Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(zingeidi @ 2016 07 31, 12:21)
Labas rytas;)

geras rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 31, 12:21)
tai ten matyt mazintas L buvo  ax.gif

as jau XL'as. Zinau, kad nescia, ir kad taip turi buti, bet protui vistiek moraline trauma  unsure.gif

as XL tik viena suknele teturejau, sausio men pas vyra Kaledinis vakarelis buvo, 2 sav iki gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 07 31, 12:36)
as XL tik viena suknele teturejau, sausio men pas vyra Kaledinis vakarelis buvo, 2 sav iki gimdymo  biggrin.gif

pas mane dauguma jau XL. i L papyciu neikisu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 07 31, 11:36)
as XL tik viena suknele teturejau, sausio men pas vyra Kaledinis vakarelis buvo, 2 sav iki gimdymo  biggrin.gif

O as neturejau cool.gif arba l didinti pasitaike lotuliukas.gif

Nu ka pilna masina gerybiu, darzoviu ilgai pirkt nereikes ir ziemai bandysiu konservuot, pirma karta
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 31, 14:24)
O as neturejau  cool.gif arba l didinti pasitaike  lotuliukas.gif

Nu ka pilna masina gerybiu, darzoviu ilgai pirkt nereikes ir ziemai bandysiu konservuot, pirma karta

jei ne papai, tai man irgi manau L uztektu g.gif baisu man, kokie jie veliau bus..
nusipirkau HM liemenele, pries 2 men kazkur. Ir ka gi, nebetelpu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 31, 13:46)
jei ne papai, tai man irgi manau L uztektu  g.gif  baisu man, kokie jie veliau bus..
nusipirkau HM liemenele, pries 2 men kazkur. Ir ka gi, nebetelpu jau  biggrin.gif

Dziaukis dideli papai privalumas biggrin.gif

Nu ka ryt pasisveriu ir atgailausu uz nuodemes doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
papietavau, tai truputi apsiraminau, o tai ant sluotos skraidziau biggrin.gif
Atradau bulgur kruopas, kaip skanu paivairinimui. Skaniau nei kuskusas.

PD, na ka padarysi, per nestuma dar ne tiek moterys priauga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 31, 14:20)
PD, na ka padarysi, per nestuma dar ne tiek moterys priauga  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba vakara, arteja mmm, jauciuosi visa sutinus, ispampusi, tragiskai vienu zodziu doh.gif:
Atsakyti
Labuka

Baiges atostogos, rytoj griztu i realybe. Ir tikiu, kad ji man baisiai nepatiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 31, 08:08)
smile_at, kad matyciau kiek ko esu pripirkusi:) ko jau pakanka, o ko dar truksta  biggrin.gif kad nenupirkciau 15-to bodziuko 56 dydzio nesgi grazuuuu, o 62-nieko biggrin.gif

Na ziurint iki kokio amziaus perki ax.gif man iki 3 men tik bodziuku ir vadinamu sleepsuit'u reikejo, patys patogiausi rubeliai leliukui smile.gif aisku ne po 15 vnt biggrin.gif AI as dar visad perku tos pacios firmos, kad dydziai neprasilenktu blush2.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 31, 09:24)
Angeliux,netoli.Tikrai neperdedu.Sveriu jau apie 75  verysad.gif  Po savaitgalio picų gal dar daugiau,bet bijau svertis ir kam tie nervai,juk puikiai žinau kad nuo tokio valgymo augu.

Neauk, barbaske 4u.gif kad netaptum vel didele unsure.gif nors jei dar M dydi perki, tai nera bloga situacija smile.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 31, 13:24)
O as neturejau  cool.gif arba l didinti pasitaike  lotuliukas.gif

Ka marinuosi? As ir su kalnu gerybiu grizau, dar vyras is savo tevu privezes, o greit vel vaziuosit biggrin.gif
Karsta...
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 31, 22:07)
Neauk, barbaske  4u.gif  kad netaptum vel didele  unsure.gif 

Ka marinuosi? As ir su kalnu gerybiu grizau, dar vyras is savo tevu privezes, o greit vel vaziuosit biggrin.gif
Karsta...

drinks_cheers.gif

agurkus su pomidoru padazu ir dar ryt receptu ieskosiu biggrin.gif
Atsakyti