Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Labas rytas

o gal kas nors galit pakonsultuot kodėl mano telefone neveikia wifi, arba žino kur kreiptis kad greitai sutvarkytų? nu taip nesinori nešt į garantinį, čia gi ne gedimas, o tik nustatymai matyt blogi kokie...o ten paims ir savaitę laikys (skolinuos Sponkiaus terkšt per veidą )

Nikita kokia pūstapapilvė bigsmile.png

Meeto foto mačiau kažkur FB, su maudynėm (rodau nykštį)

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 16, 08:41)
apie ką tylim? jei netylim, tai vilnietės parekomenduokit į kokią polikliniką ar pusiau privačią kliniką persirašyti, kad nebūtų iš naujamiesčio per visą miestą važiuoti, nes dabar kol į pašilaičius nubildi (terkšt su ranka sau per veidą). Ir, kad nebūtų, jog norint papulti pas šeimos gydytoją laukti savaitę.

Nežinau, Šponki, ką rekomenduoti. Dirbu Pašilaičiuose smile30x30.png
Labas rytas.
Fogi yra piktybinė blogiečiautoja.
Ryte vaizdas. Ateina Kingas, uodega pistalietu atstatyta, visas tokis jau reikalaujantis "mIAU", gal negirdėjot? "MIAU". Girdėjom girdėjom, sukilo visi, Nika pabandė šnypšt, bet įspūdžio nepadarė, tai išėjo.
Nu, paglosčiau, tai per tą laiką 6,05 suskambėjo man laikrodis, kad kelčiaus, tai Fogi su Kingu bandė, kuris švelnesnis, ilgesnis ir visaip kaip krapštė lauk.
Pašėriau, nuėjau praustis. Išeinu - visi trys Rimi popieriniam maišiuke sėdi. Trise maišelyje, neskaitant Tašės... ta kažkur fone brausinosi.
O paskui, Fogi, užuot rengusis tą gražią bordo spalvos liemenę, Magnunos dovanotą, tai lipa ir braškina tą maišą, o liemenėj Nika sėdi. Laukia, kol Kingas pro šoną eis, tai jai nesvietiškai patinka jį pagriebt už uodegos. Ir pliekiasi...
Balionų maišiukas išmestas iš spintutės, visur išbarstyti. Numėtytos mano sagės, surinkau, daviau velnių, tada nuėjo žolės atrajot.
Bet Rimi maišas - nu ten vaizdą reikėjo fotkint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 16 rugpjūčio 2016 - 08:25
Nu Erode, kaip tu taip be fotiko vaikstai? (krapstausi barzda ir smarkiai vartau akimis) tongue30x30.png
Atsakyti
Labas rytas (balionėlis)

Šponkiuk, tokių vietų nežinau. O Centro poliklinikos nebandei? Man ten pusė bėdos buvo, labai nesergant, ir pesirašiauį Antaklanį tik dėl to, kad užsiknisau važinėt. Bet nepagalvojau, va, kad vieno man svarbaus speco Antakalny nebus...

Ačiū visoms apsilankiusioms sekmadienį, ypač Magnunai (Čia jau katai siunčia padėkas) už tuneliuką - iš išlandžiotas, ir pagulėtas (liuks)

Prašau visų sumegzti uodegas ir laikyt kumščiu už Zuziuką - šįvakar turėtų pasirodyti norėtojama visu grožiu.
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 08 16, 09:17)

Nikita kokia pūstapapilvė  bigsmile.png

Meeto foto mačiau kažkur FB, su maudynėm (rodau nykštį)

Sveikos 4u.png
Ten Nikitos plaukai tokie ilgi, pilvas kaip balionas atrodo bigsmile.png yra taukinė, bet per pusę ilgio plaukai.

O mums meeto neparodė nei vienos nuotraukėlės. Šį kartą kažkoks slaptas buvo smile30x30.png

Erode tikrai, neužfiksavai tokio istorinio įvykio.

Sėkmės Zuzei 4u.png 4u.png 4u.png
Atsakyti
Sveiki,
Man viskas gerai, Giliukas irgi sveikas ir gyvas smile30x30.png Gyvenau mėnesį Norvegijoje smile30x30.png Tai nebuvo kada prieit prie interneto smile30x30.png o jei pasijungdavau tai tik paskaitydavau naujienas ir nespedavau parašyti nieko smile30x30.png Jau grįžau į ritmą pirma diena darbe smile30x30.png
Atsakyti
Pagaliau Gliuką ir Mumį (net vardą pamiršau)pamatysim 4u.png Svarbu viskas gerai 4u.png 4u.png
Atsakyti
Sveikos (balionuks)
Sagyt - sveika parvykus ir lauksime nuotraukų, daug nuotraukų ir iš kelionės ir Giliuko su Mumiu
Smagu, kad Grikio kurti tuneliukai patiko, dizaineris labai apsidžiaugs
Dizaineris savo dirbtuvėse
user posted image
kuria
user posted image
Nikuna - kaip oras Klaipėdoje? Tikiuosi geresnis negu Vilniuje šiandien.
Lekiu šiandien į Pagėgius, ryt būsiu Klaipėdoje (reik nuvežti krikšto mamą akių pasitikrinti) ir atgal lėksiu namo. Kai tokie orai nesinori niekur užtrukti, šiandien iš ryto akis pramerkus norėjosi tik ant kito šono verstis, niekur i namų važiuoti nesinori. uodegos mano keliaus į dviejų dienų stovyklą pas mano mamą, tikuosi Kruopa bus patenkinta, o tai kiekvieną dieną skundžiasi, kad neišleidžiu į svečius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 rugpjūčio 2016 - 09:20
Pamenat rašiau apie katinuką Palangoje. Tai va gavau atsakymą:
"Aš dėl palangos katinėlio. Pati esu Vilniuje, bet turiu pažįstamą ten, ji maitina beveik visą Palangą ir sterilizuoja. Vakar ji ten buvo, ten net 4 mazyliaim, viena jauki katytė. Moters tel. 86..4 Justina, susisiekit su ja, jei galit padėt nors finansiškai, nes moteris maitina iš savo lėšų daug, jai sunku, ji ieškos pagalbos. "

Papildyta:
Pakalbejau, tai šiandien juos gaudys. Vienas akivaizdžiai serga grybeliu. Vakare turesiu sask nr. Jei bus norinciu-galinciu prisideti, brukstelkit.
Atsakyti
Renku nauja maistą katėms, nu bet ir sunku.. Nusižiūrėjau applaws, bet pasirodo visų pagrindas višta.
Orijen kiek skaitau tai Riebus ir daug atsiliepimų, kad wc po apsilankymo laaabai smirda.
Acana neėdė
Nutrivet neėdė
Arden Grange galvojau su žuvim paimsiu, bet bulvės antroj vietoj ir 26 proc..
Skaitau temą "kačių mityba", tai jau visai nebežinau ką pirkti (terkšt per veidą sau)
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 16, 14:31)
Renku nauja maistą katėms, nu bet ir sunku..

Tai vargas kai daug visokio maisto yra biggrin30x30.png Kažin ar sau taip renkiesi... mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 08 16, 14:48)
Tai vargas kai daug visokio maisto yra  biggrin30x30.png  Kažin ar sau taip renkiesi... mirksiukas.png

Tikrai ne (smarkiai sukioju galvą į šonus). Tiesiog irgi daug ko nevalgau ir galiu pasirinkti. o su jomis tai galvos skausmas. Kailiai nupleiskanojo, daug ko neėda. ir rask tokį, kad geros kokybės, bet be vištos didelio kiekio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 16 rugpjūčio 2016 - 14:07