Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Zundyte, sveika sugrįžusi 4u.gif 4u.gif

Žinai, kai prasižiojai apie 3 katino norėjimą, pamaniau, kad Palytė atitinka 2 iš 3 reikalavimų - yra meili ir gulinti ant kelių (viską daro su įkvėpimu ir kokybiškai), ir net nelabai ilgaplaukė, labiau tokio vidutinio plaukučio biggrin.gif Ji labai labai meili, laukia manęs kas vakarą prie dušo, kad imčiau ją ant rankų ir nešiočiausi ax.gif

Jei norėtum susipažint be įsipareigojimų - visada prašom 4u.gif
Atsakyti
Katukai visi be galo gražūs wub.gif Kaip sunku tokius mažylius ištempti į gyvenimą. Diinka, geroji fėja tu esi 4u.gif
Pas mus jau lyja ir griaudžia unsure.gif Tiek gerai, kad vėjas nuščiuvo, nes galva visą diena kvadratinė.
Apie Ergo draudimą aš pačios blogiausios nuomonės. O gal tik mūsų mieste taip? Neprimins niekada, ir dar sunkiai pinigus gausi.
Oi, jau ir Zundytė pargrįžo biggrin.gif Lauksim reportažo iš kelionės ax.gif
Atsakyti
Na, aš Ergo turiu namo draudimą, draudžiuosi kelionėms, viskas lyg ir tvarkoj.. Auto draudžiu kur brokeriai pasiūlo pigiausiai, tai gaunasi Seesam, nes man ir esmės, nelabai svarbu, kur draustis CA...
Atsakyti
Erendira,apie Palytę irgi galvojau,man ji labai miela wub.gif wub.gif ,o dar kai žinai kiek meilės į ją sudėta,kad ji iš vis gyvenų ,tai....bet ,jei rimtai pagalvojus ,tai aš visiškai nepažįstu savo katinų ,bijau,kad jie nenuskriaustų mažiukės(Palytės ar kurio kito)..aš kai prisimenu jų šnypštimus kai namie buvau parsinešusi prie durų paliktus mažiukus...na ,reikėjo matyt jų fizionomijas ir elgesius,silpna darosi...kita vertus,mažiukai buvo uždaryti dušo kabinoje ir maniškiai jų nematė,tik girdėjo miauksėjimą ,gal todėl buvo tokia reakcija ,gal kai pamatytų,būtų kitaip ..visas sudėtingumas tame ,kad nepabandžius,nesužinosi,o kaip paskui gražinti,jei neduos ramybės mano pūkuočiai naujam šeimos nariui?Žodžiu,aš pasimetusi... verysad.gif
Atsakyti
Pas mane butas Ergo draustas, bei turtas... Ergo negaliu kaltint laiska isiunte, vat laiskas lygiai menesi keliavo .... 2 sav buvom be draudimo.... pati susizgribau ....
Auto jei man draudimo brokeris man kasko ir civilini prafukintu kiausinius nurauciau .... :D
Atsakyti
Ojetau Diinka, Erendira...kokie trapus groziai wub.gif Ufikai, rainiukai ir tie, kuriems pasiseke mamyte kate turet unsure.gif Nu nerealiai grazus katuciai wub.gif Ir kaip tokius mazylius priziuret blink.gif As net i ranka kuklinciaus paimt, kad nepaspaust netycia....Ech rolleyes.gif wub.gif

Pirma diena po darbu, esu "nusilesus", bet jau soti. Eisiu i vonia pagulet...nors ne, dar reik apsitvarkyt bigsmile.gif

Busiuk, laukiu naujienu...labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2016 08 29, 12:35)
baisė graž katins Juons :)

I koks bučiuotėns...meiliuks wub.gif
Papildyta:
Nikita, vaikas netelpa i dezute bigsmile.gif wub.gif Didziuke grazuole wub.gif wub.gif wub.gif

V-Rines grazi katule. Jau taip uzsiropste aukstai wub.gif

Rustes globotinukai, kad susiglaude...

Zodziu buvo gera ziuret foto ax.gif
Atsakyti
Dėkui už vardukų siūlimus... 4u.gif
Busy ir Kiarai kuo dideliausios sveikatos 4u.gif 4u.gif
Diinkos mažuliai ufonautai wub.gif wub.gif wub.gif
Na,o man šiandien pavyko pamatyti visus pilkės mažius,,aišku dar lyčių nežinau,tik viena mergytė tikrai bus. Tai viena trispalvė,vienas lygtais pilkis -ė, kiti visi 5 juodčkiai... ax.gif Reiškias juodas katinas kaip reikiant pasidarbavo... biggrin.gif Kai bus savaitėlė,bandysiu su planšete nufotkinti liolkinus ir bandysiu jums čia parodyti...O kolkas kas turite FB,tai ten katinukų mamkose foto keliu... ax.gif
Atsakyti
Gufis po skiepo.... o jau baimes buvo...
user posted image
Atsakyti
Vargšas Gufis...nuskriaudė mažiuką 4u.gif

Busy gal dar neturi ryšio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 08 29, 19:53)
Vargšas Gufis...nuskriaudė mažiuką 4u.gif

Busy gal dar neturi ryšio  g.gif

A kas daryt, reik skiepyt....
Atsakyti
Turiu jau rysi. Ka tik gryzom, Kiarai neblogeja, skyre kitus antibus ir dar vienus vaistus. Antibiotiku duoti nereiks, jie ilgo veikimo ir suduoti klinikoj. Beliko duoti tabletes ir konserva. Jei vel nees pati, penktadieni vel klinika.

Aciu visoms uz palinkejimus 4u.gif

Katai visu labai grazus, neber kada net pagirti
Atsakyti
Na nors tiek gerai kad būklė stabili kaip sakoma ir neblogėja 4u.gif kad greičiau pradėtų valgyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Apus @ 2016 08 29, 19:58)
A kas daryt, reik skiepyt....

Aš neskiepiju saviškės. Į lauka neina tai joks pasiutėlis neįkas ir neapseilės, o nuo kitų ligų skiepas ne ką apsaugo.
Atsakyti