Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

Įdėkit kas nors parodos gesnerijinių nuotraukų, kad pasižvalgytumėm, kurios negalėjom nuvykti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Parodau savo kuklia palange. Dauguma Lisitejos strepsiuku prazydo pas mane 4u.gif

https://photos.googl...DRGS09PcHZwaGRn
Paspaudus ant nuotraukos matysit pavadinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldam: 10 rugsėjo 2016 - 14:04
Gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 10, 09:27)
Įdėkit kas nors parodos gesnerijinių nuotraukų

Vidam, dar dienelę pakentėk: grįš dzūkė ir įdės smile.gif

QUOTE(aldam @ 2016 09 10, 14:42)
Parodau savo kuklia palange. Dauguma Lisitejos strepsiuku prazydo pas mane  4u.gif

Ne tokia jau kukli ta palangė, gražūs strepsiukai ir ne tik jie - ir achimenę mačiau thumbup.gif
Atsakyti
Aldam, palangė graži thumbup.gif Gana apsikasus sėdėti, laikas lysti iš pogrindžio mirksiukas.gif

Nebesuprantu, kas pas mane sužydo hmm.gif Visai nepanašus į antrąją nuotrauką. Pirkau fragmentuką iš Jelenos.Regis pas ją nebėra foto. Neturiu su kuo palyginti. Argi gali būti tokie skirtingi strepsai tuo pačiu pavadinimu unsure.gif
Vadesta, prašom jungtis į mūsų būrį. 4u.gif Pasigirkit ką parovėt parodoje. blush2.gif Dar pakartosiu, ne visi sugeba išauginti parodinius augalus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 10, 19:52)
Aldam, palangė graži thumbup.gif Gana apsikasus sėdėti, laikas lysti iš pogrindžio mirksiukas.gif

Nebesuprantu, kas pas mane sužydo hmm.gif Visai nepanašus į antrąją nuotrauką. Pirkau fragmentuką iš Jelenos.Regis pas ją nebėra foto. Neturiu su kuo palyginti. Argi gali būti tokie  skirtingi strepsai tuo pačiu pavadinimu  unsure.gif
Vadesta, prašom jungtis į mūsų būrį.  4u.gif Pasigirkit ką parovėt parodoje. blush2.gif Dar pakartosiu, ne visi  sugeba išauginti parodinius augalus. 4u.gif

Nesedziu apkasuos, skaitau ka rasot apie strepsus. Nemegstu fotografuotis ir fotografuoti. biggrin.gif
Zinau dvi streptokarpu veisles Bella. Viena veisle Klescinskio, kita Dibleys. Nepanasios.
Atsakyti
Aldam 4u.gif wub.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 10, 19:52)

Nebesuprantu, kas pas mane sužydo hmm.gif Visai nepanašus į antrąją nuotrauką. Pirkau fragmentuką iš Jelenos.Regis pas ją nebėra foto. Neturiu su kuo palyginti. Argi gali būti tokie  skirtingi strepsai tuo pačiu pavadinimu  unsure.gif

viskas ten taip, jų jau niekas neatrinks. Turėjau iš čekų, ir iš Visagino, internete ir tokių yra, ir kitokių. Kuris tikresnis - tikrai nežinau.
Atsakyti
Kaip pas jus šiemet su miltlige?

Man įdomu, nes aš kas metai su ja susidurdavau. Be topo būdavo niekaip. O šiemet tfu tfu - nėra. Tai ar niekur nepasireiškė, ne jos metai, ar man padėjo, kad išmečiau Double Scoop'ą? Visada nuo šito pareidavo užkratas - pirmas susirgdavo, o tada jau...
Atsakyti
user posted image Paper Moon.Seniena, bet man jis tobulas visais atžvilgiais wub.gif
user posted image UA Bolero.Myliu ją už garbanas ir margumą wub.gif
Nėra pas mane miltligės.Pernai turėjau šitą džiaugsmą. O nuo ko prasidėjo nežinau, nes buvau išvykus. Double Scoop neturėjau. Gal nebūtinai nuo jo užkratas ateina. g.gif Aš manau, kad iš lauko ateina visa bjaurastis.Dar kiek žinau sanpaulijos labai jautrios miltligei. Pernai turėjau gal dvi maximines. Jos nesirgo.Gal nepaspėjo.
Lauke karkliukai (flioksai) taip pat sveiki, be miltligės.O gal ,neduok dieve, vėliau prasideda?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 09 11, 07:41)

tai ji prasideda nuo lauko, o užkimba jautrios veislės. Manau, kad tikrai ne vienas Double Scoopas jai skanus, bet pas mane matyt buvo jautriausias. Tai va sanpaulijas saugodama ir ištrenkiau, nes veislė graži wub.gif
Matyt jei flioksai sveiki, tai ne jos metai. Man smogdavo kartais jau birželį net verysad.gif. O šiemet gerai thumbup.gif tfu, tfu, tikiuosi gadastis nebeprasidės...

Paper Moon ir dar Smooched - sakyčiau yra tobulas grožis, nesenstantis wub.gif. Ir Boleriukas taip pat - iš Sklerovos veislių mano nuomone viena iš pačių pačiausių. Viskas su ja gerai, tik didelė auga. Labai didelė smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 11 rugsėjo 2016 - 07:25
Aciu Lisiteja2 uz pakvietima jungtis.As senai vis skaitau ir groziuos jusu visu nuostabiom gelytem.Si pavasari is Silvijos isigijau 5 nuostabias gelytes,auginau kaip vaikucius,gerai kad niekas negirdi su jom ryte pasisveikindavau. smile.gif Uzaugo grazios,daug nuostabiu ziedu,tik as nemoksa mociute nemoku cia ikelt nuotrauku verysad.gif Tur but naudojates FB tai Zitos Brazaitienes vardu pasiziurejusios matysit mano augintines.As gyvenu Raudondvaryje tai kaip nenueit ir neapziuret tokiu groziu ir nepabendraut su Vilmute ir Rimute smile.gif ,tai buvau penktadieni ir sestadieni,prisipirkau daug nuostabiu gelyciu is musu augintoju ir kitu,tik va nemoku parodyt.
Atsakyti
user posted image
Viena iš naujienų.Burgundy Fan.Spalva graži, žiedas , lyginat su skrotele, miniatiūrinis, maždaug 4 cm.O skrotelė, karvės dydžio. doh.gif Ar pas mane čia taip, kaip nevisam sviete.

Nereikia čia jokio atskiro kvietimo jungtis. mirksiukas.gif Paprastos pas mus merginos, draugiškos.Tiesiog įdomiau kai mūsų daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 rugsėjo 2016 - 07:49