Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

QUOTE(dontstop @ 2016 09 16, 06:52)

becukris šokoladas gabaliukas

Kas per becukris šokoladas? Gal jau minėjai, nepamenu blush2.gif

QUOTE(the_wanted @ 2016 09 16, 10:35)
Sveikos 4u.gif
Na as dar sirguliuoju, valgau nevisai sveikai - vakar ir torciuko paskanavau pas drauge ir sampano taure smile.gif Bet savaites rezultatas -0.400 , gali grizti kita savaite..
Sportavau praeita ketvirtadieni, kazkaip pagalvojau reikia, bet tai buvo klaida - po treniruotes visa diena galva svaigo, kartais pykindavo. Nors ir treniruote palengvinom ir viena seta praleidom. Vis del to sloguojant reikia pasveikti o tada grizti prie fizinio kruvio  mirksiukas.gif
Siandien atsikeliau su sloga, bet noriu nuvaziuoti iki gym'o ir padaryti tiesiog kardio, stebint savo busena smile.gif Savaite be judesio - norisi pajudet biggrin.gif

Sveikatos 4u.gif kuo greičiau pasveik!

Na o aš vis niekaip neprisiverčiu pradėt sportuot, nesuprantu, kur dingsta laikas.. Tiek milijonas reikalų atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 16, 11:38)
Kas per becukris šokoladas? Gal jau minėjai, nepamenu blush2.gif

Na o aš vis niekaip neprisiverčiu pradėt sportuot, nesuprantu, kur dingsta laikas.. Tiek milijonas reikalų atsiranda biggrin.gif

Sūnui pirkom Maximoj, diabetikų skyriuje 4u.gif Yra ten visko, ir sausainių, ir guminukų, ir miusli batonėlių be cukraus, su stevija. Šokoladas sąžiningai - neskanus, sūnus jo nevalgo, aš po kvadračiuką baiginėju, nes pradaryta, nenoriu, kad sugestų ax.gif

Ką veiki, kol dukra darželyje? smile.gif

-------------
Na o aš laukiu vakaro, nuo ryto varvinu seilę, svajodama apie kalafiorų kotletukus blush2.gif Darysiu kaloringoką variantą su sūrio padažu, bet apskaičiuosiu, kiek galėsiu leist sau suvalgyti smile.gif
Atsakyti
sima_1 man atrodo svarbiausia pradet ir pratempt bent savaite, o veliau kazkiek pati gal noresi, bus gaila sustoti nes jau kazkiek jegu idejai biggrin.gif atsiras energijos, daugiau spesi kazka nuveiti smile.gif O tai rudeni, kai jau vis maziau ir maziau saules, norisi tik ant sofkutes pagulet siltai ax.gif

dontstop koks receptas kotletuku, gal ir as iskepsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2016 09 16, 12:22)

dontstop koks receptas kotletuku, gal ir as iskepsiu smile.gif

Kalafiorų kotletai

Aš dar noriu pabandyti taip baklažaną įdaryti

user posted image

Ėjau iki savo mėgstamų kioskų daržovių ir pamiršau baklažanus doh.gif Na kitą savaitę tuomet...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 16, 11:09)
Ką veiki, kol dukra darželyje?  smile.gif

Žinok nežinau kur tas laikas dingsta, bet kol susitvarkau, pagaminu pietus, sulakstau kur reikia, ir jau laikas ją pasiimti ax.gif tik kartą tegulėjau lovoje su maistu ir filmais per visą šitą laiką biggrin.gif turiu visokių daug atidėtų reikalų, kuriems vis nerasdavau laiko
Atsakyti
Sveikos,
as sia savaite 3 dienas buvau komandiruoteje, tai ten valgymas apvalia para, su sociom, ilgom vakarienem... tai svoris apsileides.... vakar begiojau, bet siryt jau neatsikeliau is lovos ryte. Viliuosi vakare pabegiot ir ryt ryte, nes savaitgalis ne namie, irgi begimas bus nuolatinis, nebus kada...

Svoris kol kas nebekrenta, net pakiles siek tiek.
Dar pritupimu issuki pasiemus, ryt reikia jau 150 padaryt, kojos skauda, nelaiko smile.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Sima_1, su sportu namie yra toks niuansas, kad visą savo dienotvarkę reikia planuoti pagal jį, t y išpradžių suplanuoji sportą, susitari pati su savim dėl tikslios valandos, o paskui tvarkai visus kitus reikalus, jei jiems lieka laiko. Jei darysi atvirkščiai, pirma reikalai, paskui, jei spėsi, sportas, tai jam nebus laiko niekada biggrin.gif Sakau iš patirties biggrin.gif

Aš dabar sportuoju vakarais, arba bėgioju, tada reikia tik vyro sulaukti, arba jį išgrūdu su dukra laukan, kad ir kaip jis lieka nepatenkintas (vakar net susipykom doh.gif Grįžom ir demonstratyviai atsigulė miegot dar prieš 9, mat neduodam jam ilsėtis po darbo tongue.gif ), o pati sportuoju su youtube. Dukros dienos miego meto kiek gaila paskirt sportui blush2.gif , ypač turint omeny, kad bemiega maniškė tik valandą-pusantros. Bet kai vakarai jau bus tamsūs, teks aukot tą pietų miegą, nieko nepadarysi g.gif

