QUOTE(Pireja @ 2016 08 30, 13:58)
Jau gailiuosi, kad nenusipirkau tos knygos <_< Man karta teko lankytis viename labai gerame restorane. Uzsisakytame meniu (uzkandele+karstas patiekalas+desertas) uzkandele buvo is plonai pjaustytu morku, buroku ir berods juodojo ridiko (visos darzoves nevirtos). Darzoves buvo labai meniskai isdeliotos ir papuostos kazkokiom valgomom gelem. Nezinau, is ko buvo padarytas padazas, bet jo buvo nedaug, jo nesijaute, bet pats patiekalas buvo tobulas. Turbut pirma karta rimtai susimasciau, kad ir is mums iprastu darzoviu galima sukurti nustebinanti patiekala.
Saunuole. As kol kas kabinuosi uz svarstykliu parodyto skaiciaus. Nors daug nenumeciau, bet atgal grizti nebenoriu.
Skanu maista visi megsta. Bet jis yra ugdomas ir ji galima keisti.
dar žinai, kas labai didelę įtaką turi nustebinančiam ir labai skaniam patiekalui? vizualinė išvaizda. nes oooo vaikyti, jeigu patiekalas patiektas kažkaip labai ypatingai gražiai, neįprastai mūsų akiai, tai net ir juoda duona gali pasidaryt pats gardžiausias delikatesas, nes pirmiausia valgom akimis
matai, man teko save perverst dėl to suvokimo, kad ne svarstyklėse esantis skaičius lemia viską. nes kaip man tada nukrito dydis rūbų, jeigu kg nenukrito jau taip ir stipriai. o gi pasirodo va ir paprastas atsakymas - lašinukus pakeitė raumenys, pasikeitė figūra ir taip gavosi
joooo, vakar pabandžiau aš tą savo naują patiekalą išmėginimui. tuno, avokado, arbatinio šaukšto graikiško jogurto ir kiaušinio užtepėlę. po trijų šaukštelių padėjau į šoną ir sunkumą bei šleikštulį jaučiu iki šiol - nieko valgyt nenoriu net

visi ingredientai buvo švieži, tiesiog mano skrandžiui viskas kartu niekaip netiko..
Enjoy this moment.
This moment is your life.