Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katytės ir katinėliai***

Tai pirk ne su vista, o su zuvim 4u.png As dabar perejusi prie aplaws su zuvimi. Tik granules laabai mazutes ir ne visi katai megsta su zuvimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 15 rugpjūčio 2016 - 19:13
QUOTE(busycat @ 2016 08 15, 20:10)
Tai pirk ne su vista, o su zuvim  4u.png As dabar perejusi prie aplaws su zuvimi. Tik granules laabai mazutes ir ne visi katai megsta su zuvimi

tai, kad nera tokio pas mus.. http://www.zoomaista...as/2-40-applaws visur vista+kazkas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 rugpjūčio 2016 - 19:47
O kituose puslapiuose? Zinau, kad yra, nes yra uzsisakanciu. Jei nori paklausiu Olio veisejos
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 15, 20:54)
O kituose puslapiuose? Zinau, kad yra, nes yra uzsisakanciu. Jei nori paklausiu Olio veisejos

keliuose ziurejau, tai neradau. uzklausk jei nesunku
Atsakyti
Einu parašyti, duosiu tau žinoti FB 4u.png
Atsakyti
Sveikos, merginos. Ko čia tokia tyla pas mus?
Užsišventė visos, ar kaip?
Atsakyti
Busy, ačiū. lauksiu žinių.
Atsakyti
Kodėl tyla, tiek kalbančių, aš, Šponkiukas, Vidam 4u.png
Atsakyti
ir svarbiausiai paklause ir pabego biggrin30x30.png
Atsakyti
Gal mes - nematomos blush-anim-cl.png tongue30x30.png
Atsakyti
user posted image A, tai aš čia pabėgau? Nepabėgau, niekur nepabėgau. Tikrai, kažkodėl manęs nerodo.
Bet tuoj keliausiu į Miegonis, nusikaliau kaip šuo. Išviliojo mane miškan, bruknių rinkti. Prisirinkom, bet nugara rodosi perlūš.
Gražiuose miškuose grybų nėra, visi šabakštynuose dygsta.
Atsakyti
apie ką tylim? jei netylim, tai vilnietės parekomenduokit į kokią polikliniką ar pusiau privačią kliniką persirašyti, kad nebūtų iš naujamiesčio per visą miestą važiuoti, nes dabar kol į pašilaičius nubildi (terkšt su ranka sau per veidą). Ir, kad nebūtų, jog norint papulti pas šeimos gydytoją laukti savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 16 rugpjūčio 2016 - 08:00