Veluma, esu kelis kartus praėjus pritupimų iššūkį, tokį, kur reikėjo iki 270 pritupimų pabaigoje padaryt thumbup.gif
Atsakyti
Dontstop, aha tas pats pritupimu issukis smile.gif. Galvoj ar kita menesi vel nuo 50 pradeti, ar visai nebedaryt, ar kaip smile.gif. Dabar puse menesio jau, kojos nelaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 16, 12:36)
Sima_1, su sportu namie yra toks niuansas, kad visą savo dienotvarkę reikia planuoti pagal jį, t y išpradžių suplanuoji sportą, susitari pati su savim dėl tikslios valandos, o paskui tvarkai visus kitus reikalus, jei jiems lieka laiko. Jei darysi atvirkščiai, pirma reikalai, paskui, jei spėsi, sportas, tai jam nebus laiko niekada  biggrin.gif Sakau iš patirties  biggrin.gif

Aš dabar sportuoju vakarais, arba bėgioju, tada reikia tik vyro sulaukti, arba jį išgrūdu su dukra laukan, kad ir kaip jis lieka nepatenkintas

Suprantu, ir bandau sudėliot viską, man geriausia būtų ryte, kai niekas netrukdo. O pvz galima po pusryčių sportuot? Ar geriau nevalgius? blush2.gif

O kodėl jis pyksta? Aceit pavargęs po darbo ir nenori su vaiku eit į lauką?
Maniškis visada vesdavosi dukrą laukan vakarais, čia jau nerašyta taisyklė būdavo, važinėdavo jie visur, po visokius parkus ir t.t. thumbup.gif Deja dabar jau be manęs dukra niekur nenori eit, tai vakarais visi kartu varom kur nors.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 16, 14:24)
Suprantu, ir bandau sudėliot viską, man geriausia būtų ryte, kai niekas netrukdo. O pvz galima po pusryčių sportuot? Ar geriau nevalgius?  blush2.gif

O kodėl jis pyksta? Aceit pavargęs po darbo ir nenori su vaiku eit į lauką?
Maniškis visada vesdavosi dukrą laukan vakarais, čia jau nerašyta taisyklė būdavo, važinėdavo jie visur, po visokius parkus ir t.t. thumbup.gif Deja dabar jau be manęs dukra niekur nenori eit, tai vakarais visi kartu varom kur nors.

Ant tuščio skrandžio yra geriau, nes iškart degs lašiakas, po pusryčių pirmas 30-40 min degs glikogenas kepenyse, tik paskui lašiakas ax.gif Iškart po valgio negerai sportuoti, jei valgis buvo sotus, gali skaudėt šoną, pykint.

Matai, maniškis grįžta apie 19 val, ką tik po 2 val važiavimo, vėl sėst prie vairo, alkanam (pietūs 12 val) ir kažkur belstis, jau yra iššūkis biggrin.gif Paskui aš juos palieku parke ir bėgu, susimatom tik po 1,5 valandos, jam tas 1,5 val ganyt paną reikia, sako stresas, bijo, kad nesužiūrės, labai didelė įtampa biggrin.gif Na su ja yra kas veikti, ji neklauso visiškai, lekia kur nori, aš irgi po prakaitu grįžtu iš lauko karsta.gif Na bet kol kas bus taip, paskui prasidės tamsa, lietūs ir baigsis vakariniai pasivaikščiojimai smile.gif Nebedaug jam liko pakentėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 16 rugsėjo 2016 - 12:48
QUOTE(dontstop @ 2016 09 16, 13:47)
Ant tuščio skrandžio yra geriau, nes iškart degs lašiakas, po pusryčių pirmas 30-40 min degs glikogenas kepenyse, tik paskui lašiakas  ax.gif  Iškart po valgio negerai sportuoti, jei valgis buvo sotus, gali skaudėt šoną, pykint.

Matai, maniškis grįžta apie 19 val, ką tik po 2 val važiavimo, vėl sėst prie vairo, alkanam (pietūs 12 val) ir kažkur belstis, jau yra iššūkis  biggrin.gif  Paskui aš juos palieku parke ir bėgu, susimatom tik po 1,5 valandos, jam tas 1,5 val ganyt paną reikia, sako stresas, bijo, kad nesužiūrės, labai didelė įtampa  biggrin.gif  Na su ja yra kas veikti, ji neklauso visiškai, lekia kur nori, aš irgi po prakaitu grįžtu iš lauko  karsta.gif Na bet kol kas bus taip, paskui prasidės tamsa, lietūs ir baigsis vakariniai pasivaikščiojimai  smile.gif Nebedaug jam liko pakentėti  smile.gif

Dėkuj už patarimus, mėginsiu tuščiu skrandžiu nuo pirmadienio rolleyes.gif šiandien visa šeima einam į baseiną smile.gif

Na aš pilnai suprantu, kad jis pavargęs po darbo ir visa kita, bet gi su vaiku būt ir jo pareiga, ar ne? Ar jam tiesiog į lauką nepatinka eit su tokia išdykėle? biggrin.gif tada gali namie būt su ja ir alkanam nereiks būt thumbup.gif
Ai tie vyrai kartais visai nesusipratėliai, maniškis irgi kartais kaip užvelia ką, kad nei juoktis nei verkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 16, 15:34)
tada gali namie būt su ja ir alkanam nereiks būt  thumbup.gif

Tai va, kad aš noriu, kad ir mane pavežtų iki įdomesnio maršruto blush2.gif , ir dičkį reikia užimt, reikia vietos, kur jis galėtų pasivažinėt dviračiu arba riedučiais. O šiaip aišku maniškiui visai nepatinka eit į lauką, nei su vienu, nei su kitu vaiku, nei su abiem lotuliukas.gif Nei namie vienam su jais likti. Geriausia lafalint prie kompo ir kad nieks nejudintų jo dry.gif
Atsakyti