Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

Vartoju novathyral 75/15 tiroksinas plius trijodtironinas, tai t3 hormonas. Endokrinologe paraso deklaracija, pateikiu vaistineje kartu su receptu ir gaunu per 2 savaites. Kada baigiu, seimos gyd irgi turi teise ji israsyti. Daugelis moteru perkaji Lenkijoje, ten dvigubai pigiau. Man pasalinta visa skydliauke, tik sis vaistas atstate hormonus. 

Atsakyti

Maskatukas,o pas kokia endokrinologe lankotes?Man Kazanavicius Thybono prirase su Tiroxinu,bet nejauciu as jokiu pagerejimu,deja.Geriu siai dienai 150 tiroxino,kadangi gyvenu ne LT tai cia UK sunku isreikalauti kazkokio kitokio gydymo ar vaisto.Gal sakau reiktu pakeist Kazanaviciu i koki kita endokrinologa?Man pasalinta visa skydliauke taipogi,o nuo virssvorio baigiu depresija isivaryti😭😭

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIJOLE.N.: 04 rugsėjo 2017 - 23:40
Maskatuk, kaip tu? 4u.gif
Atsakyti

Sveiki. Atvirai, gulejau sunkios bukles santaruose, svoris buvo 35,6. Dare daug tyrimu, bet taip ir nerado kodel sutrikes rijimas. Dabar auginu svori. Paskirti spec priedai, sunus gamina trinta maista, o storoje zarnoje onkologinis idomiai parase atsakyma, naviko nera, panasu i opa, kokia, taip ir neaisku. Buvau pas endo, tth 2,6. Ir kiti tyrimai geri. Geriu viena diena visa novathyrali , kita diena puse novathyral ir puse tiroksino. Tai va tokios tokeles. 

Atsakyti

Nijole. As lankausi santaruose pas Laukiene. Novathyrali israso daug daugiau endokrinologu, thybobu tik Kazanavicius juo gydo. Tikrai keiskite gydytoja. 

Atsakyti

Aciu Maskatuk,sveikatytes jums ir dar karteli sveikatytes!!!!

Atsakyti
Tai skydliaukė neataugo? Liūdesys kai neaišku dėl ko kankinatės. verysad.gif
Atsakyti

Itaria tik, kad stemple po skydliaukes pasalinimo, grizo ne i ta vieta kur reikia kaip ir tracheja. Kai pagulde i skyriu, tai israse antidepresiniu vaistu, tipo man depresija ir nevalgau. Zinokit, supykau ir vaistu negeriau. Bet kada atliko visus tyrimus, baigesi kalbos apie depresija. 

Idomumo delei. Pagulde pakankamai gerai atrodancia inteligentiska moteri, sportuoja, begioja, neruko, taure viena kita kelis kartus per menesi susitikus su draugemis. Nustebau kai pasake, kad 65 metai. Ir ka jus manote, navikai kepenyse ir storame zarnyne, pozymiu jokiu, tik skaudedavo laikas nuo laiko nugara, kokie puse metu. Konoskopija jai dare 2 val. Kartojo po2 d vel, tik ta karta trumpiau. Kaip toliau sekesi, nezinau, nes israse mane namo. Ir tvarkingai karta metuose tikrindavosi sveikata. Kaskokia mistika. Kaip jus cia laikotes? 

Atsakyti
Man viskas gerai, išskyrus vieną dalyką. Prednizoloną lašino prieš pusantrų metų, o mano imunitetas niekaip neatsistato. Pusantrų metų kovoju su miežiais ant akių. Užeina, praeina ir vėl atsirando. Atsibodo juodai, o gydytojai nemato problemos. "Pašildykit, pagerkit b vit"... Nu bet kiek galima jį gert? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2017 09 07, 17:49)
<p>Itaria tik,

Maskatuk wub.gif wub.gif 4u.gif laikykis
tiesą pasakius ir aš biru...Niekaip su stuburu nebesusitvarkau,vis slanksteliai išvažiuoja iš vietos-teko ir ligoninėj pagulėt,paleido.prirašė geriamų,o jie nenuslopoina skausmo.Tai naudoju leidžiamus.Siunčia stuburo blokadai arba dėl operacijos konsultuotis unsure.gif
pas endo 19d.tikiuos,kad bent tth bus normalus,dabar sumažintą dozę geriu NVTH100/20-1tbl ir 65mgtiroksino
Atsakyti
AS novothyral 100/20 geriau po viena kasdien dariau tyrima tth 0.97, tai kaip ir tinka doze kiek suprantu
Atsakyti

Gonzikas, o kodel tokia doze? Gaunasi daug, arba su matematika man ne taip?

Atsakyti