Įkraunama...
Įkraunama...

Londono širdyje dar vis ne ruduo

Kol kas pirmad laisvas, tai nebent ryte iskvies, bet tada anksti cia ir parasysiu. O kur susitinkam? Costoj 9-10h ?

Nu va- jura tokia kaina issikelus, o genda... Man labai gerai tinka Delonghi biggrin.gif

Levandos smirda is tolo..Dar kieme augancios dar dar, bet dziovintos schmoll.gif
As planuoju sodint hydrangea( pamirsau kaip lietuviskai jos vadinad) Krumai, nelepus, zydi visa vasara..

Patranka 4u.gif O buna palikta kokiu daiktu?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 09 02, 19:57)
Kol kas pirmad laisvas, tai nebent ryte iskvies, bet tada anksti cia ir parasysiu. O kur susitinkam? Costoj 9-10h ?

Nu va- jura tokia kaina issikelus, o genda... Man labai gerai tinka Delonghi biggrin.gif
Levandos smirda is tolo..Dar kieme augancios dar dar, bet dziovintos schmoll.gif
As planuoju sodint hydrangea( pamirsau kaip lietuviskai jos vadinad) Krumai, nelepus, zydi visa vasara..

Hidragea yra hortenzija.Mano mylimiausios geles.Turiu tris krumus.Dieviskos spalvos ir ziedu grozis nenusakomas. wub.gif
Pas mane tai komedijos.Pernai pakabinamuose krepsiuose turejau ciklamenu.Panasari jie isvepo,nuleipo ir dar visaip nudveso.Isverciau zemes i bendrus lovius,prisodinau palergoniju su bakopom ir viskas buvo super.Pries dvi sav ziuriu kad tarp pomidoru pilna pridyge mazu ciklamenuku.Dar uz kokiu poros sav galiu jums pridalinti jeigu kas norit.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 09 02, 17:57)

Dažniausiai velux langai,kuriu kainos jopapą...užtai ir sudėjo spynas....
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 02, 17:38)
Dažniausiai velux langai,kuriu kainos jopapą...užtai ir sudėjo spynas....

Toli maniskei mokykla ingatestone, nu bet kaip nors, kaip sakant prarviomsia :) ne nusprendem iki galo kaip vaziuos I ir is, tai biski su traukiniais atgal pakelt avon :) na kad zinotu kaip ir kas jai ka.
Uzaugint jau Mano mergina, pasiimt atejau, neatpazinau. Kazkokia stovi mergaite, net nekreipiAu demesio, plaukai paleisti, oioioi xxx
Mes ten Ana Nama jo suremontavom ir pardavem, dabar laikinai I toki maza namuka persilraustem ant 1-2 menesiu, bet jau 6 menesiai CIA. As jau dustu, man labai mazai vietos. Mano geltea beveik isdveso per vasara,
m[FONT=Arial]. Patranka nori kad tave paimciau kavageriui?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2016 09 02, 19:57)
. O kur susitinkam? Costoj 9-10h ?

Nu va- jura tokia kaina issikelus, o genda...
As planuoju sodint hydrangea

Na gal 10 kokia, 9 labai anksti g.gif
Negaliu tos Juros labai peikt, pirkom gi ne nauja mes ja, tai va ir islenda vis kazkas, garantini aptarnavima ir visoki taisyma nemokama turim, tik kad i LT reik parsiust.
Kaip man jos grazu wub.gif
QUOTE(I.Elija @ 2016 09 02, )
Pries dvi sav ziuriu kad tarp pomidoru pilna pridyge mazu ciklamenuku.

Geras, nemaniau kad jie taip dauginasi bigsmile.gif man tai tarp roziu pomidoru miskas pridygo, ir tokie veslus, zydi dabar niekseliai.

QUOTE(simkab @ 2016 09 02, 22:45)
Toli maniskei mokykla ingatestone, nu bet kaip nors, kaip sakant prarviomsia :)

Jus gal planuojat keltis ten, nes siaip tai tikrai toloka vazinet. O tu savo mokslus pabaigei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 02 rugsėjo 2016 - 23:09
QUOTE(Heida @ 2016 09 02, 21:07)
Na gal 10 kokia, 9 labai anksti  g.gif
Negaliu tos Juros labai peikt, pirkom gi ne nauja mes ja, tai va ir islenda vis kazkas, garantini aptarnavima ir visoki taisyma nemokama turim, tik kad i LT reik parsiust.
Kaip man jos grazu  wub.gif 

Geras, nemaniau kad jie taip dauginasi  bigsmile.gif  man tai tarp roziu pomidoru miskas pridygo, ir tokie veslus, zydi dabar niekseliai.
Jus gal planuojat keltis ten, nes siaip tai tikrai toloka vazinet. O tu savo mokslus pabaigei?

Jo taip ir toks Planas buvo link ten kazkur kraustytis, kazkaip uzsitese biski :). Siaip tai ir su vazinejimu ner taip baisiai, jai as vezu 20 min ir vietoi :)
Atsakyti
Skanios kavos huma 1dieni. As is aparaciiko pagersiu. Per akcija kazkada prigriebiau bosch multidrink aparatq. Nesiskundziu kolkas
Atsakyti
Simkab,Jap ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2016 09 03, 00:38)
Simkab,Jap ... rolleyes.gif

Ok, Kai tiksliai susitarsim del dienes, atleksiu pas rave is po mokyklos.

Labas rytas. Atrodo Silta diena bus. Kokie planai pas ką?
Atsakyti
Labukas

O tai si pirmad 10ryto Romfordo Costco nenorit prisijungt?

Kol kas saulyte biggrin.gif Reik vaziuot pasiimt siuntinio...Vakar MB visa diena namie buvo,tai ne tik kad ne mums atnese,o kaimynams lapuka tik imete...

Dar planuose- namus kuopt..Nu rimtai per visa vasara nebuvo normaliai sutvarkyta...Palubej voratinklis jau kabo blink.gif

O ryt planuojam i ta gaisro sou eit..
Atsakyti
Nu va- iskviete jau pirmadieniui i darba, tai as meete nebedalyvausiu..
Atsakyti
Labas rytas...
Daiktai sudèti,nagai nulakuoti,suknelè paruoßta,bateliai blizga,beliko užsideti veidą,plaukus sutvarkyti ir bus galima važiuot...
Giega,kaip taviskiui?
Atsakyti