Įkraunama...
Įkraunama...

iherb 115

Cholesterolis padeda riebaluose tirpius vitaminus jusu kune patekti ten kur reikia. Aliejuko buteliukyje tikrai neužtenka. Viskas dabar puiku? Nu o.k.. Ka as turiu pasakyt. Negirt dienos, be vakaro tik gal reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 29, 10:26)
O jums kaip? Irgi nesuteikia?
Aš tai pvz. čia pirkinėju gana dažnai toli gražu ne sau (sau mažiausiai), bet perku pirmiausia seniems giminaičiams ax.gif

Net peržiūrėjau savo pirkinius Iherbe- dauguma jų- eteriniai aliejai. Papildą būna, kad kokį nusiperku čia pasiskaičius, bet jis dažniausiai ir lieka nesugertas blush2.gif Pau d'Arco- dažniausiai vyrui, kartais sūnui pagirdau. Ai, dar juodą riešutą kažkada parsisiunčiau irgi čia prisiskaičius, gal metus stovėjo, paskui sugėriau, kad nereikėtų išmest, nors net nežinau ar reikėjo ax.gif
Vat labiausiai ko nemėgstu- tai kraštutinumų ir puolimo- aš iš karto į tokius žmones pagal savo specialybę žiūrėt pradedu. Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Vakare, kaip gydete adenoidus? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
senokai neuzsisakinejau is Iherb.
Padariau uzsakyma 08.03, pagal DHL sekimo nuoroda man duoda:
Arrival at destination country (Vilnius 08.18). Nieko nesuprantu?? g.gif
Kodel manes nepasiekia siuntinys jau 10 kd.? ax.gif
Atsakyti
Ir dar jei kam užkliuvo papildu vartojimas, mes tikrai negaunam is maisto idealiai, juo labiau jei ko nevalgom. Mesa nera tokia vertinga, jei pats jos neaugini lygiai laip ir daržovės, nesvarbu ar jas augini pats
Magnio lygis dirvoj yra stipriai sumazejes. Lietuva yra seleno nepakankamumo zonoje, taip pat ir jodo. As isvis turiu tam tikru igimtu dalyku ir man mityba labai svarbi. Žinau kaip gydytis maistu, bei man tai reikalauja valios. Reikia laikytis poros paprastu dalyku kurie susiję su angliavandeniais ir cukrumi. Ziema nevalgau lapiniu daržovių, nes ju geru čia nebūna, uz tai kai atsirado iherbas, geriu papildus. Tai dar svarbiau tiems, kas nevartoja kokios nors grupės maisto. Veganams, vegetarams. Mėsoje reikalingu medziagu daugiausiai. Ja reik valgyt su zalesiais, be garnyro.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2016 08 29, 12:05)
Sveikos,
senokai neuzsisakinejau is Iherb.
Padariau uzsakyma 08.03, pagal DHL sekimo nuoroda man duoda:
Arrival at destination country (Vilnius 08.18). Nieko nesuprantu?? g.gif
Kodel manes nepasiekia siuntinys jau 10 kd.? ax.gif

Gal muitinė laiškelį jums kurpia, tikrinti susiruošė? Arba guli pašte, bet paštininkas nesiteikė jums pranešimo atnešti
Papildyta:
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 08 29, 12:05)
Ir dar jei kam užkliuvo papildu vartojimas,  mes tikrai negaunam is maisto idealiai, juo labiau jei ko nevalgom. Mesa nera tokia vertinga, jei pats jos neaugini lygiai laip ir daržovės, nesvarbu ar jas augini pats
Magnio lygis dirvoj yra stipriai sumazejes. Lietuva yra seleno nepakankamumo zonoje,  taip pat ir jodo. As isvis turiu tam tikru igimtu dalyku ir man mityba labai svarbi. Žinau kaip gydytis maistu, bei man tai reikalauja valios. Reikia laikytis poros paprastu dalyku kurie susiję su angliavandeniais ir cukrumi. Ziema nevalgau lapiniu daržovių, nes ju geru čia nebūna, uz tai kai atsirado iherbas, geriu papildus. Tai dar svarbiau tiems, kas nevartoja kokios nors grupės maisto. Veganams, vegetarams. Mėsoje reikalingu medziagu daugiausiai. Ja reik valgyt su zalesiais, be garnyro.

Tai tik įrodo, kad nekišant į save šlamšto ir prisilaikant griežtokai švarios ir sveikos mitybos, mėsa nebūtina, nes taip ar taip visiems reikia šiais laikais papildų. Tai kokiam velniui žudyti gyvūnus? Čia jums filosofinis klausimas, atsakykite pati sau, ne man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 29, 11:20)
Tai kokiam velniui žudyti gyvūnus?

Deja gyvūnų žudymo ir geriausi papildai neatstos.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 08 29, 12:24)
Deja gyvūnų žudymo ir geriausi papildai neatstos.

Nera mesoje tokiu butinu medziagu be kuriu negaletumem gyventi. Jei skaitete siek tiek auksciau rasiau apie zmones kurie nuo gimimo neragave mesos, ir su dantimis visais ir su plaukais nuostabiais.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 08 29, 11:29)
Nera mesoje tokiu butinu medziagu be kuriu negaletumem gyventi. Jei skaitete siek tiek auksciau rasiau apie zmones kurie nuo gimimo neragave mesos, ir su dantimis visais ir su plaukais nuostabiais.

