QUOTE(arkava @ 2016 08 16, 18:34)
Uz 2 vakaru darba-min 600+ dar kazkiek pavaroms- nebloga chalturke.
Kaina jau su pavaromis ir montavimo darbais, t.y. su viskuo. O termostatai labai gražūs. Puikiai tinka mano interjerui. Pažiūrėsim kaip veiks, bet kol kas esu labai patenkintas. Jų dizainas sukelia teigiamas emocijas.
Papildyta:
QUOTE(Adwoco @ 2016 08 16, 19:48)
Jus sakote, kad reikia viena ar du kartus gyvenime nuststyti, o jis sako, kad termostatai veikia non-stop rezimu, tas matosi is bezypsinciu lempuciu valdiklyje, atsakos yra izdaromos ir atidaromos NUOLATOS, termostatai reaguoja net i prabegancius saules blyksnius lange, jau nekalbant apie reakcija ir kintancia temperatura ore ar grindyse. Kitaip tariant, jie tvarkosi patys taip, tarsi namuose nuolatos smirinetu seimininkas, bandydamas sureguliuoti grindu temperatura pagal nuolat kintancias salygas.
Aš dar neturiu veikiančių termostatų, bet mano supratimu jie būtent taip ir veikia. Nustatai, kad nori viduje turėti +21, tai termostatai reaguoja į vidaus patalpų temperatūrą ir siunčia informaciją pavaroms, kurios ir uždarinėja, atidarinėja grįžtančio termofikato kilpas. Tikėtina, kad termostatai dienos bėgyje nusiųs daug informacijos pavaroms, kurios tai atidarinės, tai uždarinės pavaras. Tavo santechnikas labai teisingai kalba.
Kaip pavyzdį aš pateikiau savo butą, kuriame per dieną kelis kartus užsuku ir atsuku termostatus, t.y. dirbu pavarų darbą. Aišku, temperatūros taip gražiai kaip termostatai nesuregiluoju, bet tiesiog pateikiau pavyzdį.
Čia tiesiog daugumą išsakė mintį, kad vieną kartą termostate nustačius norimą temperatūrą (pvz., +21) gali juos pamiršti, nes jie viską atliks regiliuodami pavaras. Daugiau iš esmės termostatų nebereikės reguliuoti. Nebent norėsi pasimažinti arba pasididinti temperatūrą. Tačiau žmonės sako, kad A+ klasės name ypač sunkiame taip lengvai nenumuši ir nepakelsi temperatūros, todėl ją viso šildymo sezono metu reikia palaikyti maždaug vienodą. Nusistatei spalį, kokią nori turėti temperatūrą kambariuose, tokią ir palikai. Viskas - daugiau nėra ko prie jų lįsti. Kiti teigia, kad tą patį per kelias dienas galima padaryti pačiam rankiniu būdu reguliuojant debitomačius. Jų mintis, kad visai termostatų nereikia.
Aš termostatus dėjau dėl olimpinio principo, nes 100 metrų nubėgti per 10,2 s man ne lygis. Noriu nubėgti per 9,8 s. Pažiūrėsime ar legalizuotas dopingas padės.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2016 08 16, 20:04)
Dėl 10%-20% tai juk standartinis marketologų pamėgtas procentų dydis kurį jie visada nurodo prie savos produkcijos. Garantuoju, kad ir prie savo įsigyto gaminio rasi kažką tame tarpe.
Jei nepamiršiu, rytoj pažiūrėsiu.