Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis miegas

Maniškis ramiai miegojo iki pusės metų. Po to pradėjo dygti dantys, išmoko stotis lovytėje ir t.t. Visą naktį pradėjo išmiegoti tik apie 1,5 m. Bet iki dabar dar nėra taip, kad kiekvieną naktį išmiegotų savo lovytėj iki ryto. Vakare užmiega tik pas mus lovoj, miegantį pernešu į lovytę, naktį apie antrą trečią val. jau girdžiu: mama, tete. tada vėl atgal pas mus ir lūžta, atrodo, nė pabudęs nebuvo.
Bet būna tokių naktų, kai neatsibusdamas įsirėkia, kad nei nuramint niekaip neina, nei prižadint. Čia matyt priklauso nuo to ką dieną veikė, kokių įspūdžių turėjo. Bet būna baisu blink.gif
Atsakyti
Sveikutes nemiegaliu mamos.Labai sunku kai pati savo kailiu tai patiri.todel linkiu daug kantrybes,nes tai praeis.Juk laikas padaro savo,ojusu ir vaikelio sveikata svarbiausia,tegu parpia sau salia.
Atsakyti
Neturejom su miegu problemu nuo pat gimimo,parpdavo mergina savo lovyteje kuo puikiausiai thumbup.gif .
Dabar irgi ismiega visa nakti,nors dygsta iskart keturi iltiniai dantukai blink.gif .
Siaip,jei jau pastebedavau,kad miegas darosi neramus,blaskosi (cia dantuku dygimo periodais),duodavau Sedatif tabletyciu ir miegas iskart pasitaisydavo.Melisal sirupelis nelabai mums tinka-per saldus.
Atsakyti
Oi mamytes, kaip Jus suprantu! Mano pupa per savo 1,4 m. gyvenimeli yra pilnai ismiegojusi 1 nakti (nuo 10 vakaro iki 7 ryto). Buvo kaip stebuklas - atsibudoms ir issigandom: kur dingo vaikas, nes musu nakteles nuo gimimo oi-oi-oi. Dantys pradygo 4 men., dygo po 3 per men, pilvuka pute iki 6 men. Nepadejo jokie Viburcoliai, jokios arbatos.

Dabar jau turetu buti ramu: turi 16 dantu, pilvo nepucia, bet... Jau taip ipratau naktimis sokti, kad net neieskau jokiu priemoniu - atordo, kad taip ir turi buti. Gal reikes pabandyti kokio Melisos sirupelio?

Dar mane labai neramina, kad ji vis ankciau eme keltis! Kas bus kai reikes atsukti laikrodzius?????????????

Guodzia tik viena mintis - tai kazkada praeis.
Atsakyti
Ievalota, mazai ka ir bepadesi, paprasciausiai reikia 'isaugti' si perioda. Maniskei rugseji suejo du metukai, o miegoti ramiau pradejo tik nuo rugpjucio vidurio ir tai nezinau ar ilgam. Vienintelis dalykas kas isiklykus padeda nurimti - jos megiamos lopsines.
Atsakyti
QUOTE (Zvirblis @ 2004 09 30, 09:53)
Oi mamytes, kaip Jus suprantu! Mano pupa per savo 1,4 m. gyvenimeli yra pilnai ismiegojusi 1 nakti (nuo 10 vakaro iki 7 ryto). Buvo kaip stebuklas - atsibudoms ir issigandom: kur dingo vaikas, nes musu nakteles nuo gimimo oi-oi-oi. Dantys pradygo 4 men., dygo po 3 per men, pilvuka pute iki 6 men. Nepadejo jokie Viburcoliai, jokios arbatos.

Dabar jau turetu buti ramu: turi 16 dantu, pilvo nepucia, bet... Jau taip ipratau naktimis sokti, kad net neieskau jokiu priemoniu - atordo, kad taip ir turi buti. Gal reikes pabandyti kokio Melisos sirupelio?

Dar mane labai neramina, kad ji vis ankciau eme keltis! Kas bus kai reikes atsukti laikrodzius?????????????

Guodzia tik viena mintis - tai kazkada praeis.

ir man panasiai...nebuvo nei vienos ramios nakteles...nezinau,kada ateis tas laikas,kai ramiai miegos...as dar lig siolei maitinu-bet zadu nutraukti...tai visiskai neissimiegu,nes per nakti 3-4kartus-o jau metukai...irgi buvo laikas,kai pute pilvuka,kietejo viduriai,dabar dantys...labiausiai neramina ,kai miegodama tarsi insksia...dar problema,kad uzmiega tik su papu ir tik musu lovoje...ir apskritai is jos sunkiai perguldoma i lovyte...o man su vyru-jau darosi problema,nes as ,kad neissimiegu-tai normalu...bet gi jis tai visai pyksta...nes manoji taip vartosi ir miega vidury lovos kaip karaliene-o mes kaip sliekai ant lovos krastu..o pas mus lova tai labai labai didele!!! betgi trims mums problema miegoti joje...
bandziau duoti kakoki sirupa specialiai,kad ramiai miegotu-betgi nepadeda... doh.gif
Atsakyti
QUOTE (Vandene @ 2004 09 28, 16:55)
Bet būna tokių naktų, kai neatsibusdamas įsirėkia, kad nei nuramint niekaip neina, nei prižadint. Čia matyt priklauso nuo to ką dieną veikė, kokių įspūdžių turėjo. Bet būna baisu blink.gif

