Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Puma45 @ 2017 01 16, 19:45)
Man endo aiškino, kad pakeitus doze tyrimus darytis mazdaug po pusmecio, jei nori tikslesnio atsakymo.

cia jie taip sako, kad reciau zmones eitu. biggrin.gif po menesio-pusantro pokytis matosi. Sneku is patirties su beveik 9metu stazu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 01 16, 20:19)
cia jie taip sako, kad reciau zmones eitu. biggrin.gif po menesio-pusantro pokytis matosi. Sneku is patirties su beveik 9metu stazu. smile.gif

Tai kad buvo 0,005, o kai pakele 25mg po pusantro men. buvo 0,007 unsure.gif Pas mus konsultacijos mokamos, tyrimai taip pat. Manau, kad jiems jokio skirtumo kiek zmoniu ateina, nuo to gal ir alga didesne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 01 16, 20:33)
Tai kad buvo 0,005, o kai pakele 25mg po pusantro men. buvo 0,007 unsure.gif Pas mus konsultacijos mokamos, tyrimai taip pat. Manau, kad jiems jokio skirtumo kiek zmoniu ateina, nuo to gal ir alga didesne bigsmile.gif

Na jus turbut is tu, kurioms reikia daugiau laiko. Mano gydytoja visada skiria, jei reikia antra pasitikrinima po 1-1,5men.
Atsakyti
Sveikutės, ar yra Kaune endokrinologas,kuris dirbtų su kitais vaistais,kitų gamintojų tiroksinu ar kiaulės skydliaukės hormonu,o gal yra,kurios pačios savarankiškai nusiperkat ir gydotės?Nu negaliu aš gerti šito tiroksino,kur pas mus parduodamas,nes skrandį sudrož visiškai verysad.gif Kai tik pradėjau jį gerti,taip su erozijom ir vaikštau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Judela: 17 sausio 2017 - 11:05
Laba diena,

Jau metai kaip atradau, jog turiu hipotirozę. Kol kas dar tik dvi paskutines jūsų temas te perskaičiau, tad gal kartosiuos klausdama.
Iš visų simptomų ypač opus yra odos išsausėjimas.
Man stipriai išslinko plaukai, kurie pradėjus vartot tiroksiną pradėjo ataugti ir ypatingai išsausėjo oda, o va čia beveik niekas kol kas nepakito. Oda sausa, sugrubusi, labai pleiskanojanti. Noriu pasiteirauti tų, kurioms ta problema aktuali, kokius kremus, priemones naudojate? Kas gelbėja išlaikyti drėgmę, ar bent ant veido išsilaiko ilgiau, nes man kremas porai valandų, po to vėl sausumas. Taip tepliojuosi visą dieną. biggrin.gif Oda kaip driežo, taip ją aiktelėjus ir persigandus apibūdino mama perbraukus ranka per veidą.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2017 01 17, 15:42)
Laba diena,
Jau metai kaip atradau, jog turiu hipotirozę. Kol kas dar tik dvi paskutines jūsų temas te perskaičiau, tad gal kartosiuos klausdama.
Man stipriai išslinko plaukai, kurie pradėjus vartot tiroksiną pradėjo ataugti ir ypatingai išsausėjo oda, o va čia beveik niekas kol kas nepakito. Oda sausa, sugrubusi, labai pleiskanojanti. Noriu pasiteirauti tų, kurioms ta problema aktuali, kokius kremus, priemones naudojate? Kas gelbėja išlaikyti drėgmę, ar bent ant veido išsilaiko ilgiau, nes man kremas porai valandų, po to vėl sausumas. Taip tepliojuosi visą dieną. biggrin.gif  Oda kaip driežo, taip ją aiktelėjus ir persigandus apibūdino mama perbraukus ranka per veidą.

Drekinkites is vidaus - geriamas hialuronas, kolagenas, zuvu taukai, E ir A vitaminai.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2017 01 17, 16:42)
Laba diena,

Man stipriai išslinko plaukai, kurie pradėjus vartot tiroksiną pradėjo ataugti ir ypatingai išsausėjo oda, o va čia beveik niekas kol kas nepakito. Oda sausa, sugrubusi, labai pleiskanojanti. Noriu pasiteirauti tų, kurioms ta problema aktuali, kokius kremus, priemones naudojate? Kas gelbėja išlaikyti drėgmę, ar bent ant veido išsilaiko ilgiau, nes man kremas porai valandų, po to vėl sausumas. Taip tepliojuosi visą dieną. biggrin.gif  Oda kaip driežo, taip ją aiktelėjus ir persigandus apibūdino mama perbraukus ranka per veidą.

