Nu tai, tada atskleisiu daugiau detalių. Esu su ja kalbėjusi, kad atsibodo ta itampa, kad man patinka dirbti sistemingai, susidėliot prioritetus, o jis man aiškina, chaosas čia visada bus. Tada po kiek laiko pasikviečia ir sako, nu tai koks planas - sakau, kaip ir kalbėjom, jokio plano, gesinu gaisrus, darau, ką reikia greičiausiai padaryt. Tada ji - nu tai kodėl tu sistemos neturi? kodėl nėra prioritetų? ir t.t. nu sakau, dėl to, kad tas neveikia, gi PATI sakėt, kad chaosas čia priimtina darbo forma. Tada ji - nu tai vistiek reik kažkokią sistemą turėt. Sakau - nu tai aš ją turiu, bet kasdien turiu rūpintis antraeilėmis smulkmenomis, kurios gali mėnesius palaukt. Ji - nu o tai kodėl tu jomis rūpiniesi? ***... Sakau - nes vykdau jūsų nurodymus, jūs skambinat ir prašot padaryt tą ir tą, tai ir darau.
Tada įsižeidimas, kad aš ją tipo kritikuoju, nors pasakau, kaip yra.
Tada eina tokio tipo patarimai: žinai, tu visur taupyk laiką, lipdama laiptais daryk skambučius, valgydama pietus, atrašinėk į mail'us. Plia, galvoju, gal dar šikane sėdint sandorius sudarinėt??? :oh
Mes su kolegom įtariam, kad jai su amžiumi mąstymos spragos jau prasidėjo, nes pamiršta, ką yra sakius, prieštarauja pati sau. Tik, kad jo ego kartu su ja kabinete netelpa. Nu ji nesupranta, kad turėtų savo vietą perleist jaunesniam vadovui, kuris greičiau gaudosi. Bet ji tai vadovybėj labai patogi, nes ją galima stumdyt, atsakomybių neprisiima. Pradeda kokį projektą, matosi, kad grybą nupjovė, man numetė, tipo "aš prišikau, tu išvalyk".
Esu ta, kur pasako savo nuomonę, argumentuoja, ale ta taip išvynioja viską. Kažkada gražiai pasakiau, kad mano darbo stilius kitoks ir man taip netinka tai vos nepuolė į ašaras, kad užsipuoliau ją, aišku, mačiau, kad vaidina, manipuliuoja. Nu tai ką pasakysi tokiam žmogui?
Arba tik kas - skambinu pirmininkui, galėsi TU su juo kalbėtis. Jau kai pati nesugeba, neranda argumentų, tai siunčia pas jį, o jis žiaurus žmogus, patikėkit.
O jei kas paklaustu mano pavaldyniu tai turbut panasiai apibudintu.
O jei rimtai, tavo savijautu kurkas svarbiau ir reikia nugaleti ta baime kad iseinant bus dar blogiau. Tiesiog paimk ir padaryk ko daugiau galvosi kad bus dar blogiau, jausis dar nemaloniai.
Pirmyn nugalek savo baime.