Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

QUOTE(tercija @ 2016 09 03, 19:20)
pasižiūrėjau - tikrai fainas vežimas  thumbup.gif

norėjau paklausti, nuo vakar stipriai atsilaisvino viduriai, dingo apetitas, pakrito svoris, prieš tai jokių simptomų nereiškęs pilvas pradėjo kietėti, nuolatos maudžia nugarą ir pilvo apačią. Sakyčiau paruošiamieji, bet jie būna spazminiai, o čia nuolatos juntamas maudimas. Būna aprimsta kokiai valandai ir vėl porą valandų maudžia. nežinau ką galvot  unsure.gif  unsure.gif

Net nezinau ka pasakyti. Nes man nakti buna uzeina pilvo apacia mausti kaip per mm kokias 5-10min, bet nurasau pasiruosimui. O dienos metu tai labai daznai pilvas kieteja skaudanciai taip g.gif
Atsakyti
Bonduke, grazus vezimas 4u.gif nu va jau beveik ir pasiruosus, dar vyro kisene papurtysi ir gali laukti gimdymo thumbup.gif

Asta, suprantu tavo nervus del pristatymo 4u.gif nesinervuok mirksiukas.gif

Mano mazyle atrado mano sonkaulius, bet taip spiria kad as net krupteliu kartais biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2016 09 03, 22:20)

norėjau paklausti, nuo vakar stipriai atsilaisvino viduriai, dingo apetitas, pakrito svoris, prieš tai jokių simptomų nereiškęs pilvas pradėjo kietėti, nuolatos maudžia nugarą ir pilvo apačią. Sakyčiau paruošiamieji, bet jie būna spazminiai, o čia nuolatos juntamas maudimas. Būna aprimsta kokiai valandai ir vėl porą valandų maudžia. nežinau ką galvot  unsure.gif  unsure.gif

Tai gal ko ne to uzvalgei?

Man tai buna ir pilvas kieteja, ir nugara pamaudzia, ir pilvo apacioj buna taip sudiegia, siandien sona net labai skaudejo (su anuo nestumu del sono net i ligonine supakave buvo, bet nieko nerado- nusprende, kad vaikas ten kazkaip isispyria/isitaosi ir kazka uzspaudzia- tai dabar as pati taip nusprendziau lotuliukas.gif )

QUOTE(Meluge @ 2016 09 03, 23:30)
Bonduke, grazus vezimas  4u.gif nu va jau beveik ir pasiruosus, dar vyro kisene papurtysi ir gali laukti gimdymo  thumbup.gif

Realiai tik voneles bereik ir pampersu ar kt smulkmes biggrin.gif
Is tikro nezadejau siandien pirkt- tik apziuret. Bet ans kad uzsispyre, pradejo deretis lotuliukas.gif paskui man sako - ka as zinau, veliau gal liepsi man vienam lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,uch lygiai 35 savaitės wub.gif

Pas mane viskas normaliai,rytoj žada išleisti namučio,nes jau nėra reikalo laikyti.Taip gera žinoti kiek žmonių manim rūpinasi,lanko wub.gif

Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 04, 06:24)
Sveikos,uch lygiai 35 savaitės  wub.gif

Pas mane viskas normaliai,rytoj žada išleisti namučio,nes jau nėra reikalo laikyti.Taip gera žinoti kiek žmonių manim rūpinasi,lanko  wub.gif

Nebedaug ir liko 4u.gif gal visa termina isbusi net bigsmile.gif

Siandien visai nesimiega unsure.gif nosis kaip visada pradeda paryciais nervuoti ir visi miegai issiblasko.

Kaip jus mamos si ryta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 04, 09:24)
Sveikos,uch lygiai 35 savaitės  wub.gif

Pas mane viskas normaliai,rytoj žada išleisti namučio,nes jau nėra reikalo laikyti.Taip gera žinoti kiek žmonių manim rūpinasi,lanko  wub.gif

wub.gif kaip liuks wub.gif

QUOTE(AisteSa @ 2016 09 04, 10:47)

Siandien visai nesimiega  unsure.gif  nosis kaip visada pradeda paryciais nervuoti ir visi miegai issiblasko.

Kaip jus mamos si ryta?  blush2.gif

As si ryta 6 prabudau- kaip visada. Telefone perskaiciau visas zinias ir tt ir sueme miegas blink.gif tai apie 10 tie reksniai po langais prizadino doh.gif doh.gif buciau dar miegojus
Atsakyti
Pasidžiaugiau....vėl sąrėmiai,geriu vaistukus ir guliu ausis suglaudus unsure.gif jokių namų rytoj
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 04, 19:14)
Pasidžiaugiau....vėl sąrėmiai,geriu vaistukus ir guliu ausis suglaudus  unsure.gif jokių namų rytoj

Laikykis, vis po valandžiukę paaugink vaikelį dar pilvukyje 4u.gif Nekantrauja turbūt pas mamytę ant rankų atsidurti
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 04, 18:14)
Pasidžiaugiau....vėl sąrėmiai,geriu vaistukus ir guliu ausis suglaudus  unsure.gif jokių namų rytoj

O vargeli verysad.gif laikyk savo pupulį dar, svarbu esi medikų rankose, tai reik tikėtis tik geriausio 4u.gif

Kokia gera diena- lyja, nekaršta, lb džiaugiuosi biggrin.gif pravažinėjom po pardes, bet nieko nenupirkau, nei sau, nei vaikui, kojas tik numušiau i vsio unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Neprisedu jusu paskaityt... veliau...

Siandien nusipirkau tas mini pakuotes i ligonine.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 04, 16:14)

Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 04, 19:14)

Vaje unsure.gif laikykites dar nors kazkiek po dienele, po dienele 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 09 04, 19:39)

Siandien nusipirkau tas mini pakuotes i ligonine.

Kokia pareiginga biggrin.gif thumbup.gif
Kuom taip uzsiemus? 4u.gif
Atsakyti