Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Kažkuom vakar apsinuodijau...aina peklon, darbe wc per visus galus smaginausi, namuose jau su kola, vytautu ir mezym. Bet vistiek visą vakarą bloga-negera, šaltis krėtė. Šiandien lyg truputį ir geriau, bet skrandis vistiek stovi.

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Ooooooooooooooooooooooooo senos šypsenėlėssssssssssssssss hmm.gif cool.gif doh.gif ax.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 25 rugpjūčio 2016 - 06:35
Weronica reikėjo angliuką vartoti, anas gi bruda visą sutraukia ax.gif

Vajjjeee seni mieli drinks_cheers.gif veidukai

Kiara vėl maitinau, bet kiek rupūžė jėgos turi, MB laikė, aš darbavausi su švirkštu karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 25 rugpjūčio 2016 - 06:41
Labas is pat ryto :) miego noriu !
user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 08 25, 07:39)
Weronica reikėjo angliuką vartoti, anas gi bruda visą sutraukia  ax.gif

Kiara vėl maitinau, bet kiek rupūžė jėgos turi, MB laikė, aš darbavausi su švirkštu :karsta:

Neturiu angliuko...ir iš vis apie jį pamiršus buvau.

Kiaros karūna tai jau isivaizduoju visa sulamdyta, sutrypta,sultiniu sulaistyta ir palovin nusiridenus biggrin.gif

Krentu prie Gufio, tokia pačia poza tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 25 rugpjūčio 2016 - 06:47
Eisim piketuot ! grazinkit Kiarai Karuna ! hmm.gif 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 08 25, 06:45)

Kiaros karūna tai jau isivaizduoju visa sulamdyta, sutrypta,sultiniu sulaistyta ir palovin nusiridenus biggrin.gif

Va va.. ir dar konservais nuterliota biggrin.gif

Apus, Gufis taip tave į darbą išlydi?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Weronica, gal koks rotas prikibo, ar suvalgei ką negero?Tokiais atvejais kalu Mezym arba Kreoną.Visada turiu namuose šito gėrio. Nesijunk prie sergančių, gana ligonių .
Kaip supratau, Busy namuose naktis buvo rami.
Kam taip nuvarginai Gufiuką, gaila žiūrėti. unsure.gif
Pagaliau gražino senus smailikus
4u.gif
Atsakyti
A cia as ji taip !?!? doh.gif Zinoma lotuliukas.gif Cia as 3 nakties kasiau tuneli pas zemiau gyvenancius kaimynus, cia as 5 ryte uodega nosi uzdengiau, po to dar lapke nosi - kvepuok mol jei sazines neturi... cia as 7 ryte nukasiau iskista keliena... cia as isverciau varske, bo idetas hills su triusiena itartinas pasirode ... ir ka galu gale prisedo gert kava koja 3 kart pagavau !!!!
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 24, 18:14)
Atvežė maistą.  TOW niekas neėda (juokas pro ašaras ir pliaukšt per veidą) Bugi vienintelė 4 granules suvalgė

3 dieną ės.
Jei nieko daugiau nebus.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Senos šypsenytės, jeeeeeeeeeeeee thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot maista Happy cat???
Atsakyti
Aš esu bandžius, vet pardavėja labai siūlė pabandyt. Sakė kad toks pats kaip RC tik kaina geresnė. Bet Siera Leonė jo neėdė tai tuom viskas ir baigės :D
Beto man atrodo kad ir sudėtis ten poprastė buvo, nebeatsimenu nes kažkur prieš 3 metus tai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 25 rugpjūčio 2016 - 07:27
Labryts 4u.gif
Valio seniems šypsniukams biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Weronica - būna juodos ir baltos anglies tabletės. Sako kad balta anglis geriau, man gerai suveikė 4u.gif atsgauk kuo greičiau 4u.gif
Busy - o kaip šiaip Kiaros nuotaikos? Karūną aišku po visko reiks nušveisti, nublizginti, įtaisyti porą papildomų brangakmenių ir grąžinti karalievai smile.gif
Nusidirbęs Gufytis užtarnautai ilsisi, gulsiu ir aš prie kito šono kartu su Weronica smile.gif
Pas man iš ryto buvo meškų lenktynės, dundėjo taip jog rodės kad Grikis išsinėrė iš kalio ir abu atskirai lakstė. Mudvi su Kruopa lovo sutūpusios laukėm kas laimės. Finale ir Grikis ir kailis abu atbėgo lovon pasiklausti ar matėm kaip jie lakstė
Atsakyti