna galvot smile.gif aj nors vistiek  rasciau prie ko prikibt  stupid.gif

Man vakarais buna lomkes del maisto sad.gif , buna visaip ir atsilaikau ir kartais ne
kovoju labai su savimi angel_sadangel.gif
visada labai buna sunku sunku , ryte buna gerai vel biggrin.gif bicycle.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
54,8 smile.gif
kita savaite neprisiduosiu nes vaziuojam ryt prie juros, grisiu penktadieni vakare..

Del apetito ir lomkiu vakarais, as tai pusryciams leidziu sau viska kp noriu ir jei vakare uzsimanau kokios nesamones galvoju kad va iki ryto nedaug truksta ir galima bus
paprastai jau ryte nenoriu
o siaip sako kas diena nedavalgo tam vakare sunkiausia laikytis
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2016 07 29, 06:23)
Labas rytas  4u.gif
54,8  smile.gif
kita savaite neprisiduosiu nes vaziuojam ryt prie juros, grisiu penktadieni vakare..

Del apetito ir lomkiu vakarais, as tai pusryciams leidziu sau viska kp noriu ir jei vakare uzsimanau kokios nesamones galvoju kad va iki ryto nedaug truksta ir galima bus
paprastai jau ryte nenoriu
o siaip sako kas diena nedavalgo tam vakare sunkiausia laikytis

Ai as tai sugebu net soti noret valgyt ,bet tik vakare ... tiksliau ka nors kramsnot , bet laikausi , gal ismoksiu susigyvent su tuo
Man taip pat ryte jau nelabai valgosi ...

Prisiduodu 70.2kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 29 liepos 2016 - 05:53
Anerita nuo kramsnojimo tai kazkokia veikla padeda
bent man mezgimas pvz, megzdama valgyt nenoriu
arba uzsimanai kazko eini kokiu pritupimu daryt, noras kuriam laikui praeina..
nu arba pvz metu arbatos gert
Atsakyti