Įkraunama...
Įkraunama...

Nerimas dėl darbo

QUOTE(Pilango @ 2016 08 10, 17:33)
Šitas straipsnis, ačiū! aciuks.png

QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 08 10, 18:22)
Bet realiai dirbti savanoriskais pagrindis irgi taip pat reikalinga sutartis.
Taip. Dirbau savanoriškai, buvo pasirašyta sutartis.
Šiuo atveju darbdaviui net svarbiau nei darbuotojui, kad sutartis būtų, antraip "šešėlis metasi". smile30x30.png
Atsakyti
Sveiki, palaikantieji ir nepalaikantieji,

Kol kas nelabai galiu ką daug pasakoti, kol kas darbe gyvenam civilizuotai, susitariau iki kada dirbsiu, tik juokinga, kai vadovai tampa it šilkiniai tk tuomet, kai jau būni tvirtai apsisprendęs išeiti verysad.png

Jeigu tokia atmosfera, kuri jaučiama jau kelias dienas, tęstųsi dažniau, tuomet čia būtų rojus. Deja, tai laikina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 11 rugpjūčio 2016 - 11:25
QUOTE(dewofsoul @ 2016 08 11, 11:22)

Kol kas nelabai galiu ką daug pasakoti, kol kas darbe gyvenam civilizuotai, susitariau iki kada dirbsiu, tik juokinga, kai vadovai tampa it šilkiniai tk tuomet, kai jau būni tvirtai apsisprendęs išeiti  verysad.png

Jeigu tokia atmosfera, kuri jaučiama jau kelias dienas, tęstųsi dažniau, tuomet čia būtų rojus. Deja, tai laikina.

Kadangi vadovė moteris, tai reik suprast kiek daug ji priklausoma nuo mėnulio fazių, pmsesų, nuo vyro algos dydžio ir nuo to, ar vyras lovoj gerai pareigas atlieka. Matyt šiuo metu pas ją geras laikotarpis wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 11, 21:35)
Kadangi vadovė moteris, tai reik suprast kiek daug ji priklausoma nuo mėnulio fazių, pmsesų, nuo vyro algos dydžio ir nuo to, ar vyras lovoj gerai pareigas atlieka.

O Jus irgi taip smarkiai visa tai veikia? unsure30x30.png
Atsakyti
Darbo santykiai yra darbo santykiai, tuo ir reikia vadovautis, nepriklausomai nuo emocijų-fiziologijų-horoskopų.

O ne į temą - šiomis naktimis galima teigiamai pamaitinti emocijas ir pasvajoti: https://www.gismeteo...meteoru-lietus/
Gal kam perseidai išpildys svajones, susijusias su karjera, meile, pomėgiais... 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 08 11, 20:59)
O Jus irgi taip smarkiai visa tai veikia? unsure30x30.png

prasideda... smile30x30.png O jūsų nieks neveikia?
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 11, 22:14)
prasideda... smile30x30.png O jūsų nieks neveikia?

Jūsų išvardinti dalykai mano veiksmų ir nuomonės kažkaip ypatingai neveikia. O Jus veikia?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 08 11, 21:44)
Jūsų išvardinti dalykai mano veiksmų ir nuomonės kažkaip ypatingai neveikia. O Jus veikia?

Kadangi tema ne apie mane o apie autorės piktą viršininkę, tai ją matyt tikrai veikia.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 08 12, 09:29)
Kadangi tema ne apie mane o apie autorės piktą viršininkę, tai ją matyt tikrai veikia.

Tipo buvo pas ją ilgalaikė pilnatis ir PMS'as, kartu su chronišku nedapistitu ir staiga viskas pasikeitė? Ir tai yra esminis jos vadovavimo stiliaus ir elgesio paaiškinimas. Briedas kažkoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 12 rugpjūčio 2016 - 11:12
QUOTE(dewofsoul @ 2016 08 11, 11:22)

Kol kas nelabai galiu ką daug pasakoti, kol kas darbe gyvenam civilizuotai, susitariau iki kada dirbsiu, tik juokinga, kai vadovai tampa it šilkiniai tk tuomet, kai jau būni tvirtai apsisprendęs išeiti  verysad.png

