Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(smile_at @ 2016 07 29, 23:02)
Naujas tas kosmo kambarys, sako idomu, bet eiles irgi kilometrines, vnz planuojat aplankyt vaziuot reikia kuo anksciau. As dar irgi nebuvus kosmo kambary, nors pravaziuoju tai daznai  blush2.gif
Fainuolis koks  wub.gif  manoji ir dantu nesaugo  unsure.gif

Oho jau didele kokia  wub.gif mesyte jau duodi? Kiek sveria?

Sveria apie 9 kg jau. Dar tik karta daviau kalakutienos su darzoviene, tai vos kelis šaukštelius isiuliau....iš vis paskutunem dienom sunkiau valgo darzoviene....duodu kruopų košės belakt, o tu?

Grizom neseniai iš gimtadienio, Labos;)
Atsakyti
QUOTE(zingeidi @ 2016 07 29, 23:23)
Sveria apie 9 kg jau. Dar tik karta daviau kalakutienos su darzoviene, tai vos kelis šaukštelius isiuliau....iš vis paskutunem dienom sunkiau valgo darzoviene....duodu kruopų košės belakt, o tu?

Grizom neseniai iš gimtadienio, Labos;)

As mesytes dar nemaciau, nuo rugpjucio vidurio pradesiu, jei turesiu. Versiena planuoju duot. Darzovienes sveicia net ausys Linksys, po 200 g suvalgiau 13 ir 18 val, ir dar valgytu, bet neduodu daugiau. Bet labai skanios gaunasi man darzovienes, kiek per daug isverdu, pati lietum suvalgiau biggrin.gif
Koses duodu irgi belakt bepienes, skaniu lydytu sviestu, ir man visa porcija suvalgo. Dar vis duodu paragaut uogyciu, pvz vakar gal 5 gervuoges suvalge. Nuo vakar pradejau duot nulupta obuoli, skaniai valge. Vnz apetitu nrsiskundzia mergina, sveriau gal 8

Labas rytas, man jis jau prasidejo doh.gif
Atsakyti
smile_at, as irgi panasiai atsikeliau - kazkokiu vyturiuku patapau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 30, 09:01)
smile_at, as irgi panasiai atsikeliau - kazkokiu vyturiuku patapau  biggrin.gif

Normalu, organizmas taikosi smile.gif

Labas rytas 4u.gif
atsikeliau isalkusi, tai papuotavau ax.gif
kokie planai savaitgaliui? as tai kol kas niekur neskubu, reikes viska issiskalbti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anike* @ 2016 07 30, 12:02)
Normalu, organizmas taikosi  smile.gif

Labas rytas  4u.gif
atsikeliau isalkusi, tai papuotavau  ax.gif
kokie planai savaitgaliui? as tai kol kas niekur neskubu, reikes viska issiskalbti  ax.gif

ramiakas smile.gif
turgely buvau, nusipirkau svieziu bulvyciu, morkyciu,pulpeliu smile.gif sriubyte virsiu wub.gif
uzsipildziau svoriuko lentele, kol kas ramiai einu ties viduriuku thumbup.gif
Atsakyti
Olia mes vartomes kieme ant pievutes, prikirtom sparneliu.
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 30, 17:29)
Olia mes vartomes kieme ant pievutes, prikirtom sparneliu.

pavydziu thumbup.gif

as inventorizuoju klecko rubelius biggrin.gif exceliuka vedu smile.gif
Atsakyti
Nu neblogai paziurejau krepsini biggrin.gif Nu siandien daug piktu vyru bus.
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2016 07 30, 07:14)
As mesytes dar nemaciau, nuo rugpjucio vidurio pradesiu, jei turesiu. Versiena planuoju duot. Darzovienes sveicia net ausys Linksys, po 200 g suvalgiau 13 ir 18 val, ir dar valgytu, bet neduodu daugiau. Bet labai skanios gaunasi man darzovienes, kiek per daug isverdu, pati lietum suvalgiau biggrin.gif
Koses duodu irgi belakt bepienes, skaniu lydytu sviestu, ir man visa porcija suvalgo. Dar vis duodu paragaut uogyciu, pvz vakar gal 5 gervuoges suvalge. Nuo vakar pradejau duot nulupta obuoli, skaniai valge. Vnz apetitu nrsiskundzia mergina, sveriau gal 8

Labas rytas, man jis jau prasidejo  doh.gif

Kaip Verdi?
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 30, 17:12)
pavydziu  thumbup.gif

as inventorizuoju klecko rubelius  biggrin.gif exceliuka vedu smile.gif

Oho rimtas darbas labai thumbup.gif

Jopapa po poros savaiciu giminiu susitikimas, reik gi pasitempt biggrin.gif
Atsakyti
Truputi pavalgiau siandien , o nereikejo blush2.gif
Reik pradet dirbt be savaitgaliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 30 liepos 2016 - 21:32
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 30, 09:01)
smile_at, as irgi panasiai atsikeliau - kazkokiu vyturiuku patapau  biggrin.gif

As ne savo noru blush2.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 30, 13:50)
ramiakas smile.gif
turgely buvau, nusipirkau svieziu bulvyciu, morkyciu,pulpeliu smile.gif sriubyte virsiu  wub.gif
uzsipildziau svoriuko lentele, kol kas ramiai einu ties viduriuku  thumbup.gif

As tevu darza siaubiu , kaip gera vasara thumbup.gif

QUOTE(Pikų*dama @ 2016 07 30, 17:12)
pavydziu  thumbup.gif

as inventorizuoju klecko rubelius  biggrin.gif exceliuka vedu smile.gif

Prajuokinai biggrin.gif ir ka ten inventorizuot? blush2.gif
QUOTE(zingeidi @ 2016 07 30, 19:37)
Kaip Verdi?

Jei apie darzovienes klauso, tai dedu maza bulvytes, 2-3 morkas, zirnius is 10-15 anksciu, daug cukinijos ir nuplikyta, be modeled ir seklu pomidora, kaip prieskoni dedu krapus, skaninu alyvuogiu aliejum. Kartais pagal nuotaika idedu sparaginiu, kartais spinatu. Skanu bigsmile.gif

Na ka nubegau beveik 7 km siandien, begosi sunkiau nei antradieni blush2.gif o paskutines 4 dienas padedu mamai konservuot smile.gif ryt griztant I Vilniu, pasiilgau namu blush2.gif
Atsakyti