QUOTE (spirgutis @ 2004 08 25, 22:11) |
mano biciukas nuo kokiu 11 men diena miega viena karta ![]() ![]() |
Tau pasiseke, kad jis luzhta vakare, nes dazhnas vaikas, kaip tik labiau pervarges, negali uzhmigti.
As taip pat susiduriu su sia problemele. Pabunda nakti ir klykia. Kaimynai pradejo eiti klausti kas vaikui, net i radiatoriu beldzia viena nevisprote. Dabar turiu raminamaji rituala. Kai pabunda ir ima verkti duodu atsigerti vandenuko, jei dar verkia duodu sausainuka, po to patepu dantenas labai gausiai tepalu, mazinanciu skausma, pasiguldau i lova, apkloju (svarbu, kad mazyliui nebutu karsta). jei dar nepadeda, o tikrai dygsta dantys rekomenduociau "VIBURKOLI" pasitark su vaiko gydytoju. Mums raminamosios arbatos nepadejo, ir miksturos nepadejo, tik vaika slopina. Vyras dar kartais pazaidina, tada jis nusiramina, atsigula ir uzmiega. Tik jokiu budu neduok saldziu gerimu ar pieno (kruties) ir nejunk televizoriaus (nors jis padeda). Gali palikti maza sviesa, gal vaikui baisu. Kai paaugs apie 1,6 m. pradek klausti, ko nori, vaikas pats parodys ar pasakys. Galiu paguosti praeis

Maniskis irgi labai jautriai miega, keliasi kelis kartus per nakti.... Vargstam visi trys...
As jau beveik pusantru metu nesu nakties pilnai issimiegojus... Ale, nera kas daryt, uzaugs gi kada nors ir mano vaikas...

QUOTE (jaučio trobelė @ 2004 08 29, 17:04) |
Maniškis 2 metus gėrė mano pieną, keldavosi kas tris valandas, nutraukiau maitinimą, dar blogiau miegojo, taip tęsėsi apie 1,5 mėn. Dabar kas 2 val. keliasi ant puoduko. Karšta, gerti nori. Gyvenu laukdama šalčių, gal tuomet nesinorės daug gerti ir ramesnės naktys bus. |
Va to ir bijau - nutrauksiu maitina, o naktys liks tokios kokios ir yra

Jauciu maitinsiu iki mokyklos

Bijau dziaugtis, bet va jau trecia naktis kaip keliasi tik karta per nakti
Mamos,
o ką man daryti, mano Juliui jau trys metai suėjo, ir nėra nakties, kad neatsibustų - tai jis gert, tai siusiot, tai šviesą jam uždek. Nedeginsi gi šviesos visą naktį, dar pripras. Ką daryti? Nepadeda nei sirupėliai, tei tabletės. Bet manau, kad čia jau įprotis, ir nežinau, kaip atpratinti...
o ką man daryti, mano Juliui jau trys metai suėjo, ir nėra nakties, kad neatsibustų - tai jis gert, tai siusiot, tai šviesą jam uždek. Nedeginsi gi šviesos visą naktį, dar pripras. Ką daryti? Nepadeda nei sirupėliai, tei tabletės. Bet manau, kad čia jau įprotis, ir nežinau, kaip atpratinti...
QUOTE (mildelė @ 2004 08 31, 11:57) |
o ką man daryti, mano Juliui jau trys metai suėjo, ir nėra nakties, kad neatsibustų - tai jis gert, tai siusiot, tai šviesą jam uždek. |
O Dieve...

As tikiuosi, kad jau tuoj tuoj sitas visas musu naktinis kosmaras baigsis, bet jei ir mums taip bus... Eina sau, bijau net pagalvoti...
QUOTE (Ode @ 2004 08 25, 21:49) |
Tai gal dar nebuvo laikas tik viena pietu miega palikt? Manoji prie vieno pietu miego perejo gal kokiu 15 menesiu. |
maniske prie 1 pietu miego perejo nuo 10.5 men.

idomu kada visa tai pasibaigs ... dar viena beda turim, ji nemoka uzmigti pati, tik prie papo, o as jau svajoju apie atjunkyma

Manajai mažei jau 3 metai miegodavo gan gerai net juokdavosi per miegus o štai dabar gal koks mėnuo vis verkia miegodama kai pažadinu dar labiau verkia. Net nežinau ka daryti.
Na va ir as ta pacia problema turiu!
mano suneliux, irgi uzmiega tik prie papuko, ir nakti neramiai pradejo miegoti.
Guldom pas save i lovyte nakti, bet man tai jau darosi baisu kad gali priprasti!
O kaip jam padet nezinau. As kaltinu dantuku digima...
mano suneliux, irgi uzmiega tik prie papuko, ir nakti neramiai pradejo miegoti.
Guldom pas save i lovyte nakti, bet man tai jau darosi baisu kad gali priprasti!
O kaip jam padet nezinau. As kaltinu dantuku digima...