Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

As kadangi gyvenu kaime, ir begioju siauruciais zvyrkeliais/ smeliuku, tai man tamsoje butu savizudybe, ten yra reikalu su masina prasilenkt, tai net nesvarsatu tokio varianto. Tik kad namie begtakis yra pagrindinis svetaines atributas, tai reiks naudot :). Siaip tai as begiot lauke tik pries menesi pradejau ir man patiko (neitiketina), iki tol vis karts nuo karto ant takelio prasiegdavau. 10 km buvau ivaldzius, bet dabar nezinau ar bereikia tiek :)

Nors begimas man itakos daro tik energijai ir nuotaikai, nes man su kraujo apytaka prastai, nuoalt salta, tai isjudina viska... del svorio -maostas ir tik maistas blush2.gif , deja...
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2016 08 31, 16:51)
del svorio -maostas ir tik maistas  blush2.gif , deja...

O taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Džiugu už tas, kurioms krenta svoris, pagarba sportuojančioms smile.gif

dontstop, vis noriu paklaust, ar gryši sportuot į Žeimio klubą? Ar ten vyksta rytais kokie užsiėmimai? Žiūrinėjaus biški jo puslapį, tai radau, kad Solo Latino vyksta, tai čia šokiai, ar kas? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 08 31, 19:11)

dontstop, vis noriu paklaust, ar gryši sportuot į Žeimio klubą? Ar ten vyksta rytais kokie užsiėmimai? Žiūrinėjaus biški jo puslapį, tai radau, kad Solo Latino vyksta, tai čia šokiai, ar kas? blush2.gif

Šiemet ne, taupom verysad.gif Labai išsileidom per rugpjūtį - kelionė, kompas naujas, auto taisymas, panai gydymas belen kiek atsieina (konsultacija 39 eur, 2 papildai po 15 eur, vaistai jau už keliasdešimt eur nupirkta, o nė nesveiksta...), tai nusprendžiau, kad ir namie ne prasčiau sportuojasi, nors gaila, man išėjimas į sporto klubą buvo ne vien kalorijų deginimas, daugiau išėjimas iš 4 sienų aplamai, buvimas tarp žmonių... Na bet ką padarysi smile.gif

Solo latino tai šokių pamokos. Pernai nedidelė grupelė buvo, moteriškės įvairaus amžiaus, nuo mokinukių iki link pensijos biggrin.gif , mokytoja maloni ir draugiška iš išvaizdos. Aš nelankiau, tik matydavau jas prieš savo treniruotes. Mano trenerė Danguolė, bent jau pernai vedė tik vakarais 4u.gif Na o treniruokliai tai nuo 8 iki 22 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 01, 09:00)
Sveikos  4u.gif
Šiemet ne, taupom  verysad.gif  Labai išsileidom per rugpjūtį - kelionė, kompas naujas, auto taisymas, panai gydymas belen kiek atsieina (konsultacija 39 eur, 2 papildai po 15 eur, vaistai jau už keliasdešimt eur nupirkta, o nė nesveiksta...), tai nusprendžiau, kad ir namie ne prasčiau sportuojasi, nors gaila, man išėjimas į sporto klubą buvo ne vien kalorijų deginimas, daugiau išėjimas iš 4 sienų aplamai, buvimas tarp žmonių... Na bet ką padarysi  smile.gif

Solo latino tai šokių pamokos. Pernai nedidelė grupelė buvo, moteriškės įvairaus amžiaus, nuo mokinukių iki link pensijos  biggrin.gif , mokytoja maloni ir draugiška iš išvaizdos. Aš nelankiau, tik matydavau jas prieš savo treniruotes. Mano trenerė Danguolė, bent jau pernai vedė tik vakarais  4u.gif  Na o treniruokliai tai nuo 8 iki 22 val  smile.gif

Aišku. Ne, treniruokliai nedomina manęs, norėčiau treniruočių kokių g.gif
Va mano vyras nustebino, nusipirko metinį abonimentą į baseiną rolleyes.gif sakė lankys rytais prieš darbą (o dirba jis nuo 7:30h).
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 01, 14:07)
Aišku. Ne, treniruokliai nedomina manęs, norėčiau treniruočių kokių g.gif
Va mano vyras nustebino, nusipirko metinį abonimentą į baseiną rolleyes.gif sakė lankys rytais prieš darbą (o dirba jis nuo 7:30h).

Šaunuolis 4u.gif O gal ir tu galėsi su jo abonementu lankytis, kai jis neis?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 01, 13:11)
Šaunuolis  4u.gif O gal ir tu galėsi su jo abonementu lankytis, kai jis neis?

Gaila, bet ne. Jis vardinis. Galėjom pirkti šeimos, bet jis žymiai brangesnis.
Kainavo 290eu metams, galima lankytis kasdien po du kart + treniruoklių salė.
O šeimos gal 500eu
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 01, 14:44)
Gaila, bet ne. Jis vardinis. Galėjom pirkti šeimos, bet jis žymiai brangesnis.
Kainavo 290eu metams, galima lankytis kasdien po du kart + treniruoklių salė.
O šeimos gal 500eu

Ale kainelės blink.gif Nepabijojo vyras visiems metams imti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 01, 14:01)
Ale kainelės  blink.gif  Nepabijojo vyras visiems metams imti  blush2.gif

Čia netgi akcijinės biggrin.gif nežinau kiek pilna kaina visa būtų. Tai va, ir mane nustebino jis, sakė tikrai lankys, gaila būtų tiek pinigų.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 01, 08:00)
nusprendžiau, kad ir namie ne prasčiau sportuojasi, nors gaila, man išėjimas į sporto klubą buvo ne vien kalorijų deginimas, daugiau išėjimas iš 4 sienų aplamai, buvimas tarp žmonių... Na bet ką padarysi  smile.gif

Tu valinga, tai tikrai pavyks ir namu salygomis pasportuoti. Gal kokia drauge pasikalbink i kompanija, ar kita mamyte su panasaus amziaus vaikais.
Ar ilgai dar galvoji buti namie?
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 01, 12:07)

Ale tikrai saunuolis. Maniskis tai priaugo 3kg per 2 savaites. Gal kuri nors pametete? biggrin.gif Ir matosi is karto, net ant stambaus vyro! Ka jau kalbet apie mano 7...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar išbandinėjom naują grilį, kepėm sūrį (kažkokį spec kepimui tinkantį). Skanumynas tongue.gif Bet su tais visais eksperimentais baisu lipt ant svarstyklių blush2.gif
Nebeilgai man puotaut liko. Dar 3 dienos ir grįžtu į režimą angel_not.gif

QUOTE(Pireja @ 2016 09 01, 23:53)

Ar ilgai dar galvoji buti namie?

Na dar ilgokai smile.gif Trim metams išėjau į dekretą, dukrai dabar dar tik 1 m. 7 mėn. O ir po dekreto į buvusį darbą grįžt neplanuoju, ieškosiuosi kito. Kiek užtruks paieškos, negaliu net numanyt unsure.gif
Atsakyti
Sveis, isgyvenusios rugsejo 1 ir rugsejo 2 biggrin.gif

Savaitgaluz adu irkt naujus begimo batelius (kadangi begiosiu rytais ant takelio, reik "kambariniu") -gal patarsit kur ieskoti (svarstau apie parkas outlet) ir pasidalinsit kokios firmos turit?

Dabar as begioju visai ne su begimo bateliais kiek suprantu, tiesiog is seniau turejau ir tiek. Lauke tinka.
Atsakyti