Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Diinka, Ufikai wub.gif Bet tai kaip skiriasi, kai čiulpinukai nuo pirmų dienų unsure.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 08 29, 14:40)
Vajei koks ateivis ufonautas  4u.gif dar labai mažiukai, bet iš kokių užauginai  thumbup.gif

jie stipriai atsilieka augime nuo bendraamžių, kuriuos augino mama- katė verysad.gif tokie truputį rachitikai.... na bet su laiku išaugs
Atsakyti
Man irgi pirmoji Jonuko nuotrauka bais graži, tokia: pasiimkit mane namo, prašau biggrin.gif

Diinka, kokie ufikai bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif ir visi kiti kukuliukai wub.gif
Atsakyti
Busy, vaje laikykis tu pati irgi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Erendira man pirma foto labiau kabinanti, tik norėtųsi vos vos pašviesinti
Atsakyti
Kokia šiandien mūsų tema faina, kiek nuotraukų bigsmile.gif

Bet tai kaip skiriasi katukai, kas su mama augo, o kas be g.gif Tikrų tikriausi ufonautikai biggrin.gif Bet po Diinkos sparneliu būdami išaugs į gražius ir sveikus katinus rolleyes.gif

Busy ir Kiarai, laikykitės abi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 29, 14:52)
Busy, vaje laikykis tu pati irgi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Erendira man pirma foto labiau kabinanti, tik norėtųsi vos vos pašviesinti

Jau susipainiojau ax.gif pirma foto yra ši

user posted image

ar ši

user posted image
Papildyta:
Publikos pageidavimu, nuotraukos skelbime sukeistos :D
Atsakyti
Iš dabar įdėtų man gražesnė antroji smile.gif nors abi labai fainos biggrin.gif
Atsakyti
Erendira, antra paskutiniam poste. Nu nerealaus grožio katinas!

---------

Iškeliavo mūsų naujokas juodukas į kliniką.
Atsakyti
Man ir antra wub.gif tik kaip Šponkutis sakė, norėtus šiek tiek pašviesinti
Atsakyti
Kokia graži katiniška tema šiandiena :)

aš darbe miegu blush2.gif taip gavosi, kad šiandien viena pati ofise tai tariausi su savim ,kad planogramas kitiems metams sudėliočiau. et taip vangiai blush2.gif

strioko apturėjau. visada savo auto draudžiausi ergo draudime, ir jis mane informuodavo, kada draudimas baigiasi... obettačiau, šiandien gaunu laišką iš registrų centro, kad mašina išregistuota blink.gif draudimas baigėsi 08.05
kosminiu greičiau susitvarkiau draudimą, o rytoj skambinsiu į ergo bartis, šiandien neturiu ūpo :D
Atsakyti
Ahab, nesmagu... Aš tai priminimų visokių prisidarius, kažkaip nesu pražiopsojus draudimo...

Nuotrauka ir taip pašviesinta (fotografavau pati, be pašvietimo), jei daugiau šviesinsiu, bus negerai... Nieko, žiūrėsim kaip seksis biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ,laba dieną visoms.. 4u.gif Šiąnakt pargrįžau namo,tai pusę dienos miegojau,kol atmiegojau rolleyes.gif ...

Pirmiausia Kiarai ir Busy glėbys sveikatos linkėjimų 4u.gif 4u.gif Aš pagalvojau ,gal Kiarai reikia homeopatijos,o gal Norgėj ir taip leidžia tokius vaistus? Magnuna ,kiek atsimenu ,ruošiasi važiuot į svečius ,galėtų rankinėj nuvežt į folgą įsukusi,kad oro uoste neapšvitintų.paskaičiau vienoj protngoj knygoj ,kad prie cholangito reikia vartoti

Chelidonium-Homaccord lašus
Spascupreel tabletes
Hepar compositum(čia neparašyta kokia forma ,gali būti ,kad yra ir tabletkos ir ampulės)
Nux vomica lašai(čia nuo vėmimo)
Belladonna-Homaccord-prie bendro uždegimo
Lymphomyosot lašai ar ampulės bendram organizmo limfos drenažui

Čia parašiau ko reiktų Kiarutei,ir ką įmanoma Lietuvoj gauti(gal ir Norvegijoje yra, aš nežinau) Kiek žinau,kai kuriose vaistinėse galima užsakyti ir atveža pagal užsakymą,gal išeitų Magnunai nors ir ne visus vaistukus

Mergytės,kokie visų mažyliai gražūs ,kokie naujokai būsimi gražūs ,ir aplamai kaip aš katinų pasiilgau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 29 rugpjūčio 2016 - 15:26