Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

busy Kaip Kiara? Ar nors kiek pažengėt į gerą pusę?
Atsakyti
Maitinu skystus konservus su švirkštu, na ir vaistus kurie staiga suputoja. Ir taip lyg tol, kol nepradės ėsti pati. Eisiu tuoj vištienos sultinio šildyti, anas gi daro stebulus 4u.png
Atsakyti
Ir dukros pažįstama meškėnų veisėja sakė kad su vištienos sultiniu priverčia skrandį dirbti. Tikiu kad ši naktelė jau bus ramesnė ir galėsi pailsėti 4u.png
Atsakyti
Tikiuosi 4u.png , tik ją iš po lovo išsitraukti darosi vis sunkiau, palenda ir sėdi sau patenkinta
Atsakyti
Skanaus Kiarai vištienos sultinio 4u.png irgi prisidedu prie ramios nakties linkėjimų ir sveikimo 4u.png
Snaigytės mėlynos akys nerealios wub30x30.png
Atsakyti
Gal padaryk jai kokią slėptuvę, palapinę, sustumus dvi kėdes ar p.n...gaal gulės. Juk nepatogu ir stresas vis traukti iš po lovos, Vaistai bjaurūs, tai nenori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 24 rugpjūčio 2016 - 19:47
Ačiū Magnun, sultinys, tiksliau apie 50 gr. sugirdytas 4u.png

Padariau jai slėptuvę spintoje, kilimėlis, pagalvė. Ten jinai ir sėdi, turbūt soti labai biggrin30x30.png
Atsakyti
Busy - ai tadu ramios naktelės ir Kiarai ir tau 4u.png
Linguoju ir aš link lovos 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 24 rugpjūčio 2016 - 20:24
QUOTE(Rustė @ 2016 08 24, 17:22)
spiralė man morališkai nepriimtina,

O Mirena? Nors su ja man irgi pradžioj buvo siaubingi galvos skausmai, bet po to praėjo. Nuo KT irgi užeidavo.

Grikelis kaip visada nuostabus, Snaiges kokios akys wub30x30.png Ainu gražuolė wub30x30.png

Prisijuokiau iš Apus istorijos.
Kiarai sveikatos 4u.png
Erode, kaip Kingas?
Aš kaip voverė rate, bėgu bėgu, bet niekur nenubėgu user posted image, užsuko visokios smulkmenos, tai tik dabar prisėdau jus paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 08 24, 21:38)
O Mirena? Nors su ja man irgi pradžioj buvo siaubingi galvos skausmai, bet po to praėjo. Nuo KT irgi užeidavo.

Nepriimtinas pats spiralės veikimo principas (Mirena dar dar), bet ir svetimkūnis niekaip man netelpa nei galvoja nei kur kitur...
Žiauru kai tik moterys turi saugotis, vyram tik gumytės ir perrišimas...kodėl vyram tablečių nesukuria sad.png
Atsakyti
Labas vakaras user posted image Kiarai kupetys sveikatos. Bet kodėl gyvūnas nutaria nevalgyti? Kai mano katinas buvo paskelbęs bado streiką, aš suprantu. Bet kodėl naminė katė taip daro, niekaip neaišku.Na, bet kokiu atveju linkiu Kiarai ir Busy ramios nakties.
Kokios žydros Snaigės akys.
Grikelio išklotinė.
Ainu tik baldus reklamuoti. O aš pirkčiau baldą su gyvūnėlio nuotrauka, ir tikrai minčių nekiltų ar jis apdraskytas ar apsi--tas.Juk nuvažiuosi į vietą ir pamatysi viską.
Vsio,labanaktukas user posted image šliaužiu miegoti.
Atsakyti
Nevalgo nevalgo....bet dar ir vemia. Ryškiai bulimija....😅 nu aišku juokauju. Kaip minėjau ir maniškei taip buvo. Manėm kad nuo kojytės sutrenkimo nors vetas sakė kad tikrai ne nuo to. Tik sutapimas buvo.
Atsakyti