Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam 2016-aisiais

Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kcal:

vaisų salotos (bananas, vynuogės, melionas, slyvos, obuolys, nat jogurtas) 270 (nekokie pusryčiai, visą dieną kamavo alkis)

4 sumuštiniai duoniukai + varškė 200
2 puodeliai sultinio 50

2 sumuštiniai juoda duona + tunas 300
cikorija su pienu 45

garinta vištienos blauzdelė 150
bulvių košė 200
pomidorai 50

6 kalafioro kotletai 390
sūrio padažas 300

viso 2005 (tiek kcal, o alkana buvau visą dieną doh.gif +1 kg ryte doh.gif Reikia labiau galvot, ką valgyt blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 17, 07:49)

viso 2005 (tiek kcal, o alkana buvau visą dieną  doh.gif +1 kg ryte doh.gif Reikia labiau galvot, ką valgyt  blush2.gif )

Iš šono pažiūrėjus atrodo, kad kaloringieji patiekalai labiau į vakarą, geriau būt juos kelt į rytą mirksiukas.gif

Pas mane vakar irgi nekas gavosi, per dieną 3 porcijos ledų blink.gif blush2.gif negalėjau pasitenkinti viena.. blush2.gif
Atsakyti
Donstop, kaip tie kalafioro kotletai?

Mano uzvakar dienos meniu:
- nat. jogurtas su 5 saukst. granolos ir 1v.s. medaus
- konservuotos sparagines pupeles su gabaliuku sviesto ir puse idarytos paprikos (pupeliu daug)
- juodos duonos rieke su karsto rukymo kumpio griezineliu, 1 kriause ir daug gazuoto vandens su citrina (cia kad nevalgyti).
Ryte buvo lengvas minusas.
Vakar buvo cheating day, tai nerasysiu. Ciai siaip palyginimui, nes mes su Donstop valgome labai skirtingai - ji dazniau, as reciau, bet turbut didesnem porcijom. Man rods, svarbu rasti pusiausvyra ir tai, kas geriausia organizmui. Rytoj sverimosi diena, minuso neplanavau, bet man rods, busiu biskutuka pametus. Tai manau, kad esu teisingame kelyje.
Donstop, jei tu kas diena jauti alki, net ir daznai valgai, tai manau kad tikrai kazkas negerai su meniu. Gal medziagu proporcijas reiketu keisti, gal tau daugiau mesos reikia g.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau Rimi diabetikų skyrių, prisipirkau visko, ne tik sūnui, bet ir sau smile.gif Pirkau kapučino be cukraus clap.gif, šokoladinio kremo su riešutais be cukraus, taip pat šokolado, saldainių, uogienių, čia daugiau sūnui smile.gif

QUOTE(sima_1 @ 2016 09 17, 10:12)
Iš šono pažiūrėjus atrodo, kad kaloringieji patiekalai labiau į vakarą, geriau būt juos kelt į rytą mirksiukas.gif

Kas gi žinojo, kad taip išeis su tais kotletais, aš pirmą valgiau, paskui tik skaičiavau biggrin.gif

QUOTE(Pireja @ 2016 09 17, 11:09)
Donstop, kaip tie kalafioro kotletai?

Donstop, jei tu kas diena jauti alki, net ir daznai valgai, tai manau kad tikrai kazkas negerai su meniu. Gal medziagu proporcijas reiketu keisti, gal tau daugiau mesos reikia  g.gif

Oi, aš juos jau kokius 8-10 metų gaminu, labai mėgstam, labai skanūs, bet kaloringumas ne šiam lieknėjimo etapui blush2.gif

Ne kasdien, tik vakar jaučiau, pirmą kartą nuo šio rugsėjo pradžios. Ir galvoju taip, visiškai netinkamas patiekalas buvo vaisių salotos g.gif Jokio sotumo ir alkio priepuoliai paskui visą dieną g.gif
Šiaip kiek aš save stebiu, man sotumo daugiau duoda angliavandeniai - košės, duona, ne mėsa. Kažką reikės mąstyt. Be manęs šiuo metu nieks juodos duonos nevalgo, porą kartų supelyjo, nežinau, bepirkt ar ne, jau ir taip perku po pusę kepalo, bet nespėju viena suvartot g.gif Na ir košes teks vienai sau gamintis hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 17, 12:43)
Apžiūrėjau Rimi diabetikų skyrių, prisipirkau visko, ne tik sūnui, bet ir sau  smile.gif  Pirkau kapučino be cukraus clap.gif, šokoladinio kremo su riešutais be cukraus, taip pat šokolado, saldainių, uogienių, čia daugiau sūnui  smile.gif

Kas gi žinojo, kad taip išeis su tais kotletais, aš pirmą valgiau, paskui tik skaičiavau  biggrin.gif

O tai kuo tie visi gaminiai saldinti? Ir maža kalorijų turi?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2016 09 17, 14:17)
O tai kuo tie visi gaminiai saldinti? Ir maža kalorijų turi?

