Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Aga,uz trecia thumbup.gif As ir jau taure isbaigiau biggrin.gif Kazkaip ant miego patrauke,bet lygtai ir ankstoka eit gult lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 09 15, 19:08)
Na tie adults only tai nevisada posliatinos kokios lotuliukas.gif Yra zmoniu,kurie nori pailset nuo vaiku verkimo..Ir atvarai i viesbuti,o ten salia su kokiu leliuku cypianciu,baseinai pilni vaiku,prie juros irgi maisos po kojom...Tai va-adult only jau tikrai tokiu nebus cool.gif

drinks_cheers.gif paniškai nepernešu svetimo vaiko žvirgimo ar kad ir spoksokimo i mane...
Atsakyti
Na bet ir temsta dabar anksti, ypac siandien greit uzsirauke, zada zaibus ir liuti ant Londono nakti ir rytoj ryte.
Vyno taure ir as buvau susigundziusi isipilt, bet nusprendziau kad geriau rytoj, ne tik taure bet gal visa butelka isgersiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 09 15, 19:41)
Mus draugai kalbina i Turkija,bet i viena toki sustra viesbuti..ten kaina mums dviem gautusi apie 1600sv...Nu kazkaip uz Turkija man brangu atrodo,kad ir kiek sustras tas viesbutis..Tai va klausiu Gottes,kiek jie Tailande issileido,nes mane kazkaip jis labiau vylioja...Bet cia viskas kitiems metams.

aš juk rašiau kiek mums kainavo Tailandas bet nepamenu (berods apie 4000 2 vaikai ir 2 suaugę), nes MB viską ten užsakinėjo. Tik neblūskit už tokią sumą į Turkiją varyt, kai Tailandas išeina!!! Iš viso jei be vaikų varyt tai tik į tolimus kraštus dairyčiausi, nes atostogos vaikų negalioja, gali rasti pigių bilietų. Pasaka...keliausciau ir keliauciau. Giega, pasižiūrėk dar Balis labai super mirksiukas.gif
Ispudziu tikrai nepalyginsi, Turkijos ir Tailando.

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 15, 21:11)
drinks_cheers.gif paniškai nepernešu svetimo vaiko žvirgimo ar kad ir spoksokimo i mane...

aš nepernešu irgi thumbup.gif ... ir dar naglų vaikų (vyresniu), kur eina ir is kelio nepasitrauks, kur gali trenktis i tave, iplaukti i tave baseine ir ziuri tokiu naglu veidu...fui t t.t.
Atsakyti
Jooo,puse 8 jau gerokai suteme...o 8 jau is vis tamsu..Uz tai kazkaip ir noris anksti gult i lova smile.gif Nereikia cia tu zaibu,geriau tegu ir toliau karsta buna tongue.gif

Kad to vyniuko is butelio tik po 1,5 taures gaunas lotuliukas.gif Nors turiu taure,kur ir visas butelis telpa,bet jau nebeskanu gert biggrin.gif
Atsakyti
Veu veu koks oras..Nu ner jokio vidurkio-arba kepina +30,arba pliaupia be prosvaisciau...
Atsakyti
Lyja lietus,lyja lietus...aš šlapiaaaa...
Tikrai jau,arba taip,arba anaip...o ir nepasakyčiau kad gaiva yra kažkokia,dušna vistiek..

Labas rytas...
Atsakyti
Laba ryta, gerai kad kaliosus turiu, labai pravers siandien.

Golbolas kovos del olimpinio aukso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 09 16, 08:20)
Laba ryta,  gerai kad kaliosus turiu,  labai pravers siandien.

Praverstų ir man biggrin.gif

Sveikos lietingą diena 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Man visai nieko tas lietus šiandien, kažkaip vistiek dulkes nuplovė. Tik galėtų neužsilaikyti ilgam.

Šis savaitgalis Londone Open buildings. Gal turit ką išsirinkę, gal eisit? Mes su vaikais galvojam, gal į Thames tas užtvaras nueiti pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 09 16, 10:48)

Šis savaitgalis Londone Open buildings. Gal turit ką išsirinkę, gal eisit? Mes su vaikais galvojam, gal į Thames tas užtvaras nueiti pasižiūrėti.

Imesk kokia nuoroda-nieko nezinau..GAl ir faina butu kur nors nueit..
Atsakyti
Nuoroda My Webpage 4u.gif Į tokius kaip Shard'as, 10 Downing street reikėjo iš anksto registruotis. Ir jau registracija uždaryta. O, visur kitur dar galima. Ten gali rinktis ar kaip miestas pastatytas, ar privatūs namai, sodai, ar šiaip kokie pastatai, ofisai, biurai. 4u.gif
Atsakyti