Diinka, Ufikai
Bet tai kaip skiriasi, kai čiulpinukai nuo pirmų dienų
...
QUOTE(Vidam @ 2016 08 29, 14:40)
jie stipriai atsilieka augime nuo bendraamžių, kuriuos augino mama- katė
Man irgi pirmoji Jonuko nuotrauka bais graži, tokia: pasiimkit mane namo, prašau
Diinka, kokie ufikai
ir visi kiti kukuliukai
Diinka, kokie ufikai
Busy, vaje laikykis tu pati irgi
Erendira man pirma foto labiau kabinanti, tik norėtųsi vos vos pašviesinti
Erendira man pirma foto labiau kabinanti, tik norėtųsi vos vos pašviesinti
Kokia šiandien mūsų tema faina, kiek nuotraukų
Bet tai kaip skiriasi katukai, kas su mama augo, o kas be
Tikrų tikriausi ufonautikai
Bet po Diinkos sparneliu būdami išaugs į gražius ir sveikus katinus
Busy ir Kiarai, laikykitės abi
Bet tai kaip skiriasi katukai, kas su mama augo, o kas be
Busy ir Kiarai, laikykitės abi
Iš dabar įdėtų man gražesnė antroji
nors abi labai fainos
Erendira, antra paskutiniam poste. Nu nerealaus grožio katinas!
---------
Iškeliavo mūsų naujokas juodukas į kliniką.
---------
Iškeliavo mūsų naujokas juodukas į kliniką.
Man ir antra
tik kaip Šponkutis sakė, norėtus šiek tiek pašviesinti
Kokia graži katiniška tema šiandiena 
aš darbe miegu
taip gavosi, kad šiandien viena pati ofise tai tariausi su savim ,kad planogramas kitiems metams sudėliočiau. et taip vangiai
strioko apturėjau. visada savo auto draudžiausi ergo draudime, ir jis mane informuodavo, kada draudimas baigiasi... obettačiau, šiandien gaunu laišką iš registrų centro, kad mašina išregistuota
draudimas baigėsi 08.05
kosminiu greičiau susitvarkiau draudimą, o rytoj skambinsiu į ergo bartis, šiandien neturiu ūpo
aš darbe miegu
strioko apturėjau. visada savo auto draudžiausi ergo draudime, ir jis mane informuodavo, kada draudimas baigiasi... obettačiau, šiandien gaunu laišką iš registrų centro, kad mašina išregistuota
kosminiu greičiau susitvarkiau draudimą, o rytoj skambinsiu į ergo bartis, šiandien neturiu ūpo
Ahab, nesmagu... Aš tai priminimų visokių prisidarius, kažkaip nesu pražiopsojus draudimo...
Nuotrauka ir taip pašviesinta (fotografavau pati, be pašvietimo), jei daugiau šviesinsiu, bus negerai... Nieko, žiūrėsim kaip seksis
Nuotrauka ir taip pašviesinta (fotografavau pati, be pašvietimo), jei daugiau šviesinsiu, bus negerai... Nieko, žiūrėsim kaip seksis
Merginos ,laba dieną visoms..
Šiąnakt pargrįžau namo,tai pusę dienos miegojau,kol atmiegojau
...
Pirmiausia Kiarai ir Busy glėbys sveikatos linkėjimų
Aš pagalvojau ,gal Kiarai reikia homeopatijos,o gal Norgėj ir taip leidžia tokius vaistus? Magnuna ,kiek atsimenu ,ruošiasi važiuot į svečius ,galėtų rankinėj nuvežt į folgą įsukusi,kad oro uoste neapšvitintų.paskaičiau vienoj protngoj knygoj ,kad prie cholangito reikia vartoti
Chelidonium-Homaccord lašus
Spascupreel tabletes
Hepar compositum(čia neparašyta kokia forma ,gali būti ,kad yra ir tabletkos ir ampulės)
Nux vomica lašai(čia nuo vėmimo)
Belladonna-Homaccord-prie bendro uždegimo
Lymphomyosot lašai ar ampulės bendram organizmo limfos drenažui
Čia parašiau ko reiktų Kiarutei,ir ką įmanoma Lietuvoj gauti(gal ir Norvegijoje yra, aš nežinau) Kiek žinau,kai kuriose vaistinėse galima užsakyti ir atveža pagal užsakymą,gal išeitų Magnunai nors ir ne visus vaistukus
Mergytės,kokie visų mažyliai gražūs ,kokie naujokai būsimi gražūs ,ir aplamai kaip aš katinų pasiilgau
Pirmiausia Kiarai ir Busy glėbys sveikatos linkėjimų
Chelidonium-Homaccord lašus
Spascupreel tabletes
Hepar compositum(čia neparašyta kokia forma ,gali būti ,kad yra ir tabletkos ir ampulės)
Nux vomica lašai(čia nuo vėmimo)
Belladonna-Homaccord-prie bendro uždegimo
Lymphomyosot lašai ar ampulės bendram organizmo limfos drenažui
Čia parašiau ko reiktų Kiarutei,ir ką įmanoma Lietuvoj gauti(gal ir Norvegijoje yra, aš nežinau) Kiek žinau,kai kuriose vaistinėse galima užsakyti ir atveža pagal užsakymą,gal išeitų Magnunai nors ir ne visus vaistukus
Mergytės,kokie visų mažyliai gražūs ,kokie naujokai būsimi gražūs ,ir aplamai kaip aš katinų pasiilgau