Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

QUOTE(gele @ 2006 08 14, 11:55)
Jau 5 nakti neissimiegame. Pasigulgome pas save i lova ir visa nakti glostome, raminame. Kartais vakare pakyla temperatura iki 38,5. Gal tai del dantu? Nors diena mergaite visai zvali. Pietu miegas tai pat neramus. Jai jau 1,2 m, bet visa nakti ismiega labai retai. Bet dabar mus uzklupo naktinis kosmaras. Ar dygo kam nors dantys taip sunkiai. O gal cia kokia uzslepta liga? Pediatre apziurejo. Mate tik paraudusia gerkyte ir israse vaistu nuo temperaturos bei Umcalor. Tokios zvakutes kaip viburcol visai nakti neramina.

o tu ar pati dar maitini ar ne? maniskis visos nkties nemiegojo,pabusdavo "bent" 5 kartus per nakti ir zvygdavo,kol nenutraukiau visisko zindymo,vos po keliu dieneliu viskas susitvarke ir miega dabar raniu ramiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai dar paklausčiau daktarės ar nėra kirminų požymių. Nes paprastai kai dygsta dantys, tai vaikas būna ištisą dieną irzlus. g.gif Bet nenoriu ir gasdinti čia - gal tik dantys 4u.gif
Atsakyti
mano mažius nešūkalioja labai jau, bet dukart kelias atsigerti, gėrėm vis pieniuką, dabar pakeitėm į arbatytę. gal kas turit patarimų dėl arbatytės, kokią duodat, raminančią gal biskį 4u.gif
Atsakyti
musiskis iki metu ir 2 men per nakti atsibusdavo po 3-5 kartus doh.gif kol pagaliau pasiryzom nutraukti naktini "valgyma" is mamos kruties,tai viskas per kelias dienas susitvarke thumbup.gif dabar nakti atsibunda retai,nebent skauda ka,pvz,dantukai dygsta ar serga.

o arbatu tai visokiu isbandem,bet niekas nepadejo,kad geriau miegotu. doh.gif
Atsakyti
Mano pradejo geriau miegot kai nutraukiau MP, bet vis dar prabunda kelis kartus pernakt vandenuko atgert ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 25, 18:51)
mano mažius nešūkalioja labai jau, bet dukart kelias atsigerti, gėrėm vis pieniuką, dabar pakeitėm į arbatytę. gal kas turit patarimų dėl arbatytės, kokią duodat, raminančią gal biskį  4u.gif

sveika as savo mazylui tai melisos arbateles duodu nakciai man padeda nors jai is tikruju tai pas mus nebuvo miego problemu.Bet manu kad vis vien ji ramina.Pabandyk duoti gal pades. g.gif
Atsakyti
aš dabar nusipirkau melisos ir obuolių arbatėlė, bet kažkaip man tie obuoliai nelimpa schmoll.gif reikės ieškot, kad vien tik melisos būtų.
o tu iš arbatžolų darai? kiek dedi ir kiek vandenuko pili? ačiū 4u.gif
Atsakyti
Maniškis jau beveik 2 metukų atsigeria buteliuką pieno buteliuką,pabučiuoju ir guliu šalia kol užmiega arba nervai nebelaiko biggrin.gif .Nueina miegot apie 22.30,o atsikelia apie 7.30 - 8.30.Dabar eis į darželį tai turbūt teks žadint.
Atsakyti
QUOTE(giedruthele @ 2006 08 25, 19:51)
mano mažius nešūkalioja labai jau, bet dukart kelias atsigerti, gėrėm vis pieniuką, dabar pakeitėm į arbatytę. gal kas turit patarimų dėl arbatytės, kokią duodat, raminančią gal biskį  4u.gif

duodu ivairia arbata (arbatzoliu) : juoda, zalia, jei reik nuo kosulio, gripo, raminancios, bet visuomet su medum tada l. gerai miega thumbup.gif as jam kas kelias dienas keiciu, tai arbata, tai sultis...piena ar kakava (kartais kava) geria diena... mirksiukas.gif vaikiskas arbateles (tirpias) gerem iki 1.3m. kol i darzeli nenuejom, ten visiem gi arbatzoles daro tai iprato ir maniskis bigsmile.gif
Emilina as tai ir taip kaip tu migdydavau, bet tada tapo mamos uodegele is vis...tai as siaip jau be butelio migdydavau, bet...dabar visad tariames (butelis vel trasoj) jei jis geria is butelio vienas uzmiega, jei nori su mama miegot tada be butelio...pasiekem toki lygi kad as ji paglostau padainuoju lopsine ar pasakele 5min paseku is galvos ir be butelio ant soniuko apsisukes uzmiega... clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
O tai nuo žalios ar juodos arbatos blogiau nemiega? Jos juk tonizuoja. Aš jau turbūt perdedu, nes iki šiol bijau net gurkšnį panašių arbatų duoti, kad tik nemiegotų blogiau.
Atsakyti
Mums pokaitį sunkiausia užmigt.Tai kokį pusvalandį tenka išsikaukint,kitaip neįmanoma.Vakare jei būna pavargęs nė šalia būt nereik.Užmiega greit vienas.Bet jei nėra labai pavargęs tai dar ir pas mus į lovą partipena,tai tenka arba nešt atgal arba jungt tv lauk ir visiems kartu keliaut į pasakų šalį
Atsakyti
QUOTE(nendrelė @ 2006 08 30, 13:54)
O tai nuo žalios ar juodos arbatos blogiau nemiega? Jos juk tonizuoja. Aš jau turbūt perdedu, nes iki šiol bijau net gurkšnį panašių arbatų duoti, kad tik nemiegotų blogiau.

nu maniskio net ir nuo kavos netonizuoja labai...o arbatos, gal... blink.gif tai jei taip bijai pabandyk diena duot ar jei darzely, tai vakare iki 19h ir zek kaip tavo vaikas elgsis...op galu gale po truputi pripras, irtada nakciai galesi duot... ax.gif 4u.gif
Atsakyti