Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Labas smile30x30.png
Grįžtu po atostogų, ryt paskutinė diena ir antradienį į darbą... Bandysiu suskaityt per kelias dienas ką prirašet smile30x30.png

Atsakyti
Sveikos 4u.png Su žolinėmis 4u.png

O mums nebus nei vienos nuotraukos iš susitikimo... hm.png Nors vieną, kur sėdit po skėčiu mirksiukas.png
Atsakyti
Gal kuri susidurusi, kas per dalykas. Pastebejau, kad Hipe kasosi ausi viena. patikrinu, kur yra ataugele ant ausies, ten viskas raudona nuo kasymosi ir viduje daug baltu apnasu, kaip kokia negyva oda. sviest nesviecia.. isvaliau su ausu krapstuku, ziuresiu kas bus. Ar gali but kad jai kokia alergija maistui? nes ji labai labai daug pleiskanu turi, ypac kur uodega. tas pleikanojimas atsirado maitinant hillsu (daug vistienos sudetyje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 rugpjūčio 2016 - 15:21
Vistiena gali ir daznai alergizuoja, todel gali buti
Atsakyti
Apžiūrėjau Nikitą tai švarus kailiukas ir ausytės nors valgo su vištiena.

Mano Skipei taip buvo, buvo nusidraskiusi ausis, kurios kažkiek pleiskanodavo ir ant kailiuko turėjo pleiskanų. Bet ji retkarčiais ir maistą išvemdavo. Pakeičiau maistą į su antiena ir pasitvarkė, nors pleiskanų kažkiek visada pas ją būdavo, bet nors ausų nebeplėšdavo.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 15, 15:58)
tas pleikanojimas atsirado maitinant hillsu (daug vistienos sudetyje)

Man atrodo pati atsakei į savo klausimą. Man maistui įtarimas irgi kiltų. bandyk pakeisti skonį, gal ir keturkojės savijauta pasikeis smile30x30.png
Atsakyti
Tai hilso jau nebeturiu (nepilna savaite), dabar boch ir iams, tai indeliai praktiskai pilni kelinta diena. kuo gyvos nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 rugpjūčio 2016 - 17:23
O kodėl tu nenori RC maitinti? Skaitai kad jis labai blogas ?
Atsakyti
RC sudeties niekur nerandu, pirmoje vietoje kokius paziurejau kukuruzai, o ne mesa. uz ta pacia kaina manau, kad geresnis maistas iseina.
Atsakyti
Aš nesidomiu sudėtimi, man svarbu kad gerai valgo ir gerai jaučiasi smile30x30.png Nepasitikiu jokiais aprašymais, jei vaikų maisto produktuose klastojama, tai ką kalbėti apie gyvūnų.
Atsakyti
skaiciau geru atsiliepimu apie applaws, kaina irgi padori, bet pasiziuriu vistos kiekis irgi labai didelis..
Atsakyti
O nėra be vištienos? Tik vienos rūšies jie gamina ?

Paskaičiau pagrindas vištiena. Nėra kad visai jos nebūtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 15 rugpjūčio 2016 - 19:15