Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

Labas rytas,
geriu antra kava, eisiu darzoviu pakuotis vaziuosim snd jau namucio, jei ne darbai mielai dar pabuciau.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 31, 07:36)
Labas rytas,
geriu antra kava, eisiu darzoviu pakuotis vaziuosim snd jau namucio, jei ne darbai mielai dar pabuciau.

mes kaip susitare, ir pirmyn, ir atgal biggrin.gif
Atsakyti
smile_at, kad matyciau kiek ko esu pripirkusi:) ko jau pakanka, o ko dar truksta biggrin.gif kad nenupirkciau 15-to bodziuko 56 dydzio nesgi grazuuuu, o 62-nieko biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Bandau susiimti,pilvas 9 mėnesio nėštumo doh.gif
Su šeimyna vakar nutarėm ,kad saldumynų nebepirksim tokiais kiekiais,nes ir dukrai auga pilvas kaip ant mielių.
Atsakyti
labas rytas smile.gif

mano seimyna miega, laukiu kol MB pabus ir eisim pusryciaut, pilvas jau gurgia smile.gif

Barbaske, perdedi, iki 9to nestumo men tau dar toli biggrin.gif
Atsakyti
Angeliux,netoli.Tikrai neperdedu.Sveriu jau apie 75 verysad.gif Po savaitgalio picų gal dar daugiau,bet bijau svertis ir kam tie nervai,juk puikiai žinau kad nuo tokio valgymo augu.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 31, 10:24)
Angeliux,netoli.Tikrai neperdedu.Sveriu jau apie 75  verysad.gif  Po savaitgalio picų gal dar daugiau,bet bijau svertis ir kam tie nervai,juk puikiai žinau kad nuo tokio valgymo augu.

nepaguosiu zinok, nes vakar parduotuvej suknele pasimatavus zliumbtr norejau ;( pilvas kabo, PD sake klubai papleteje, plike ant galvos sviecia.... bet vietoj to kad isvadas padaryciau, tai vakare vyneli (be laipsniu) su ledais, suriu ir desrytem kramsnojau doh.gif bet kaip Nota pasakytu, reik daryt isvadas ir imtis veiksmu, o ne verkslenti unsure.gif
Atsakyti
Labas
Mane tai nudziugino siandien svarstykles , galvojau po vakarykscio pavagymo bus plius 2kg . Parode +600gr .

Einu dziovinti galvos ir eisim su mazaja i Kina oze thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 31 liepos 2016 - 09:42
QUOTE(?angeliux? @ 2016 07 31, 08:35)
nepaguosiu zinok, nes vakar parduotuvej suknele pasimatavus zliumbtr norejau ;( pilvas kabo, PD sake klubai papleteje, plike ant galvos sviecia.... bet vietoj to kad isvadas padaryciau, tai vakare vyneli (be laipsniu) su ledais, suriu ir desrytem kramsnojau  doh.gif bet kaip Nota pasakytu, reik daryt isvadas ir imtis veiksmu, o ne verkslenti  unsure.gif

Tai neieškau paguodos biggrin.gif Tik kai atsimenu kad sustorėjau,darosi liūdna,o šiaip kai pagalvoju dar kart,būna gyvenime blogiau biggrin.gif
Vakar pirkau kelnes ir marškinius,M dydis.Akivaizdžiai matau ir leškas ir pilvą,bet kaip lengva kalbėt,o va veiksmai visai kas kita.
Turbūt tik grįžusi į Lietuvą pasijausiu stora ,nes ten gi gazelės,o aš va tokia gražiai paaugus,sakysiu kad mažai judu,vyras ant rankų nešioja biggrin.gif
Angeliux,klubai paplatėjo turbūt po gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 31, 10:54)
Tai neieškau paguodos  biggrin.gif  Tik kai atsimenu kad sustorėjau,darosi liūdna,o šiaip kai pagalvoju dar kart,būna gyvenime blogiau  biggrin.gif
Vakar pirkau kelnes ir marškinius,M dydis.Akivaizdžiai matau ir leškas ir pilvą,bet kaip lengva kalbėt,o va veiksmai visai kas kita.
Turbūt tik grįžusi į Lietuvą pasijausiu stora ,nes ten gi gazelės,o aš va tokia gražiai paaugus,sakysiu kad mažai judu,vyras ant rankų nešioja  biggrin.gif
Angeliux,klubai paplatėjo turbūt po gimdymo  mirksiukas.gif

as vos i L dydi isibraskinau vakar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2016 07 31, 12:06)
as vos i L dydi isibraskinau vakar  verysad.gif

tai ten matyt mazintas L buvo ax.gif

as jau XL'as. Zinau, kad nescia, ir kad taip turi buti, bet protui vistiek moraline trauma unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas;)
Atsakyti