Sveikos pleputes
Lepinuke, laikykis, viskas bus gerai ;) Esi priziurima ir tau pades gydytojai kaip tik gales ;)
Naujoke, sveika prisijungus
Nesigasdinkit, primakartes, vistiek nieko nepakeisit. Bus taip, kaip Jums lemta ;)
Tikrai uzjauciu tas, kurios pragara istvere, bet ka jau padarysi, gal sis kartas bus geresnis
As tai negalvoju dar apie tuos skausmus, nors ir nelabai prisimenu , viskas greit man praejo, o pasimirso dar greiciau

Kirpo ir mane, bet pasiseke, lengva gydytojo ranka ir labai greit uzgijo viskas

I wc irgi bijojau eit, nes prisiklausiau draugiu, kad ten baisiau negu baisu

Bet susikaupiau, nuejau - ir nieko

Tad auksciau nosytes

Man irgi nuo spieneliu skausmu ir kraujavimo padejo tas tepaliukas grynas - lanolino, ar kaip jis ten vadinas. Man atsiunte tada viena is spalio mamyciu, dabar neisivaizduoju is kur reikes jo gaut, jei vel tas pats bus. Bet zinau tik tiek, kad nedaeit iki kraujavimo - reikia mokint leliu apziot teisingai, nes kol neismoks teisingai apziot ir graziai ciulpt, nepades niekas iki galo... Tad stengsiuos si karta greiciau ismokint bahuriuka savo
Man is tikruju sunkiausia buvo adaptuotis prie naujo ritmo, o tiksliau - prie dienotvarkes nebuvimo, kai eini kokia 20 h miegot, pamiegi 3 val su vaiku, keliesi, o vyras eina miegot nakciai- tai realiai net nemaciau normaliai vyro... Bet cia laikina

Ir dabar ta suprantu
O del miegojimo naktimis - manoji princese iki siol dar koki viena karta prabunda nakti ir pereina pas mus i lova, o kad pereitu, reikia mamos

Ant ranku pirstu galiu suskaiciuoti pilnai ismiegotas naktis

O si naktis man buvo ziauri...nes vakare pradejo skaudet galva ir su tuo skausmu prasikankinau visa nakti, tik ryte atsikelus atslugo skausmas.. Siandien apie piet vel lyg ir pradejo skaudent, bet neisisiautejo dar.
Ar galiu koki paracetamoli kalt dar?