Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

QUOTE(Heida @ 2016 09 02, 09:44)

Puga, papasakok kaip tas mandras kinoteatras tau patiko.

Amazing wub.gif aš iš vis į kino teatrus neinu, bet į šitą jau vėl bilietus už poros sav turiu, varysim Bridget Jones žiūrėt. Super recliner chairs, mini bar wub.gif žvaigždėmis nuklotos lubos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 09 02, 12:15)
O kokį pirkot?

Va toki, turi siandien atvest
http://coffeepodders...by-krups-black/
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 02, 12:25)
Heida,čia kaip ir man su sulčiaspaudėm,reikia citrusiniams,reikia daržovėms,lėtaeigės,greitaeigės,mikserių šmikserių kokteiliams...stovi,dulka,pinigai išleisti😂😂😂

Laba..

Man ir visko reikia, gerai kad namie vietos labai mazai, neturiu kur laikyt visu geriu. Elektros prekes tai dar taip puse bedos, bet va kai nueinu i Home seanse prie visu troskintuvu keramikiniu, bleku ir indu, va ten tai man mirtis, reik visko.
Atsakyti
QUOTE(Pūga_ @ 2016 09 02, 10:42)
Amazing  wub.gif aš iš vis į kino teatrus neinu,  bet į šitą jau vėl bilietus už poros sav turiu,  varysim Bridget Jones žiūrėt.  Super recliner chairs,  mini bar  wub.gif žvaigždėmis nuklotos lubos  wub.gif

Kur čia taip?
QUOTE(Heida @ 2016 09 02, 10:42)
Va toki, turi siandien atvest
http://coffeepodders...by-krups-black/

Man ir visko reikia, gerai kad namie vietos labai mazai, neturiu kur laikyt visu geriu. Elektros prekes tai dar taip puse bedos, bet va kai nueinu i Home seanse prie visu troskintuvu  keramikiniu, bleku ir indu, va ten tai man mirtis, reik visko.

Va va....pas mane iki lubų ant spintelių ir kampai pilni...nors nesenai mamai daug ko išsiunčiau..bet va "reik" einu pirkt😂

Šiąnakt bandė apvogti vana mūsų prie namų,nepavyko spintos įveikti ..o statom prie pat durų vos tarpas praeit yra..
Atsakyti
I
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 02, 10:19)
Kur čia taip?

Va va....pas mane iki lubų ant spintelių ir kampai pilni...nors nesenai mamai daug ko išsiunčiau..bet va "reik" einu pirkt😂

Šiąnakt bandė apvogti vana mūsų prie namų,nepavyko spintos įveikti ..o statom prie pat durų vos tarpas praeit yra..

4u.gif Labas rytas,

Oi siandien jausminga diena... Pridaviau savo pirmagymi i secondary mokykla, taip susigraudinau. Na kitas jau etapas jai. Noreciau musė pakabet pas ja klasei ant lubų ar kur :) vel tuoi isvaziuosim i rutina.

Kavos gėrimai as irgi junkciaus, man visai gi salia. Nesvarbu kada pirmadienis ar antradienis, reikšmes neturi.

Elektriniu prietaisų daug neturiu, ner dabar kur laikyt... Niekaip neisikraustom...

Patranka kaip nesmagu, svarbu kad nepavyko...
Atsakyti
Heida, o tinka įprastos kapsulės? Nu fainas aparatas, mums irgi reikia. Pasidarysi kavos ir pasakysi, pirkt ar nepirkt biggrin.gif

Simkab, junkis aišku ax.gif Į kurią mokyklą išėjo taviškė?

Mrs Patranka, labai nesmagu. Taip jau yra su tais vanais, puolų ant jų labai.

Susitvarkiau levandas, tai dabar apspangusi sėdžiu. Reiktų eiti kažką nudirbt, bet ir miegas ima, ir jėgų nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2016 09 02, 09:44)
Laba ryta.
Tinka man ir pirmadieni, ir antradieni  drinks_cheers.gif
Prisipazinsiu kaip dasigyvenom, nusipirkom kapsulini kavos aparata  lotuliukas.gif  Sugebejom Jura vel pagadint, reik pas meistra i LT siust, tai kol prisiruosim  cool.gif  ir po sito jos antro sugedimo, isvis nebezinau ar jos noriu. Pabandysim su kapsulem pazaist, jei nepatiks, turim kam padovanot  rolleyes.gif

Bleirinka, o tavo ir mazasis jau i mokykla eina ?  bigsmile.gif

Puga, papasakok kaip tas mandras kinoteatras tau patiko.