Zmogaus kunas geba prisitaikyti. Klausimas kiek ilgai. Tai individualu.. Per mažai info daryti kazkokias isvadas. Ne vienas augalas neturi sociuju riebalų kuriu irgi reikia žmogui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 29 rugpjūčio 2016 - 11:43
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 08 29, 12:32)
Zmogaus kunas geba prisitaikyti. Klausimas kiek ilgai. Tai individualu.. Per mažai info daryti kazkokias isvadas. Ne vienas augalas neturi sociuju riebalų kuriu irgi reikia žmogui.

Visai neseniai moksliniai tyrimai sauke kad mes be zuvu tauku busim zlibi, nuplike, raisi ir t.t. dabar jau moksliniai tyrimai saukia priesingai. Labai nesunku uzsakyti tuos mokslinius tyrimus su norimais rezultatais, turint dideliu pinigeliu.
Butent, zmogaus organizmas prisitaiko. Ir klausimas butu ne kiek ilgai, bet kaip maitinasi. Yra milijonai serganciu zmoniu valganciu mesa, taip pat yra milijonai serganciu ir nevalganciu mesa. Yra ligu, kurios dingsta atsisakius mesos, yra ligu kurios dingsta atsisakius pieno, cukraus ir t.t.
Imanoma sveikai ir pilnavertiskai gyventi nevalgant mesos. Ir tai ne mitas. Tai tiesa.
Papildyta:
QUOTE(Ramce @ 2016 08 29, 11:51)
Vakare, kaip gydete adenoidus? 4u.gif

Gydėme ugniažolės sultimis, žolininkė Aušra Žvirblienė atsiuntė, ir lašinome mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 08 29, 11:58)
Visai neseniai moksliniai tyrimai sauke kad mes be zuvu tauku busim zlibi, nuplike, raisi ir t.t. dabar jau moksliniai tyrimai saukia priesingai. Labai nesunku uzsakyti tuos mokslinius tyrimus su norimais rezultatais, turint dideliu pinigeliu.
Butent, zmogaus organizmas prisitaiko. Ir klausimas butu ne kiek ilgai, bet kaip maitinasi. Yra milijonai serganciu zmoniu valganciu mesa, taip pat yra milijonai serganciu ir nevalganciu mesa. Yra ligu, kurios dingsta atsisakius mesos, yra ligu kurios dingsta atsisakius pieno, cukraus ir t.t.
Imanoma sveikai ir pilnavertiskai gyventi nevalgant mesos. Ir tai ne mitas. Tai tiesa.
Papildyta:
Gydėme ugniažolės sultimis, žolininkė Aušra Žvirblienė atsiuntė, ir lašinome mėnesį.

Kiek ilgai. Tai individualu. Nieko geriau už evoliuciją mes nesugalvosim. Mityba priklauso nuo klimato. Visais laikais mėsa buvo žmonių maistas. Visada. Mėsos valgymas ar nevalgymas netgi apsprendžia tam tikrų kultūrų išvaizdos, ūgio ir kitas savybes (švedai vs indai). Aš renkuosi būti švedė rolleyes.gif ir gyvenimas bei klimatas mūsų yra artimesnis jiems. Aišku, kai nevalgai jos, tada dar labiau reikia žiūrėti mitybą. Dar labiau stengtis gauti žibučių žiemą ir vitaminų iš iherb.
Atsakyti
Va ka pastebejau, kad visokie vegetarai, veganai ir pan labai daznai megsta kist savo gyvensena per prievarta kaip tik viena tinkama gyvenimo modeli. Jei valgai mesa, tai iskart priesas nr1 jiems ir butina tave konvertuot. Kazkaip mesedziai taip nebruka savo nuomones ir nekisa kepsniu vegetaram po nosim.

Man gaila gyvunu, mesa nera butina, bet koki karta per metus net silpna kaip noriu kepsnio. Nu ir suvalgau, ir nieko. Dar osso bucco ar versienos kepsniuka kartais (1-2 kartus per metus) norisi suvalgyt, o kiaulienos ir kitu mesu gali ir nebut. Zuvies man gali nebut, nors valgyt skanu, bet vos keliskart per metus valgau ir tai daugiau del paivairinimo, cravings neturiu jai. O vat vistos jau keliskart per savaite noriu. O siaip negaliu valgyt grynoj formoj kiausiniu ir pieno, tai jau tai mane riboja. Kosiu visokiu irgi nevalgau - kai kurias galiu valgyt, kitu net bandydama iprast neiprantu. Salotos, vaisiai skanu, noriu ju, bet tikrai nesuvalgau tiek, kiek reikia ir kiek pakaktu gaut reikiama kieki mineralu ir vitaminu. Net be tusciu kaloriju valgant as fiziskai negaliu suvalgyt reikiamo kiekio organizmui reikiamu medziagu. Tai va todel papildai ir gelbsti mane. Ir manau ne viena tokia esu, kad kazko nevalgau, kazko negaunu ar negaliu gaut is maisto, o sedet ir planuot, destytis man tinkama mityba ar per prievarta kazka valgyt nera noro ir laiko. Ir sakymas, kad atsisakyt mesos ir svariai maitintis ir viskas bus gerai, tinka ne visiems,.
Atsakyti