Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Ramona18 @ 2017 02 12, 11:30)
<p>skaitau dabar užsienio šaltinius, tai ten dažnai dar tyria ir reverseT3 . Pažiūrėjau, kad pas mus tokio tyrimo nedaro, ar jis kažkaip kitaip vadinasi? gal žinote?</p>

Trijodtironinas (T3) – skydliaukės hormonas, kuris gaminamas audiniuose. Gal tas? Daromas visose laboratorijose.
Atsakyti
Pasidomėjau dėl reversinio T3(RT3) . Tyrimą galima pasidaryti UAb“Anteja“. Kaina 24 EUR. Atsakymas po 3 sav.
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2017 02 20, 12:14)
Pasidomėjau dėl reversinio T3(RT3) . Tyrimą galima pasidaryti UAb“Anteja“. Kaina 24 EUR. Atsakymas po 3 sav.

Atvirai nerasau tokio hormono. Trijidtironinas yra. Atlieku kartu su tth. Karoliniskiu poliklinikoje - iki 15 eu. Jei ne maziau. Atsakymas el pastu kita diena. Net santaruose tiek nekainuoja.
Atsakyti
JUs turbūt painiojot su FT3 hormonų. O RT3- tai atvirkštinis T3. Kiek aš „googlinau“ ,kur Lietuvoje tas tyrimas daromas,tai niekur neradau. Paskambinau į Anteja,tai pasakė kad daro .
Gali būti ,kad TTH normoje,o savijauta negerėja. Tokiu atveju gydytojai didina tiroksiną ,o reikia vartuoti hormoną F3. Ta RT3 ir parodo .

Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2017 02 20, 23:58)
JUs turbūt painiojot su FT3 hormonų. O RT3- tai atvirkštinis T3. Kiek aš „googlinau“ ,kur Lietuvoje tas tyrimas daromas,tai niekur neradau. Paskambinau į Anteja,tai pasakė kad daro . 
Gali būti ,kad TTH normoje,o savijauta negerėja. Tokiu atveju gydytojai didina tiroksiną ,o reikia vartuoti hormoną F3. Ta RT3 ir parodo .

Mano tth buvo zemas , tiroksino didinimas nedave jokios naudos. O atlikus laisva trijodtironina ir paskyrus dar novathyrali, kurio sudetyje yra sis hormonas , tth atsistate.
Apie joki RT3 nesu girdejusi.
Atsakyti
Daug informacijos apie RT3 yra anglų ir rusų kalba. JAV ir Europoje medikai jau senei tyre RT3,o mūsiškiams užtenka TTH. A kad savijauta prasta, tai siūle paieškoti kitų lygų.

Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2017 02 21, 11:24)
Daug informacijos apie RT3 yra anglų ir rusų kalba. JAV ir Europoje medikai jau senei tyre RT3,o mūsiškiams užtenka TTH. A kad savijauta prasta, tai siūle paieškoti kitų lygų.

Na darom prielaida, kad as nezinau kas tas hormonas. Jo mazai? Koks gydymas tada skiriamas ? Jei domejotes turejote suzinoti preparatus, kurie ir net nera registruoti Lietuvoje.
Atsakyti
Laba diena, merginos, žiūriu yra kelios temos apie skydliaukę, nelabai susigaudau, kur paklausti ax.gif
Kol pateksiu pas gydytoją, gal galite pakomentuoti mano tyrimo atsakymus:

TTH 0,120 mIU/L (0,270 - 4,20).

Čia hipertirozės ar hipotirozės požymis?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Hiper
Atsakyti
Prisiduodu, TTH 0,49. FT4 apie 17. Sumazinom tiroksino dar biskeli.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 02 22, 18:24)
Prisiduodu, TTH 0,49. FT4 apie 17. Sumazinom tiroksino dar biskeli.

O kada reikia darytis FT3 ?
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 02 22, 19:09)
O kada reikia  darytis FT3 ?

Kai situacija neaiski, kai neina sureguliuoti hormonu iprastais vaistais.
Atsakyti