Stevija, kai kurie fruktoze. Kalorijų nei kiek nemažiau. Visa nauda, kad be cukraus. Cukrus iššaukia alkio priepuolius, kaip Pirėja kažkada rašė "cukrus traukia cukrų" smile.gif Stevija tikrai tokio poveikio neturi, o va dėl fruktozės nežinau g.gif Kapučinas, kurį pirkau sau, su cukraus pakaitalu maltodekstrinu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, labukas, pradejo krist svoris yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2016 09 17, 15:21)
Stevija, kai kurie fruktoze. Kalorijų nei kiek nemažiau. Visa nauda, kad be cukraus. Cukrus iššaukia alkio priepuolius, kaip Pirėja kažkada rašė "cukrus traukia cukrų"  smile.gif Stevija tikrai tokio poveikio neturi, o va dėl fruktozės nežinau  g.gif Kapučinas, kurį pirkau sau, su cukraus pakaitalu maltodekstrinu  4u.gif

g.gif na reiks ir man gal užsukt į tą skyrių thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar dienos kcal:

2 trapučiai su riešutų sviestu, bananu, cinamonu 170
cikorija su pienu 45

dž. vaisiai ~200
sumuštinis duona + becukris šokoladinis kremas 120
cikorija su pienu 45

kalmarų kotletai ~240 (gamino vyras, kaloringumas apytikslis)
makaronai 50 (tik nugvelbti keli iš vaikų lėkščių blush2.gif )
morkos koriejietiškai 100

šaltibartščiai 260

Viso 1230

QUOTE(sima_1 @ 2016 09 17, 21:51)
g.gif na reiks ir man gal užsukt į tą skyrių thumbup.gif

Guminukai pasirodo net visai be jokio saldiklio smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, per dvi savaites numeciau 1 kg ir... man padejo iskrovos dienos. Jas darau du kartus savaiteje. Antradieniais ir sestadieniais. Valio! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O jums matau neblogai sekasi, einu dar jus paskaityti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Pas mane -0,3kg per savaite. Tai dabar viso 62,4kg. Rezultatas geras, nes sia savaite neplanavau jokio minuso. Kita savaite jau tikiuosi pasiekti 61 zona.

Bet jau atsiranda rubu problema - visi turimi 4-i dzinsai yra per dideli. Net tie, kurie yra slimu slimai, smunka nuo uzpakalio. Dar liko apie 3 kg numesti ir teks galvoti apie priverstini garderobo atnaujinima.

Liuks, Aukso Pieva. As nesu iskrovos dienu fane, bet jei tu gerai jautiesi ir svoris juda zemyn - tai svarbiausia. Kabinkis uz mazejanciu skaiciu, ir pirmyn.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif vėl nebecituoja g.gif
Prisiduodam, šįryt 61,5kg thumbup.gif (-500g per savaitę).

QUOTE(Pireja @ 2016 09 18, 10:57)
Bet jau atsiranda rubu problema - visi turimi 4-i dzinsai yra per dideli. Net tie, kurie yra slimu slimai, smunka nuo uzpakalio. Dar liko apie 3 kg numesti ir teks galvoti apie priverstini garderobo atnaujinima.

Va šitas turbūt yra maloniausias dalykas, ne tiek skaičiai džiugina (nors irgi džiugina), kiek suvokimas, kad rūbai per dideli thumbup.gif Aišku per kišenę tai kirs tas garderobo atnaujinimas, betgi kaip faina biggrin.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2016 09 18, 08:52)
Labas rytas, per dvi savaites numeciau 1 kg ir... man padejo iskrovos dienos. Jas darau du kartus savaiteje. Antradieniais ir sestadieniais. Valio! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O jums matau neblogai sekasi, einu dar jus paskaityti. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu su pokyčiais 4u.gif o kokias iškrovas daraisi?
Atsakyti