Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

Sveikos,
Siaip nelabai noriu i ta fb, bet jei nuspresim, kelsiuos ;)
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 03, 08:58)
Labas rytas  4u.gif

Na sukuriu FB grupe, kas nores naudosis kas nenores nesinaudos :) siaip bendrom pastangom galim bandyti iki gimdymu kelti ten tik foto o pagrinde bendrauti cia (bent kiek pamenu cia pagrindinis nesutarimas buvo).

Na ok, bandom taip tada.
O mūsų uždaroj fb grupėj keliamų foto, kiti draugai nematys?
Atsakyti
uždaroj grupėj viską mato tik priimti asmenys, kiti ne ax.gif
Atsakyti
Taip, sukursiu privcia grupe kad tik grupes nariai gales viska matyti :) kam aktualu man i pm parasykit savo varda pavarde ar kaip esate pasuvadine FB :)
Atsakyti
Sveikos,oi aš tai tiesiog Tingiu tinget!😥isvis veiklos nulis,nu ir ką čia veikti?!namie Va,biski grindis prbraukiau,valgyt taisyti rankos nekyla,be to nesugalvoju ka.pasedziu,reikia atsistoti užpakalį skauda,apskritai kol iš lovos Išsiritu tai kaip sulaužyta kol prasivaikstau.nu su antru tikrai dirbau,ir daržą sejaus ir lysvės kasiau,nu dabar nežinau.j au chalatą atsidūriau,dar reikia termometro,tu pogimdyminiu paketų,naktinius savo pasiimsiy kokius nors,nezadu cia pirkeliotis.vezimas jau užsakytas,uz poros savaičių bus.pasiemiau marsel perfor😍nu bet lovytes,kuri turėtų būt per 1_2 dienas nėra jau antrą savaitę!!!ir skambinau,sako kad kurjeriui perduota,o vakar i El paštą parašiau kur randas tas kurjeris?!ir piktai su sauktukais!😣tai Va,tingiu!nenoriu su niekuo kalbėt,bendraut...Tingiu ir vsio😖
Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 03, 11:32)
Sveikos,oi aš tai tiesiog Tingiu tinget!😥isvis veiklos nulis,nu ir ką čia veikti?!namie Va,biski grindis prbraukiau,valgyt taisyti rankos nekyla,be to nesugalvoju ka.pasedziu,reikia atsistoti užpakalį skauda,apskritai kol iš lovos Išsiritu tai kaip sulaužyta kol prasivaikstau.nu su antru tikrai dirbau,ir daržą sejaus ir lysvės kasiau,nu dabar nežinau.j au chalatą atsidūriau,dar reikia termometro,tu pogimdyminiu paketų,naktinius savo pasiimsiy kokius nors,nezadu cia pirkeliotis.vezimas jau užsakytas,uz poros savaičių bus.pasiemiau marsel perfor😍nu bet lovytes,kuri turėtų būt per 1_2 dienas nėra jau antrą savaitę!!!ir skambinau,sako kad kurjeriui perduota,o vakar i El paštą parašiau kur randas tas kurjeris?!ir piktai su sauktukais!😣tai Va,tingiu!nenoriu su niekuo kalbėt,bendraut...Tingiu ir vsio😖

Pikta siandien aastaa29 lotuliukas.gif

Mane tai labiausiai darbe is proto veda (Siandien net nakti sapnavau kaip rekiu darbe) biggrin.gif
Atsakyti
astaa, lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors mane ir isiutint lengviau lotuliukas.gif internetas buvo viena diena neveikke, skambinu normaliai. Uz poros dienu vel rolleyes.gif - tai jau su isiuciu skambinau lotuliukas.gif ir paklausiau, kiek mano sutartis dar galioja lotuliukas.gif tai uz kazkiek laiko pats vadas paskambino biggrin.gif atsiprasynet biggrin.gif lotuliukas.gif

Nusipirkom vezima biggrin.gif iskilnojau visus lotuliukas.gif dukrai kompensacijai - paspirtuka - tinka ir man biggrin.gif visi laimingi, isskyrus tas, kas mokejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 03, 15:24)