Vandene, mano pupai irgi taip budavo... tai vienintelis budas nuramint buvo- uzdegt sviesa kambaryje. Tada pagaliau prabusdavo, pamatydavo, kad pas mama ir nurimdavo. Nes taip atrodydavo, kad ji per miegus klykia, saukia "mama", o pazadint niekaip neiseidavo. Stumia mane nuo saves ir viskas, ir toliau klykia "mama" sad.gif Bet maniske tai tik kai dantukai dygo, neramiai miegojo... Va, tiesa, pernai rudeni labai nerami buvo, labai sunku uzmigdyt, ramiai nenuguledavo, vis tai kojytes judina, tai pati vartosi. Ir nakti labai vartydavosi. Tai daviau profilaktiskai vaistuku nuo kirminu ir baigesi problemos.
Atsakyti
Daviau ir as profilaktiskai vaistuku nuo kirmeliu, bet nepadejo. As jau baigiu nuprotete, tokia nervuota pasidariau, naktim nebeissimiegu, nes jau nebesuskaiciuoju, po kiek kartu keliasi ir su isterikom: valgyt, gert, paduot lele, nebereik leles, nebereik gerti, koja blink.gif nori pas broli ir t.t.t.t.t. doh.gif Jau geras menuo. Reiks sirupo nusipirkti ir sau ir dukrytei., nes atsidursiu durdome!!!! sad.gif
Atsakyti
Manu kad tai isaugama. Mano maziui irgi buvo nemiga uzejus, verkdavo-zyzdavo tol kol i lova nepasiimdavau...
O dabar pabunda nakti, ka nors paveblena,As sumurmu, kad viskas gerai mamyte salia ir miega toliau... Gal jiems reikia isitikinti, kad viskas gerai, viskas savo vietoj ir niekas po ju uzmigimo nepasikeite?
Bet kai reks kitam kambaryje miegoti, nezinau kaip bus...
Atsakyti
Mano maziukui 1m ir 3 men., bet naktimis miega labai prastai. Jau pamirsau ka reiskia gerai issimiegoti sad.gif blink.gif
Duodavau raminancios arbateles. Nepadejo sad.gif sad.gif
Gydytoja pasiule vaistuku nuo kirmeliu, nes namie ir kate ir suni laikom. Nepadejo sad.gif sad.gif sad.gif
Dabar problema atsirado net su uzmigimu. Savo lovytej nemiega. Turi butinai gultis i musu lova. Jau nebezinau ka daryti. Vis galvoju, kad toks amzius ir isaugs smile.gif
Atsakyti
Zinok, maniske irgi panasaus amziaus atsikrauste i musu lova, iki tol puikiausiai savo lovelej miegodavo. Mes tai labai del to nepergyvenom, na, nepatogu, aisku, bet lova pas mus plati. Bet ypac anyta vis bumbedavo- pamatysit, miegos su jumis iki 7 metu, nes tipo taip kazkam is gimines buvo... Bet atejo laikas ir maniske pati iskeliavo smile.gif Dabar nepriversi tu jos musu lovoj miegot wink.gif Neatsimenu tiksliai kada ji i savo lova sugryzo, bet iki 2 metu tai tikrai smile.gif Is pradziu budavo, kad pasimirsus nakti atslepsi pas mus, malasi, malasi, atsigulus, tada sako: "einu i savo lovyte" ir iskeliauja atgal smile.gif Aiskindavau jai, kad cia musu lova, o ten jos lovyte, kad kiekvienas turi savo, kad netelpam visi kartu miegot, nes jau didele ji. Na, ir atejo metas, kai pati apsisprende. O su mumis taip ramiai miegodavo, matyt, saugi jautesi smile.gif
Tiesa, Neringicka, gal jums dantukai dygsta...
Atsakyti
Mes irgi neramiai miegam, uzmiega musu lovoj, tada perkeliu i lovyte. Nuo 22 iki 2 val Miega , o paskui blink.gif Stojasi , rankas tiesia verkia. Jeigu uzkloji, tai spardosi , kol nusispardo. Dabar kloju pacia ploniausia anklode, man po tokia net prisidengti telika ziurint salta.
O vakar , kai jau net minusine lauke temp. buvo aprengiau super silta kombinzona - pizama ir uzklojau vel ta ploniausia anklode. Nepatikesit - ismiegojo visa nakti ne kart nenubudus clap.gif

Tai dabar ir galvoju, gal jai salta budavo, o anklodes nemegsta g.gif
Atsakyti