Serumus veidui naudoju. Avon, oriflame. Atgaivina bent oda. Bandykite. Ta pati vit e kapsule pradurkit ir tepkit. Veida prausu grynu vandeniu ir leidziu vandeniui savaime nudziuti. Nesluostau ranksluosciu.
Papildyta:
QUOTE(Judela @ 2017 01 17, 12:00)
Sveikutės, ar yra Kaune endokrinologas,kuris dirbtų su kitais vaistais,kitų gamintojų tiroksinu ar kiaulės skydliaukės hormonu,o gal yra,kurios pačios savarankiškai nusiperkat ir gydotės?Nu negaliu aš gerti šito tiroksino,kur pas mus parduodamas,nes skrandį sudrož visiškai verysad.gif Kai tik pradėjau jį gerti,taip su erozijom ir vaikštau.

Jau 4 metai geriu taip- valgau pusrycius, po val geriu tiroksina. Tikrai patikekite, tth itakos tai neturejo. Man prireike 6 m ir savu paeisku kol radau kas man tinka. Geriu tiroksina ir novatyrali. Mano ir trijodtironinas zemas.
Atsakyti

Jau 4 metai geriu taip- valgau pusrycius, po val geriu tiroksina. Tikrai patikekite, tth itakos tai neturejo. Man prireike 6 m ir savu paeisku kol radau kas man tinka. Geriu tiroksina ir novatyrali. Mano ir trijodtironinas zemas.

As nemanau,kad tth tam turi itakos,bet as manau,kad pats preparatas dirgina virkinamaji trakta.As turiu Zilbero sindroma+letini skrandzio uzdegima.
Atsakyti
QUOTE(Judela @ 2017 01 17, 18:23)

As nemanau,kad tth tam turi itakos,bet as manau,kad pats preparatas dirgina virkinamaji trakta.As turiu Zilbero sindroma+letini skrandzio uzdegima.

Sunkus variantas. Ieskokit internete kur galima nusipirkti naturalu, gerkite savo nuoziura ir matysit. As vos isprasiau novathyrali, o cia - naturalus. Jei leidzia finansai, ieskokit uzsienyje endokrinologu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2017 01 17, 17:14)
Drekinkites is vidaus - geriamas hialuronas, kolagenas, zuvu taukai, E ir A vitaminai.

Drėkinuos viskuo biggrin.gif dar ir gryną A+E tepu, čia jau matyt kol nesusireguliuosiu dozės, tol nedaug gelbės. Tad ieškau kaip jutiminį diskomfortą pašalinti ilgesniam laikui. Net pati kremus gaminausi, bet niekas ilgai "nelaiko". Vienintelis žiemą gelbstintis dalykas tai taukmedžio sviestas su a+e. Vasarą toks mišinys jau per sunkus odai, tada prasideda kitos maklės.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2016 10 22, 10:56)
o ko laukti jei yra bloga savijauta? Geriau nelaukti. Zmones labai skirtingai reaguoja i tth svyravimus, taip as su tth 8 nepavilkau koju, o pasirodo kita su 20 net nieko nejaucia apart plauku slinkimo kokio....ir to turbut logiskai net neina paaiskint unsure.gif
galbut cia su mano sveikata kazkas negerai kad as taip ypatingai stipriai ir jautriai jauciu ttth pakilimus unsure.gif
turiu klausimeli toms, kas turi bedu su skrandziu ir geria vaistus nuo refliukso 4u.gif  tai man prirase gerti ryte pries valgi, o as ryte pries valgi gi geriu tiroksina unsure.gif  tai nezinau kaip cia dabar butu geriausia padaryti ir ar jie nesipjauna? unsure.gif

Atsakyti
levotiroksino patekimą į organizmą iš žarnyno gali sumažinti skrandžio rūgštį surišantys antacidiniai vaistai (vaistai virškinimo sutrikimui dėl padidėjusio rūgštingumo gydyti), kurių sudėtyje yra aliuminio, geležies arba kalcio. Todėl L-Thyroxin Berlin-Chemie reikia gerti mažiausiai 2 valandas prieš šių vaistų vartojimą;
Atsakyti