Labas rytas,
geriu antra kava, eisiu darzoviu pakuotis vaziuosim snd jau namucio, jei ne darbai mielai dar pabuciau.
Labas rytas
mes kaip susitare, ir pirmyn, ir atgal

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 07 31, 07:36)
Labas rytas,
geriu antra kava, eisiu darzoviu pakuotis vaziuosim snd jau namucio, jei ne darbai mielai dar pabuciau.
mes kaip susitare, ir pirmyn, ir atgal

smile_at, kad matyciau kiek ko esu pripirkusi:) ko jau pakanka, o ko dar truksta
kad nenupirkciau 15-to bodziuko 56 dydzio nesgi grazuuuu, o 62-nieko

Labas rytas,
Bandau susiimti,pilvas 9 mėnesio nėštumo
Su šeimyna vakar nutarėm ,kad saldumynų nebepirksim tokiais kiekiais,nes ir dukrai auga pilvas kaip ant mielių.
Bandau susiimti,pilvas 9 mėnesio nėštumo

Su šeimyna vakar nutarėm ,kad saldumynų nebepirksim tokiais kiekiais,nes ir dukrai auga pilvas kaip ant mielių.
labas rytas
mano seimyna miega, laukiu kol MB pabus ir eisim pusryciaut, pilvas jau gurgia
Barbaske, perdedi, iki 9to nestumo men tau dar toli

mano seimyna miega, laukiu kol MB pabus ir eisim pusryciaut, pilvas jau gurgia

Barbaske, perdedi, iki 9to nestumo men tau dar toli

Angeliux,netoli.Tikrai neperdedu.Sveriu jau apie 75
Po savaitgalio picų gal dar daugiau,bet bijau svertis ir kam tie nervai,juk puikiai žinau kad nuo tokio valgymo augu.

QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 31, 10:24)
Angeliux,netoli.Tikrai neperdedu.Sveriu jau apie 75
Po savaitgalio picų gal dar daugiau,bet bijau svertis ir kam tie nervai,juk puikiai žinau kad nuo tokio valgymo augu.

nepaguosiu zinok, nes vakar parduotuvej suknele pasimatavus zliumbtr norejau ;( pilvas kabo, PD sake klubai papleteje, plike ant galvos sviecia.... bet vietoj to kad isvadas padaryciau, tai vakare vyneli (be laipsniu) su ledais, suriu ir desrytem kramsnojau

Labas
Mane tai nudziugino siandien svarstykles , galvojau po vakarykscio pavagymo bus plius 2kg . Parode +600gr .
Einu dziovinti galvos ir eisim su mazaja i Kina oze
Mane tai nudziugino siandien svarstykles , galvojau po vakarykscio pavagymo bus plius 2kg . Parode +600gr .
Einu dziovinti galvos ir eisim su mazaja i Kina oze

QUOTE(?angeliux? @ 2016 07 31, 08:35)
nepaguosiu zinok, nes vakar parduotuvej suknele pasimatavus zliumbtr norejau ;( pilvas kabo, PD sake klubai papleteje, plike ant galvos sviecia.... bet vietoj to kad isvadas padaryciau, tai vakare vyneli (be laipsniu) su ledais, suriu ir desrytem kramsnojau
bet kaip Nota pasakytu, reik daryt isvadas ir imtis veiksmu, o ne verkslenti 

Tai neieškau paguodos

Vakar pirkau kelnes ir marškinius,M dydis.Akivaizdžiai matau ir leškas ir pilvą,bet kaip lengva kalbėt,o va veiksmai visai kas kita.
Turbūt tik grįžusi į Lietuvą pasijausiu stora ,nes ten gi gazelės,o aš va tokia gražiai paaugus,sakysiu kad mažai judu,vyras ant rankų nešioja

Angeliux,klubai paplatėjo turbūt po gimdymo

QUOTE(Barbaškė @ 2016 07 31, 10:54)
Tai neieškau paguodos
Tik kai atsimenu kad sustorėjau,darosi liūdna,o šiaip kai pagalvoju dar kart,būna gyvenime blogiau
Vakar pirkau kelnes ir marškinius,M dydis.Akivaizdžiai matau ir leškas ir pilvą,bet kaip lengva kalbėt,o va veiksmai visai kas kita.
Turbūt tik grįžusi į Lietuvą pasijausiu stora ,nes ten gi gazelės,o aš va tokia gražiai paaugus,sakysiu kad mažai judu,vyras ant rankų nešioja

as vos i L dydi isibraskinau vakar

QUOTE(?angeliux? @ 2016 07 31, 12:06)
tai ten matyt mazintas L buvo

as jau XL'as. Zinau, kad nescia, ir kad taip turi buti, bet protui vistiek moraline trauma

Labas rytas;)