QUOTE(busycat @ 2016 08 24, 14:34)
Rariuk, o Faksas cia pas tau globotinis? Koks apuokinas

per skubejima parasiau varda Fkas, nieks nebutu pastebejes ane?
Nuotraukoje juodukas yra Faksas , jis mano buvęs globotinis. Aš jį pernai globojau, šiemet dar žiemą buvo padovanotas, po to grąžintas, o dabar vėl jau turi kitus šeimininkus ir jis vardu Feliksas.
Po Fakso globojau Kubą, irgi juodukė

ji taip pat turi naujus šeimininkus.
Na o dabar globoju irgi juodulį Kuką, jie visi iš to pačio kiemo Neveronių gyvenvietėje.
Pirma tai priėmiau globot Rifą, jis rastas Kaune prie Combo klubo, na o paskui buvo pagauta dar viena katytė Neveronyse, o kartu ir šis juoduliukas. Nesinorėjo jo palikti tam kieme, tuo labiau, kad tai nėra labai draugiška aplinka, tad jis atkeliavo pas mane į balkoną. Dabar jau karaliauja bute ir verčiasi abu su Rifu per galvą.
Kai pagalvoji tikrai tam kieme daug nuveikta, labai pagelbėjo KS ir labiausiai Irena ( ačiū

labai)
Bet dar likusi viena katukė su savo trim vaikučiais ir dar mačiau kitos 4 mažiukus. Labai sunku kai nėra iš vietinių jokios paramos, nei finansinės, nei gaudyt padeda, nei paglobot. Visi tik bamba, pyksta ant tų gyvūnų. Seniai jau ten reikėjo tvarkyt, bet gi niekam nerūpėjo, dabar nebūtų jų ten tiek daug.