Aha,prades reception siais metais. Pagaliau ir i mano kiema atejo svente 😆

Einu subsavo 4 augintiniais i baseina gimtadienio mazio svest 🎂🍾
Atsakyti
QUOTE(simkab @ 2016 09 02, 11:45)
I
4u.gif    Labas rytas,

Oi siandien jausminga diena... Pridaviau savo pirmagymi i secondary mokykla, taip susigraudinau. Na kitas jau etapas jai. Noreciau musė pakabet pas ja klasei ant lubų ar kur :) vel tuoi isvaziuosim i rutina.

Kavos gėrimai as irgi junkciaus, man visai gi salia. Nesvarbu kada pirmadienis ar antradienis, reikšmes neturi.
Elektriniu prietaisų daug neturiu, ner dabar kur laikyt... Niekaip neisikraustom...

Patranka kaip nesmagu, svarbu kad nepavyko...

Paimk mane
Atsakyti
QUOTE(simkab @ 2016 09 02, 13:45)

Oi siandien jausminga diena... Pridaviau savo pirmagymi i secondary mokykla, taip susigraudinau.
Kavos gėrimai as irgi junkciaus
Niekaip neisikraustom...

Auga tie vaikai greiciau nei noretume. Jau zingsnelis is vaikystes, tikrai labai jaudina 4u.gif
Junkis junkis.
Kur kraustotes, juk tik remontus daret g.gif ar baiget remontus ir pagaliau isikraustot?

QUOTE(Limcamca @ 2016 09 02, 14:03)
Heida, o tinka įprastos kapsulės? Nu fainas aparatas, mums irgi reikia. Pasidarysi kavos ir pasakysi, pirkt ar nepirkt 

Susitvarkiau levandas, tai dabar apspangusi sėdžiu.

Tinka tos iprastos kur Asdoj 3 pakuotes uz 10 £. Parasysiu ispudzius vos tik isbandysim.
O ka levandom darei, tu jas dziovintas tvarkei ar lauke krumus tvarkei? As turiu pasidziovinus tik laukiu drobiniu maiseliu is ebay pirkau, kolkas nelieciu kol neatsiunte.

QUOTE(Bleirinka @ 2016 09 02, 14:17)
Aha,prades reception siais metais. Pagaliau ir i mano kiema atejo svente 😆

Oho, jau visas vyras bigsmile.gif
Atsakyti
Džiovintų turėjau, reikėjo į maišelius supilti. 4u.gif
Reikės vistik judintis iš namų, į paštą, į valyklą. Reikia užsukti į fermą, gal kokių gėlių gausiu. Nu baisiai mano gėlynai šiemet atrodo, nieko nebus. Reikia kažką dapirkti.
Atsakyti
As tai nezinau kur desiu tuos levandu maiselius nes maniski tai tas kvapas zudo, o as kol ju nejudini, kvapo jokio nejauciu.
Nusprendem su vaikais kad reikia atostogu pabaiga pazymet su daug kaloriju, karamelinis biskvitas jau kepa, galvoju koki krema pertepimui daryt.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 02, 12:25)
Heida,čia kaip ir man su sulčiaspaudėm,reikia citrusiniams,reikia daržovėms,lėtaeigės,greitaeigės,mikserių šmikserių kokteiliams...stovi,dulka,pinigai išleisti😂😂😂

Laba..

drinks_cheers.gif .Nusipirkau letaeige.Isspaudziau gal 3 kartus ziuriu spaudzia taip pat kaip mano senoji kuria karbotkej uz 6 svarus pirkau.Isploviau,supakavau ir nugabenau atgal.Sakliau fsio man jokios nerekia.Turiu labai gera.Kaip or kava man Mokoj pati geriausia.Nors turiu ir kapsulini aparata.
Sveikos merginos.O man spalio viduryje vel atostogas duoda.Su dukra kur nors varysim. thumbup.gif
Sveikos mielosios.
Blyn kaip nesmagu su tom vagystem.Dabar ir spyneles keisti reikes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 02 rugsėjo 2016 - 16:41
Mano dičkiui irgi nuo levandų galvą pradeda skaudėti. Aha, apžiūrėjau gėles, fermoje jos atrodo panašiai kaip mano sode, tai nusiraminau biggrin.gif Bet, užtai ciklamenai gražuoliai wub.gif Rytoj reikės važiuoti pirkti.

I.Elija, nu jau tikrai nusipelnei atostogų. bigsmile.gif
Atsakyti