tai gal jie lb apsidžiaugė, kad išeini savo noru ir nereiks jiems tavęs atleist su kompensacija bigsmile.png
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 08 05, 12:36)
Nu tai, tada atskleisiu daugiau detalių. Esu su ja kalbėjusi, kad atsibodo ta itampa, kad man patinka dirbti sistemingai, susidėliot prioritetus, o jis man aiškina, chaosas čia visada bus. Tada po kiek laiko pasikviečia ir sako, nu tai koks planas - sakau, kaip ir kalbėjom, jokio plano, gesinu gaisrus, darau, ką reikia greičiausiai padaryt. Tada ji - nu tai kodėl tu sistemos neturi? kodėl nėra prioritetų? ir t.t. nu sakau, dėl to, kad tas neveikia, gi PATI sakėt, kad chaosas čia priimtina darbo forma. Tada ji - nu tai vistiek reik kažkokią sistemą turėt. Sakau - nu tai aš ją turiu, bet kasdien turiu rūpintis antraeilėmis smulkmenomis, kurios gali mėnesius palaukt. Ji - nu o tai kodėl tu jomis rūpiniesi? ***... Sakau - nes vykdau jūsų nurodymus, jūs skambinat ir prašot padaryt tą ir tą, tai ir darau.
Tada įsižeidimas, kad aš ją tipo kritikuoju, nors pasakau, kaip yra.

Tada eina tokio tipo patarimai: žinai, tu visur taupyk laiką, lipdama laiptais daryk skambučius, valgydama pietus, atrašinėk į mail'us. Plia, galvoju, gal dar šikane sėdint sandorius sudarinėt???  :oh

Mes su kolegom įtariam, kad jai su amžiumi mąstymos spragos jau prasidėjo, nes pamiršta, ką yra sakius, prieštarauja pati sau. Tik, kad jo ego kartu su ja kabinete netelpa. Nu ji nesupranta, kad turėtų savo vietą perleist jaunesniam vadovui, kuris greičiau gaudosi. Bet ji tai vadovybėj labai patogi, nes ją galima stumdyt, atsakomybių neprisiima. Pradeda kokį projektą, matosi, kad grybą nupjovė, man numetė, tipo "aš prišikau, tu išvalyk".

Esu ta, kur pasako savo nuomonę, argumentuoja, ale ta taip išvynioja viską. Kažkada gražiai pasakiau, kad mano darbo stilius kitoks ir man taip netinka tai vos nepuolė į ašaras, kad užsipuoliau ją, aišku, mačiau, kad vaidina, manipuliuoja. Nu tai ką pasakysi tokiam žmogui?

Arba tik kas - skambinu pirmininkui, galėsi TU su juo kalbėtis. Jau kai pati nesugeba, neranda argumentų, tai siunčia pas jį, o jis žiaurus žmogus, patikėkit.

Tai kad cia aprasymas mano dabartines vadoves smile30x30.png ir kelioms pries tai buvusioms tiktu mirksiukas.png O jei kas paklaustu mano pavaldyniu tai turbut panasiai apibudintu.

O jei rimtai, tavo savijautu kurkas svarbiau ir reikia nugaleti ta baime kad iseinant bus dar blogiau. Tiesiog paimk ir padaryk ko daugiau galvosi kad bus dar blogiau, jausis dar nemaloniai.

Pirmyn nugalek savo baime. mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2016 08 06, 13:56)
tik asilas neskaiciuoja savo valandu vardan svetimos imones geroves. Kadaise ir as taip naiviai kaip jus masciau, kad del darbo reikia stengtis, aukotis ir bla bla bla. O gyvenimas parode, kad ner cia ko aukotis, nes progai pasitaikius, net ir ta besiaukojanti ismes kaip nereikalinga skudura ar uzlips ant sprando taip, kad visai sveikata sues. Ir ka tas darbuotojas tures? Sugadinta sveikata, bedarbyste ir gal atsalusius santykius seimoje, pamirstus draugus, gimines ir hobius.

auksiniai žodžiai 4u.gif

aš irgi buvau laaaaaaaaaabai naivi, dirbdavau savaitgaliais, po darbo, dirbau ne pagal savo pareigas, mokėdavo man dvigubai mažesnį atlyginimą nei turėtų (pagal darbus, kuriuos dirbau), turėjau milžinišką atsakomybę (ne pagal pareigas) ir kai atėjo laikas... tapau atpirkimo ožiu (kaip kažkas čia sakė), nes kas nedirba, tas ir klaidų nedaro mirksiukas.gif pasimokiau, pati kalta buvau :D cool.gif norėjau irgi iš darbo išeiti, bet sužinojau, kad esu nestuke.gif teko atkentėt dar keletą mėnesių, bet dabar jau goodbye visam laikui :) mano vadovė irgi kerštinga, irgi yra pavarius ant kai kurių žmonių, bet aš nebijau, ne pirmas mano darbas buvo, kiti žmonės iš mano srities labai mane vertina kaip darbuotoją ir tikrai galės rekomenduoti. Tad patariu ir autorei nebijoti, nes viskas vyksta tik į gerą, pamatysite, po metų visą šitą temą prisiminsite su šypsena :)
Atsakyti