mano tai jau išmiega kai atpratinau nuo papulio. bet kai dantys dygsta tai prasibudinėje
Mes tai kai papo atsisakėm,tai išmiegam visą naktį. Tik kartais buna,kad prasibundinėja ir tikrina,ar mama šalia ar ne.

Seniau tai pabūsdavo naktim o dabar sau ramiai miega abu visa nakti
Aš irgi nutraukiau MP labiausia dėl to, kad labai sutankėjo naktinis valgymas - valgydavo kas 1,5 val. Ir ne truputį, o kaskart turėdavo viską ištuštinti ir nebandyk anksčiau papulio traukt
Tai 15 mėn. nutraukėm MP, bet reikalai pagerėjo nelabai žymiai - ir toliau keliasi naktimis, na gal rečiau - kas 2-3 val, tik dabar (1,6 m) jau kitokiais reikalais - labai daug išgeria vandens, kritinėja soskė ir šiaip prisapnuoja matyt visko...
Vandens neduot kažkaip nedrįstu, juk ir pati kartais ištrokštu naktį, einu atsigert, tai vaiko nenorėčiau kankint..
Bet kas vakarą viliuosi, kad turbūt jau ŠIĄ naktį ji išmiegos visą
Na, jei sakot, kad apie 3 metukus susitvarkys...lauksim

Vandens neduot kažkaip nedrįstu, juk ir pati kartais ištrokštu naktį, einu atsigert, tai vaiko nenorėčiau kankint..

QUOTE(kamilyte @ 2006 09 02, 20:51)
Aš irgi nutraukiau MP labiausia dėl to, kad labai sutankėjo naktinis valgymas - valgydavo kas 1,5 val. Ir ne truputį, o kaskart turėdavo viską ištuštinti ir nebandyk anksčiau papulio traukt
Tai 15 mėn. nutraukėm MP, bet reikalai pagerėjo nelabai žymiai - ir toliau keliasi naktimis, na gal rečiau - kas 2-3 val, tik dabar (1,6 m) jau kitokiais reikalais - labai daug išgeria vandens, kritinėja soskė ir šiaip prisapnuoja matyt visko...

Analogiska situacija, nemiegam nuo gimimo iki siol, tenka keltis kartais kas 5 min., net ir siuo metu sedziu prie kompo ir turiu pribegti, nes verkia.Pirmojo verksmai ir neramios naktys baigesi sulaukus 3-ju metu, mazasis neatsilieka, tik dar neramesnis

Aš irgi nutraukiau MP labiausia dėl to, kad labai sutankėjo naktinis valgymas - valgydavo kas 1,5 val. Ir ne truputį, o kaskart turėdavo viską ištuštinti ir nebandyk anksčiau papulio traukt doh.gif Tai 15 mėn. nutraukėm MP, bet reikalai pagerėjo nelabai žymiai - ir toliau keliasi naktimis, na gal rečiau - kas 2-3 val, tik dabar (1,6 m) jau kitokiais reikalais - labai daug išgeria vandens, kritinėja soskė ir šiaip prisapnuoja matyt visko...
Vandens neduot kažkaip nedrįstu, juk ir pati kartais ištrokštu naktį, einu atsigert, tai vaiko nenorėčiau kankint.. unsure.gif
Bet kas vakarą viliuosi, kad turbūt jau ŠIĄ naktį ji išmiegos visą biggrin.gif
Na, jei sakot, kad apie 3 metukus susitvarkys...lauksim smile.gif
Vandens neduot kažkaip nedrįstu, juk ir pati kartais ištrokštu naktį, einu atsigert, tai vaiko nenorėčiau kankint.. unsure.gif
Bet kas vakarą viliuosi, kad turbūt jau ŠIĄ naktį ji išmiegos visą biggrin.gif
Na, jei sakot, kad apie 3 metukus susitvarkys...lauksim smile.gif
Man atrodo kad maziulis buna alkanas, reiktu sotesnes vakarienes
QUOTE(Redi @ 2006 09 02, 21:05)
Man atrodo kad maziulis buna alkanas, reiktu sotesnes vakarienes
Viskas isbandyta ir niekas nepadeda

Mes jau kokia pusantro mėnesio ,kaip galima sakyti,išmiegam
.Keliamės tik kokią 6-6.30 pienuko atsigerti.Ir paskui vėl kokią valandėlę snusteliam

QUOTE(adrija @ 2006 09 02, 21:30)
Mes jau kokia pusantro mėnesio ,kaip galima sakyti,išmiegam
.Keliamės tik kokią 6-6.30 pienuko atsigerti.Ir paskui vėl kokią valandėlę snusteliam 

Sveikinu

Sveikutes
na maniskis jau 2m.ir 3 men.bet kialiames du tris kartus per nakti valgyti
pienuko buteliukas ir vel miegu.Uzmiegam mes be problemu
nepratinau as jo supti nes buvau pasimokiusi su pana
supau 2metus jau daugiau nenorejau.Paguldau as ji i lovyte buteliuka duodu su pienu ir pavalges uzmiega
bet problema ta kad per nakti dar reik kokiu 2-3 buteliuku nebezinau ne ka daryti
daktare sako atpratink, o kaip ,kad jis zviegia kaip pjaunamas
gal jus zinote kokiu budu???