QUOTE(NAJA @ 2017 01 17, 16:42)
Laba diena,
Jau metai kaip atradau, jog turiu hipotirozę. Kol kas dar tik dvi paskutines jūsų temas te perskaičiau, tad gal kartosiuos klausdama.
Iš visų simptomų ypač opus yra odos išsausėjimas.
Man stipriai išslinko plaukai, kurie pradėjus vartot tiroksiną pradėjo ataugti ir ypatingai išsausėjo oda, o va čia beveik niekas kol kas nepakito. Oda sausa, sugrubusi, labai pleiskanojanti. Noriu pasiteirauti tų, kurioms ta problema aktuali, kokius kremus, priemones naudojate? Kas gelbėja išlaikyti drėgmę, ar bent ant veido išsilaiko ilgiau, nes man kremas porai valandų, po to vėl sausumas. Taip tepliojuosi visą dieną.

Oda kaip driežo, taip ją aiktelėjus ir persigandus apibūdino mama perbraukus ranka per veidą.
Serumus veidui naudoju. Avon, oriflame. Atgaivina bent oda. Bandykite. Ta pati vit e kapsule pradurkit ir tepkit. Veida prausu grynu vandeniu ir leidziu vandeniui savaime nudziuti. Nesluostau ranksluosciu.
Papildyta:
QUOTE(Judela @ 2017 01 17, 12:00)
Sveikutės, ar yra Kaune endokrinologas,kuris dirbtų su kitais vaistais,kitų gamintojų tiroksinu ar kiaulės skydliaukės hormonu,o gal yra,kurios pačios savarankiškai nusiperkat ir gydotės?Nu negaliu aš gerti šito tiroksino,kur pas mus parduodamas,nes skrandį sudrož visiškai

Kai tik pradėjau jį gerti,taip su erozijom ir vaikštau.
Jau 4 metai geriu taip- valgau pusrycius, po val geriu tiroksina. Tikrai patikekite, tth itakos tai neturejo. Man prireike 6 m ir savu paeisku kol radau kas man tinka. Geriu tiroksina ir novatyrali. Mano ir trijodtironinas zemas.