Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Daredi su svirkstu kolkas. 4u.png

V-Rine, manyciau, kad viskas prasidejo nuo maisto pakeitimo. Nors nevalgymas turi daug priezasciu, bet konkreciai pas mus, manau isprovokavo keitimas.

Rariuk, o Faksas cia pas tau globotinis? Koks apuokinas biggrin30x30.png per skubejima parasiau varda Fkas, nieks nebutu pastebejes ane? blush-anim-cl.png

Snaiges akys blush-anim-cl.png bigsmile.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 24 rugpjūčio 2016 - 14:36
QUOTE(V-Rinė @ 2016 08 24, 14:43)
O dešra tai gera...patys valgom  cool30x30.png  biggrin30x30.png  biggrin30x30.png

Matyt ne tokia jau ir gera... tongue30x30.png
Atsakyti
o as ekspromtu siandien paemiau ir uzsirasiau i pilatesa senamiestyje. gausis kaip tik po darbo 2dieniais ir 4dieniais. palankysiu koki menesi, pratampysiu skaudamus raumenukus, po to pereisiu i kalanetiką. ir nebrangu ir vis kokios naudos bus, gal nebesikuprinsiu ir nebeskaudes sprando ar nugaros darbe sėdint.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 24, 10:58)
o yra pas mus Taste of the Wild maitinančių? kur perkat? nes Taste of the Wild Canyon River radau tik trijose lietuviškose parduotuvėse, ir tik vienoje yra 7 kg pakuotė. gal žinot kokias parduotuvėles, kurios internete nesiskelbia? smile30x30.png
Papildyta:
oj blyn vienoje sugebėjau pražiopsoti ir dar už tikrai gerą kaina (terkšt per veiduką)
ir dar animondos carny visai gera kaina po nuolaidos.

Kur radai Animondą? Ją perku 400g skardinėj po 1,05 euro, bet reikia imti daug...
Maniškiai baigia jos atsisakyt, praktiškai tik Tašė ir Kingas ėda.
Papindėjo.
Aš atostogose, labai prasta nuotaika, nuojauta...
Aš maitinau, Šponkiau, tuo maisteliu, Tašė sunkiai ėdė.

Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 08 24, 11:29)
Busy - užsirašau, pagriebsiu.
Erendira - tu iš kur pirkai Essentialį? Ar čia viso gydyklose būna?

Vaistinėse, žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 08 24, 16:13)
Kur radai Animondą? Ją perku 400g skardinėj po 1,05 euro, bet reikia imti daug...
Maniškiai baigia jos atsisakyt, praktiškai tik Tašė ir Kingas ėda.
Papindėjo.
Aš atostogose, labai prasta nuotaika, nuojauta...
Aš maitinau, Šponkiau, tuo maisteliu, Tašė sunkiai ėdė.

nu tikrai ne tokia kaina kaip tu randi, ten 1,94 lyginant su netoliese esančia kika tai pigiau ant puses euro. jei kartais kada jamsi, duok žinoti, kokia dešimt paimčiau.

pirkau konservus ir TOW nesej

o su nuotaika reik ką nors daryt, gal kur galvą pravėdinti išlįsk (balionėlis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 rugpjūčio 2016 - 15:23
Gal kas žinot ar Raniberlas tinka kai nedirba skrandis? ar tik nuo rūgščių? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 08 24, 16:29)
Gal kas žinot ar Raniberlas tinka kai nedirba skrandis? ar tik nuo rūgščių?  smile30x30.png

AŠ žinau, jis netinka.
Tinka Mezym Forte, tinka Kreon 20000 VV, Pangrol 20000.

Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 24, 15:50)
o as ekspromtu siandien paemiau ir uzsirasiau i pilatesa senamiestyje. gausis kaip tik po darbo 2dieniais ir 4dieniais. palankysiu koki menesi, pratampysiu skaudamus raumenukus, po to pereisiu i kalanetiką. ir nebrangu ir vis kokios naudos bus, gal nebesikuprinsiu ir nebeskaudes sprando ar nugaros darbe sėdint.