Nusipirkom vezima biggrin.gif iskilnojau visus  lotuliukas.gif  dukrai kompensacijai - paspirtuka - tinka ir man  biggrin.gif  visi laimingi, isskyrus tas, kas mokejo lotuliukas.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasske @ 2016 09 03, 16:31)
Prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dar dukra apipirkom - mokyklai nuo treningu iki marskiniu ir batu biggrin.gif as sau ieskojau kelniu ar dzinsu, bet nusipirkau marskinukus lotuliukas.gif ir dvi maikes, kur tiks maitinant. Dzinsam 40 euru pagailejau - del nepilnu 2 men blush2.gif o sponsorius nieko sau nenusipirko biggrin.gif nes taip gavos, kad man dekretines pervede i ta saskaita, kurios kortele nepamenu kada naudojau blush2.gif tai, as tos kortos ne nerandu. Eisiu i banka pirmadieni biggrin.gif teko kitam purtytis lotuliukas.gif nera to blogo, kas neiseitu i gera tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 03, 13:59)
Dar dukra apipirkom - mokyklai nuo  treningu iki marskiniu ir batu biggrin.gif as sau ieskojau kelniu  ar dzinsu, bet nusipirkau marskinukus  lotuliukas.gif  ir dvi maikes, kur tiks maitinant. Dzinsam 40 euru pagailejau - del nepilnu 2 men blush2.gif o sponsorius nieko sau nenusipirko biggrin.gif  nes taip gavos, kad man dekretines pervede i ta saskaita, kurios kortele nepamenu  kada naudojau blush2.gif tai, as tos kortos ne nerandu. Eisiu i banka pirmadieni biggrin.gif teko kitam purtytis lotuliukas.gif nera to blogo, kas neiseitu i gera  tongue.gif  lotuliukas.gif

Ir koki vezima nusipirkot? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 03, 07:27)
Sveikos,
Siaip nelabai noriu i ta fb, bet jei nuspresim, kelsiuos ;)

Jokios prievartos :) ten tik va kokiom foto bus lengviau keistis. O kas kiek nores ten bendrauti - individualus pasirinkimas :)
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 03, 17:44)
Ir koki vezima nusipirkot?  4u.gif
Papildyta:
Jokios prievartos :) ten tik va kokiom foto bus lengviau keistis. O kas kiek nores ten bendrauti - individualus pasirinkimas :)

Rinkaus rinkaus ir likau prie pirminio varianto lotuliukas.gif Pasiemem Peg Perego Book plius sportivo 3 in 1 su visais priedais - lyg taip apypilnis pavadinimas 4u.gif reik eit susidet biggrin.gif ir svarbiausia, kad melyna (mano megstamiausia spalva biggrin.gif ). Visi vel galvos, kad bachuriuka veZiosim lotuliukas.gif

As tau nusiunciau az del fb ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 03, 18:09)
Rinkaus rinkaus ir likau prie pirminio varianto lotuliukas.gif Pasiemem Peg Perego Book plius sportivo 3 in 1 su visais priedais - lyg taip apypilnis pavadinimas 4u.gif reik eit susidet biggrin.gif  ir svarbiausia, kad melyna (mano megstamiausia spalva biggrin.gif ). Visi vel galvos, kad bachuriuka veZiosim  lotuliukas.gif
As tau nusiunciau az del fb ax.gif

pasižiūrėjau - tikrai fainas vežimas thumbup.gif

norėjau paklausti, nuo vakar stipriai atsilaisvino viduriai, dingo apetitas, pakrito svoris, prieš tai jokių simptomų nereiškęs pilvas pradėjo kietėti, nuolatos maudžia nugarą ir pilvo apačią. Sakyčiau paruošiamieji, bet jie būna spazminiai, o čia nuolatos juntamas maudimas. Būna aprimsta kokiai valandai ir vėl porą valandų maudžia. nežinau ką galvot unsure.gif unsure.gif
Atsakyti