Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Laba,

Busy laikykis 4u.gif ir kartu laukiu žinių , kiara išskirtinė katytė, tikiu kad viskas princesei bus gerai

Didelis ačiū magnunai už receptukus, skamba tikrai skaniai, MB išrinko paskutinį, bandysiu šiandien daryti, savaitgalį kariavau su agurkais ir pomidorais biggrin.gif

labai smagu už tas kurios turėjo gerą savaitgalį, oras buvo pasaka...

ir didelis dėkui už tiek foto. beje būsimas naujas temos narys....gražus iki apsiseilėjimo biggrin.gif wub.gif

O čia mano rainiukai, jau po truputį bando patys valgyti...auga, bet koks skirtumas kai nors 2 sav turėjo mamą, o ne nuo pirmos dienos išmesti (kaip pilkučiai, jau tokie susniukai verysad.gif )

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 08 29, 14:02)
Erendira visos Jono nuotraukos labai gražios, nes jis nuostabus rainiukas  4u.gif Man paskutinė gal gražiausia  wub.gif Toks gražus veidukas taip ir akys kokios  wub.gif Tik jis čia liūdna, o pirmoje linksmas.O negali dėti kelių nuotraukyčių ?

Galima 3 dėti, bet pirma labai svarbi, nuo jos priklauso, ar atsidarinės žmonės skelbimą...

Trupinėlio foto buvo labai vykus, dėl paprasto rainiuko man vos nenurovė telefono :D

va šita

user posted image

Diinka, kūlverstukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 29 rugpjūčio 2016 - 13:16
Busy, laikykis, mes su tavim! Laukiam naujienų, žinoma gerų :)

Erendira, pirma foto makaroniškesnė :D

O mano naujokai gyventojų biškį turi, ir juodukui tempa sukilo 39,5 , pasivažinės pas vetus biškį mažius (tos moterys kur atvežė, žadėjo pagelbėti).
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 08 29, 14:18)
Busy, laikykis, mes su tavim! Laukiam naujienų, žinoma gerų :)

Erendira, pirma foto makaroniškesnė :D

O mano naujokai gyventojų biškį turi, ir juodukui tempa sukilo 39,5 , pasivažinės pas vetus biškį mažius (tos moterys kur atvežė, žadėjo pagelbėti).

Turiu purškalą nuo gyventojų, mažiukams tinka. Ar klinikoje jus išpurkš?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 08 29, 14:24)
Turiu purškalą nuo gyventojų, mažiukams tinka. Ar klinikoje  jus  išpurkš?

Vadovė sakė atveš, o gal ir klinikoje sutvarkys. Parašysiu jei ką, dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ufikai biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

grybų karas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Erendira, paskutinė nuotrauka man labai liūdna ax.gif

vaje, kokie Diinkos mažiai blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 29 rugpjūčio 2016 - 13:30
Erendira, man labiau pirma Jonuko nuotrauka patinka wub.gif Antroje jis atrodo kažkaip pakumpęs ax.gif

Diinka, tavo rainiukai kokie paaugę wub.gif
Atsakyti
Na, kol kas pasine pasirinkau antrąją, pažiūrėsiu peržiūrų skaičių, gal ryt sukeisiu vietomis :)
Atsakyti
Beveik gražūs katukai :)

user posted image

user posted image

user posted image

buvusi auklytė

user posted image

kažkoks baišus žvėris

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 08 29, 14:28)

Vajei koks ateivis ufonautas 4u.gif dar labai mažiukai, bet iš kokių užauginai thumbup.gif
Atsakyti
Ir desertui tiems kam pasisekė augti su mama

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti