Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai, achimenės ir kt. gesnerijiniai-27

Pas mane miltigė bandė kabintis, bet jau seniai gal liepos mėnesį. Bandė užpulti flioksus ir rudbekijas, tai buvo staigiai nupurkštos visos lauko gėlės kurios mėgstamos miltligės. Ir ant strepsų kelių tik pamačiau kelias įtartinas dėmeles ir buvo visi nupurkšti. Kitame kambaryje kur, achimenės ir sanpaulijos, miltligė nebuvo užsukusi.

vedesta, sveika įsijungusi į mūsų būrelį 4u.gif Junkis į FB mūsų grupę, ten jau daug yra gesnerijinių mylėtojų ir augintojų.

Lisitėjos kokie strepsai gražūs, lapų žalumas ir gražumas thumbup.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau kad jau esi FB grupėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 11, 09:30)
Ir ant strepsų kelių tik pamačiau kelias įtartinas dėmeles ir buvo visi nupurkšti.

drinks_cheers.gif teisingas požiūris, jos kitaip niekaip nepavyksta sustabdyti.
Atsakyti
isizydejo ds krasnoe i ciornoe
user posted image
Atsakyti
Ai, gal nebenervuok cray.gif Tai dar vienas fantazeinikas, kurio norėjau.
Atsakyti
Graziai isizydejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2016 09 11, 06:26)
Kaip pas jus šiemet su miltlige?

Pradėjo pulti gal prieš 1,5 savaitės (bent jau aš pati tik tada pastebėjau) - apsėdo kelias smitiantas, vieną (įdomu, kodėl būtent tą) iš keturių Moroznyje Uzory vaikų. Lyg kažkas panašaus baltavo ant DS- Lena, bet dabar nieko nesimato, gal pasirodė g.gif

Man Paper Moon irgi tobulas wub.gif thumbup.gif Vis pasižiūriu turėtojo nuotraukas. Dzūkė dėka vėl turiu thumbup.gif

Bungundy Fan - graži spalva, žiedeliai matosi neryškiai. Aha, skrotelės apimtys kontrastuoja su žieduko dydžiu smile.gif

Labai gražiai įsižydėjo DS-Krasnoje i Čiornoje thumbup.gif
Atsakyti
Va taip dabar atrodo mano 'Lena Vera'
user posted image
Tikiuosi, kad pogulio metas, o ne kokia nors liga g.gif Gana anksti pradėjo gelsti lapai, maniau, kad uždžiovinau (tikriausiai taip ir buvo ir paankstinau nykimą), dar bandžiau palaistyti, bet veltui. Kitos dar žaliuoja. Matyt, buvusi šeimininkė anksti sodino...
Atsakyti
gyvai labai tamsus,grozio neina perteikt wub.gif
Atsakyti
O aš negirsiu Silvijos DS-Krasnoje i Čiornoje schmoll.gif

Pas mane pernai panašiai achimenė atrodė, nupjoviau ir numečiau. Vis tik aš nevisas paliksiu žiemoti, nes ateis pavasaris, bus gaila išmesti ir jaučiu visos susikraustys ant langų, taip kad reiks perversti nuotraukas ir atsirinkti.Didžiausias pavojus gresia murzėms biggrin.gif Naujokių, dar nemačiusi žiedų, tai turėsiu visas pasilikti.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 09 11, 16:49)
O aš negirsiu Silvijos DS-Krasnoje i Čiornoje  schmoll.gif

Vis tik aš nevisas paliksiu žiemoti, nes ateis pavasaris, bus gaila išmesti

Vidam, kokie negyrimo motyvai (jei ne paslaptis) smile.gif

Aš jau dvi achimenes išmečiau
Atsakyti
Tik neišmesk dideliais žiedais raudonos ir baltos, man reikės mirksiukas.gif

Negirsiu todėl kad man skirtas vaikutis, atrodė kad jau skleisis teisingas, o vėliau pasirodė kad sportas ir todėl nepateko pas mane. Esu pikta ant tos veislės ir jos jau nemyliu ir nenoriu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vidam, o kokią baltą turėjai omenyje? Baltą išmečiau Boonwood White Dipper, bet tu jos nenorėtum, liauna, nutįsusi, vidutinio dydžio žiedų buvo... gal 3
Atsakyti