Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

QUOTE(the_wanted @ 2016 08 30, 11:08)
sima_1 na nera jau cia taip tragiska kaip gali atrodyti. Per atostogas daznai leidziam sau daugiau ir jau pliusas :) Bet namie griztam i vezias ir greitai jau pliuso kaip nebuta! Svarbu nepratesti atostogu rezimo namie ;)  drinks_cheers.gif Tai gi auksciau nosi mirksiukas.gif

Dekuj 4u.gif šiaip vakar kai grįžom popiet irgi svėriausi, buvo žymiai daugiau, bet va iki ryto jau dalis dingo biggrin.gif jau nuo vakar vėl nevalgau po 18h

QUOTE(Almost. @ 2016 08 30, 11:13)
tai susiėmiau, pralenkiau ir laimėjau  bigsmile.gif  biggrin.gif

Sveikinu, šaunuolė tu 4u.gif

Aš apsirgau, peršalau, apie gaminimą net pavalvot nenoriu, tai šiandien mintu sumuštiniais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2016 08 30, 14:17)
nu 5% mano supratimu tikrai nemažai!

Tai jo jo, vis kažkoks pokytis į gerą įvyko smile.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 08 30, 14:35)
tai šiandien mintu sumuštiniais verysad.gif

Sumuštiniai irgi gali būti tiek sveiki, tiek dietiški smile.gif Pas mane jie apskritai viso lieknėjimo periodu vienas iš pagrindinių patiekalų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 08 30, 08:38)
Man Pauliukevičiaus žmonos knyga "Supermaistas" padarė tikrą perversmą virtuvėje  bigsmile.gif  Nepatiko tik vienas produktas, kurį pirkau knygos paraginta - bolivinės balandos  schmoll.gif

Man balandos labai patinka.
Jau gailiuosi, kad nenusipirkau tos knygos <_< Man karta teko lankytis viename labai gerame restorane. Uzsisakytame meniu (uzkandele+karstas patiekalas+desertas) uzkandele buvo is plonai pjaustytu morku, buroku ir berods juodojo ridiko (visos darzoves nevirtos). Darzoves buvo labai meniskai isdeliotos ir papuostos kazkokiom valgomom gelem. Nezinau, is ko buvo padarytas padazas, bet jo buvo nedaug, jo nesijaute, bet pats patiekalas buvo tobulas. Turbut pirma karta rimtai susimasciau, kad ir is mums iprastu darzoviu galima sukurti nustebinanti patiekala.
QUOTE(sima_1 @ 2016 08 30, 08:57)
Taigi po atostogų grįžau su +1,3kg blush2.gif

Puse velnio, bet atsikratyti teks.
QUOTE(Almost. @ 2016 08 30, 10:13)
tai man čia toks buvo kaip smūgis paskatinantis, kad tikrai nesustosiu, reik tik susiimt stipriai su maistu, baigt sau nuolaidžiaut, nes mėgstu skanų maistą ir viskas bus gerai  bigsmile.gif

Saunuole. As kol kas kabinuosi uz svarstykliu parodyto skaiciaus. Nors daug nenumeciau, bet atgal grizti nebenoriu.
Skanu maista visi megsta. Bet jis yra ugdomas ir ji galima keisti.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2016 08 30, 13:58)
Jau gailiuosi, kad nenusipirkau tos knygos <_< Man karta teko lankytis viename labai gerame restorane. Uzsisakytame meniu (uzkandele+karstas patiekalas+desertas) uzkandele buvo is plonai pjaustytu morku, buroku ir berods juodojo ridiko (visos darzoves nevirtos). Darzoves buvo labai meniskai isdeliotos ir papuostos kazkokiom valgomom gelem. Nezinau, is ko buvo padarytas padazas, bet jo buvo nedaug, jo nesijaute, bet pats patiekalas buvo tobulas. Turbut pirma karta rimtai susimasciau, kad ir is mums iprastu darzoviu galima sukurti nustebinanti patiekala.

Saunuole. As kol kas kabinuosi uz svarstykliu parodyto skaiciaus. Nors daug nenumeciau, bet atgal grizti nebenoriu.

Skanu maista visi megsta. Bet jis yra ugdomas ir ji galima keisti.

dar žinai, kas labai didelę įtaką turi nustebinančiam ir labai skaniam patiekalui? vizualinė išvaizda. nes oooo vaikyti, jeigu patiekalas patiektas kažkaip labai ypatingai gražiai, neįprastai mūsų akiai, tai net ir juoda duona gali pasidaryt pats gardžiausias delikatesas, nes pirmiausia valgom akimis smile.gif

matai, man teko save perverst dėl to suvokimo, kad ne svarstyklėse esantis skaičius lemia viską. nes kaip man tada nukrito dydis rūbų, jeigu kg nenukrito jau taip ir stipriai. o gi pasirodo va ir paprastas atsakymas - lašinukus pakeitė raumenys, pasikeitė figūra ir taip gavosi biggrin.gif

joooo, vakar pabandžiau aš tą savo naują patiekalą išmėginimui. tuno, avokado, arbatinio šaukšto graikiško jogurto ir kiaušinio užtepėlę. po trijų šaukštelių padėjau į šoną ir sunkumą bei šleikštulį jaučiu iki šiol - nieko valgyt nenoriu net doh.gif visi ingredientai buvo švieži, tiesiog mano skrandžiui viskas kartu niekaip netiko..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 08 30, 13:42)
Sumuštiniai irgi gali būti tiek sveiki, tiek dietiški  smile.gif  Pas mane jie apskritai viso lieknėjimo periodu vienas iš pagrindinių patiekalų  smile.gif

O kokius tu juos valgai?
Pas mane paprasti, su juoda duona ir sūriu.