Tu šaunuolė.
(3 veidukai su iškeltais nykščiais)
Atsakyti
Atvežė maistą. TOW niekas neėda (juokas pro ašaras ir pliaukšt per veidą) Bugi vienintelė 4 granules suvalgė
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 08 24, 13:48)

Ruste, dėl galvos skausmų...

man, greičuaisia nuo to pačio, bet mes kitos išeities nematom - gumai alergija, spiralė man morališkai nepriimtina, natūraliai nebežaisčiau su tiek vaikų, juolab mmm nėra pas mane labai reguliariai, kad taip galėčiau pasitikėti tuo metodu.
]Pleistrais, žiedais irgi netikiu. Daugiau būtų nėra sad.png
Na žinau, apie tą 100procentinį, bet nu niekaip biggrin30x30.png

QUOTE(V-Rinė @ 2016 08 24, 13:54)
Rustyt dėl katukės suprantu... mano vaikai tai bliautų ir kelio nematytų...mes labai įprantantys ir prisirišantys.  kaži į geras rankas paklius...nežinai nieko?

Į geras cool30x30.png . Pirma vadovė "apdoroja" tam tikrais klausimais būsimus šeimininkus, jei mato, kad normalūs, sterilizuoti planuoja, saugos ir mylės, duoda mano nr. Aš jau nieko neklausinėju, tik aptariam amžių, įpročius, sterilizacijos datą, maistą (šįkart moteris nežinojo, kad pieno duoti negalima) ir pasirašom sutartį. Turiu žmogaus duomenis, aišku jie eina į prieglaudos archyvą ir niekur nenaudojami.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 08 24, 18:22)
Pleistrais, žiedais irgi netikiu. Daugiau būtų nėra sad.png

Aš pleistrą naudoju jau 6 metai. Man padeda, nes aš kaip skrandininkė, kuri neaišku kada nuo ko apsivems tablečių negaliu naudoti.

Nors ne ne 6 metai, o jau gal 10, pirmos santuokos nepaskaičiavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 rugpjūčio 2016 - 17:41
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 24, 18:34)
Aš pleistrą naudoju jau 6 metai. Man padeda,  nes aš kaip skrandininkė kurią neaišku kada nuo ko apsivems tablečių negaliu naudoti.

Veikia, kaip suprantu (krapštau smakrą), nes pas mus tokia situacija, kad Ieva su guma atsirado, tai baisu čia kažkokių fintų prisižaisti. KT šiuo atveju patikimiausia atrodė.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 24, 14:34)

Rariuk, o Faksas cia pas tau globotinis? Koks apuokinas biggrin30x30.png per skubejima parasiau varda Fkas, nieks nebutu pastebejes ane?  blush-anim-cl.png

Nuotraukoje juodukas yra Faksas , jis mano buvęs globotinis. Aš jį pernai globojau, šiemet dar žiemą buvo padovanotas, po to grąžintas, o dabar vėl jau turi kitus šeimininkus ir jis vardu Feliksas.
Po Fakso globojau Kubą, irgi juodukė smile30x30.png smile30x30.png smile30x30.png ji taip pat turi naujus šeimininkus.
Na o dabar globoju irgi juodulį Kuką, jie visi iš to pačio kiemo Neveronių gyvenvietėje.
Pirma tai priėmiau globot Rifą, jis rastas Kaune prie Combo klubo, na o paskui buvo pagauta dar viena katytė Neveronyse, o kartu ir šis juoduliukas. Nesinorėjo jo palikti tam kieme, tuo labiau, kad tai nėra labai draugiška aplinka, tad jis atkeliavo pas mane į balkoną. Dabar jau karaliauja bute ir verčiasi abu su Rifu per galvą.
Kai pagalvoji tikrai tam kieme daug nuveikta, labai pagelbėjo KS ir labiausiai Irena ( ačiū 4u.png labai)
Bet dar likusi viena katukė su savo trim vaikučiais ir dar mačiau kitos 4 mažiukus. Labai sunku kai nėra iš vietinių jokios paramos, nei finansinės, nei gaudyt padeda, nei paglobot. Visi tik bamba, pyksta ant tų gyvūnų. Seniai jau ten reikėjo tvarkyt, bet gi niekam nerūpėjo, dabar nebūtų jų ten tiek daug.
Atsakyti