Vakarienę jau vyras šiandien pagamino kol pietų miegojom, tai nemirsiu iš bado biggrin.gif

Apie knygas kalbat, neturiu jokios ir nesu skaičius. Norėjau kažkada Jagelavičiūtės nusipirkt ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif svoris irgi pajudejo, -1,9 kg. Net nezinau nuo kada, kai begiot pradejau, tai menuo mazdaug. Labai dziaugiuosi ir saugau, kad vel neataugtu biggrin.gif Gi gimines susitikimas ant nosies, Vyro gimines, kur ypac daug plepuciu. Siaip tai man kaip ir dzin, bet kartais norisi jas panervint ir paprovokuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2016 08 31, 08:33)
Sveikos  4u.gif  svoris irgi pajudejo, -1,9 kg. Net nezinau nuo kada, kai begiot pradejau, tai menuo mazdaug.

Saunuole! Taip ir toliau!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Almost, ar dar naudojiesi sportiniu laikroduku? Ar yra ten tokia funkcija - riebalų, išeikvotų per treniruotę, proc skaičiavimas? Pas mane yra ir paprastai man rodydavo, kad per bėgimą išeikvoju per valandą - 500 kcal, per pusantros 750 kcal, iš jų 23 % riebalų. Na kaip ir mažokai, kas liečia rieebalų proc, skambėjo, bet nežinojau, į kokį skaičių lygiuotis. Vakar bandžiau prabėgti kiek greičiau, kcal rodė tas pačias, o riebalų proc tik 17 mastau.gif Kaip taip yr? Greičiau bėgi, mažiau lašiakų dega? blink.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 08 30, 22:13)
O kokius tu juos valgai?
Pas mane paprasti, su juoda duona ir sūriu.

Darau arba su juoda duona (dažnai su saulėgrąžom) arba su spelta trapučiais, arba su rūginiais finn crisp duonelėm. Tepu arba varškės aptepą, arba tofu, arba tuną, arba (tik ant trapučių) riešutų sviestą+bananas+cinamonas.
O jei man reikia pietum, tai darau karštą sumuštinį karštų sumuštinių keptuve: 2 riekės duonos, sūris, kiaušinį įmušu 4u.gif

QUOTE(Veluma @ 2016 08 31, 09:33)
svoris irgi pajudejo, -1,9 kg. Net nezinau nuo kada, kai begiot pradejau, tai menuo mazdaug.

Kaip sekasi bėgiot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 rugpjūčio 2016 - 09:03
Jergus, dingo citavimo galimybė kažkur blink.gif

Veluma - šaunuolė, taip ir toliau bigsmile.gif Žiūrėk kitai vasarai jau būsi visa ledova flirt.gif biggrin.gif

dontstop - aha, naudojuosi. Stengiuosi priprasti nešiot jį kasdien, nors ir nelabai man patinka šiaip iš esmės lyginant su mano įprastu kitu laikrodžiu unsure.gif Žinok mano laikrodis turi telefone programėlę (Fitbit), tai man ten joje visokių reikalų rodo, bet procentaliai ne. Tik laiko trukme parodo, kiek buvo pvz. cardio minučių, kiek fat burn smile.gif
Atsakyti
Aha, nebecituoja forumas g.gif

Mes šiandien skaniai valgom (ai, dabar skaniai gaminam kasdien, kol vyras namie ax.gif ) - avinžirniai su jautiena wub.gif
Ir nusipirkom naują elektrinį gailį vietoj sugadinto, negaliu be jo, kaip be rankų blush2.gif
Atsakyti
Na, begiojasi man superiskai. Organizmas matyt prisitaike, prabundu 6.15 kaip laikrodukas, net ir savaitgaliais ir lekiu. Ne po daug, po 3,7 km kazkur (tokio dydzio patogus ratas aplink), ne greit (apie 27 min). Griztu pasikrovus energijos visai dienai. Kelias dienas buvo poreikis dar ta pati ir vakare prasukt.

Uz tai suku galva, ka daryt nuo kitos savaites (ir nuo penktadienio), nes dabar i darba vaziuodavau veliau, o nuo rugsejo 2 nebegalesiu, nes turesiu vaikus zadint, suruost, maitint ir i mokykla pristatyt laiku. Tektu keltis pries 6, o jau pakankamai tamsu (arba tuoj sutems) tokiu metu. Tai svarstau ryte begioti ant begtakio kokius 2,5 km, ir tada lauke kol orai leis pavakare (turiu galimybe grizt namo anskciau, tai speciau subegiot pries vakariene), gal ne 100 proc kasdien, bet... Tam reikia dar vienu batu ir dzemperiuko ilgom rankovem. Ziema matyt liksiu ties begtakiu ir ilgesnem distancijom...

Siandien darbe tiek reikalu, kad nera kada valgyt, visa diena balta varskes suri kramsnoju, vakare manikiurui vaziuoju, tai vel liksiu be maisto. Ryt noreciau 67 jau pamatyt ant svarstykliu... Kaip nuo 70 sakyciau visai geras rezultatas, sau jau grazesne biggrin.gif
Atsakyti
Veluma, o aš galvoju, kaip aš aš rudenį bėgiosiu vakarais tamsoje, ar ne pavojinga? g.gif Ar nereikės koreguoti maršrutų (mėgstu nuošalesnes vietas, mažiau spoksančių)? Aš turiu galimybę bėgiot tik po 19 val ax.gif
Atsakyti