Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

Kaip supratau vaistukai stabdo veiklą,tikėkimės,kad taip ir bus.Negaliu gimdyt dar pora savaičių :) tikiu,kad viskas bus gerai.
Kai pašnekat apie skausmą iki plaukų galiukų tai galvoju gal aš vėl imsiu epidūrą jeigu nebus vėlu g.gif nes buvo minčių šį kartą neimt

Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 30, 12:21)
as asmeniskai 2 savaites su nuskausminamaisiaiis gyvenau ir menesi sienas ramsciau. pilnai atsisesti galejau tik po 2,5 men, o myletis tik po metu. Tai man po operacinis laikotarpis skamba patraukliau.

Kiekvienos patirtis buvo kitokia mirksiukas.gif
O ir bus jų dar visokių, manau reikia viskam nusiteikt, o tikėtis geriausio biggrin.gif

QUOTE(lepinuke @ 2016 08 30, 12:47)
Kaip supratau vaistukai stabdo veiklą,tikėkimės,kad taip ir bus.Negaliu gimdyt dar pora savaičių :) tikiu,kad viskas bus gerai.
Kai pašnekat apie skausmą iki plaukų galiukų tai galvoju gal aš vėl imsiu epidūrą jeigu nebus vėlu  g.gif nes buvo minčių šį kartą neimt

Dėl epidūro mūsų neklausyk mirksiukas.gif
Džiugu girdėt , kad viskas gerėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 30, 12:47)
Kai pašnekat apie skausmą iki plaukų galiukų tai galvoju gal aš vėl imsiu epidūrą jeigu nebus vėlu  g.gif nes buvo minčių šį kartą neimt

Visgi lėliukui pas mamą dar patinka pabūti 4u.gif
Aš tai visai be nuomonės dėl epidūro, draugė sako- pasinaudok, nekentėk.. o man tas dūris į nugarą tai kažkaip baugiai skamba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 30, 12:52)
Dar manau labai daug ka reiskia kai vaikelis buvo laaaabai ilgai lauktas tai tie ateinantys skausmai neatrodo tokie baisus kaip tas artejantis dziaugsmas  wub.gif

Mano ir pirmoji, ir dabar ir ilgai lauktos, ir ne taip paprastai pasiektos 4u.gif ir dar dabar zinau, kad tie leliukai ir paskui paauge toli grazu ne tik dziaugsmelis biggrin.gif tai realiai ir ziuriu. biggrin.gif vis tik moterys nenusipelne tokiu kanciu rolleyes.gif uz ka mum taip biggrin.gif

QUOTE(DagmaraD @ 2016 08 30, 13:00)
Klausykit, kaip įtraukti temą į favoritus per telefoną? g.gif

Paciam psl virsuje paspausti "naudoti standartine versija" ir pasidaro kaip kompe. Tada viska kaip kompe.

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 30, 13:05)
Dar pagavau save kad laukiu mazyles pasirodymi nes zinau kad vel galesiu megautis saldumynais  lotuliukas.gif  jau 3men neturejau burnoje nieko susijusio su saldumynais  blink.gif  biggrin.gif  zinau kokie pirmi pusryciai bus mano.

lotuliukas.gif
dar neprisikalbek - neaisku, kaip vaika maitinant bus 4u.gif

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 30, 13:21)
as asmeniskai 2 savaites su nuskausminamaisiaiis gyvenau ir menesi sienas ramsciau. pilnai atsisesti galejau tik po 2,5 men, o myletis tik po metu. Tai man po operacinis laikotarpis skamba patraukliau.

O boze unsure.gif console.gif

QUOTE(lepinuke @ 2016 08 30, 13:47)

thumbup.gif gal pira sav dar patupes namelyje wub.gif

Jei leidzia skatinamuosius, tai skaiciau, kad labiau skauda. Uztat turbut man zveriskai ir skaudejo. Nes tik vandenis nuleido is karto laseline pastate- nieks ten neklause. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 30, 14:39)

Aš tai visai be nuomonės dėl epidūro, draugė sako- pasinaudok, nekentėk.. o man tas dūris į nugarą tai kažkaip baugiai skamba  blink.gif

Man sesuo ir ta pati sako. Jai jau tada buvo kazkas neitiketino, kad cia gimdo daug be epiduru biggrin.gif o kai pati paginde saje- nu as neisivaizduoju tu maryciu nelnikaiciu lotuliukas.gif ten amerikoj turbut vienetu vienetai be nieko gimdo 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 30 rugpjūčio 2016 - 13:49
QUOTE(bonduke @ 2016 08 30, 11:52)
dar neprisikalbek - neaisku, kaip vaika maitinant bus 4u.gif

Nenervink lotuliukas.gif ir taip sunku - kartais jauciuisu kaip kokia alkoholike kuriai prasideda "lomkes" biggrin.gif

Del epiduro tai as irgi nesu pries tik jei turi nugaros problemu tai poto nezinai kiek skaudes ilgai po gimdymo. Ir dar sake daktare kad pats stumimo procesas pailgeja nes moteris nebezino kaip stipriai stumti ir pan :) bet aisku jei matai kad "kapec" tai geriau imti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos pleputes :)

Lepinuke, laikykis, viskas bus gerai ;) Esi priziurima ir tau pades gydytojai kaip tik gales ;)

Naujoke, sveika prisijungus :)
Nesigasdinkit, primakartes, vistiek nieko nepakeisit. Bus taip, kaip Jums lemta ;)

Tikrai uzjauciu tas, kurios pragara istvere, bet ka jau padarysi, gal sis kartas bus geresnis :)

As tai negalvoju dar apie tuos skausmus, nors ir nelabai prisimenu , viskas greit man praejo, o pasimirso dar greiciau :) Kirpo ir mane, bet pasiseke, lengva gydytojo ranka ir labai greit uzgijo viskas :) I wc irgi bijojau eit, nes prisiklausiau draugiu, kad ten baisiau negu baisu :D Bet susikaupiau, nuejau - ir nieko :) Tad auksciau nosytes :)
Man irgi nuo spieneliu skausmu ir kraujavimo padejo tas tepaliukas grynas - lanolino, ar kaip jis ten vadinas. Man atsiunte tada viena is spalio mamyciu, dabar neisivaizduoju is kur reikes jo gaut, jei vel tas pats bus. Bet zinau tik tiek, kad nedaeit iki kraujavimo - reikia mokint leliu apziot teisingai, nes kol neismoks teisingai apziot ir graziai ciulpt, nepades niekas iki galo... Tad stengsiuos si karta greiciau ismokint bahuriuka savo :)
Man is tikruju sunkiausia buvo adaptuotis prie naujo ritmo, o tiksliau - prie dienotvarkes nebuvimo, kai eini kokia 20 h miegot, pamiegi 3 val su vaiku, keliesi, o vyras eina miegot nakciai- tai realiai net nemaciau normaliai vyro... Bet cia laikina :) Ir dabar ta suprantu :)
O del miegojimo naktimis - manoji princese iki siol dar koki viena karta prabunda nakti ir pereina pas mus i lova, o kad pereitu, reikia mamos :) Ant ranku pirstu galiu suskaiciuoti pilnai ismiegotas naktis :D

O si naktis man buvo ziauri...nes vakare pradejo skaudet galva ir su tuo skausmu prasikankinau visa nakti, tik ryte atsikelus atslugo skausmas.. Siandien apie piet vel lyg ir pradejo skaudent, bet neisisiautejo dar.
Ar galiu koki paracetamoli kalt dar?
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 08 30, 15:17)
Nenervink  lotuliukas.gif  ir taip sunku - kartais jauciuisu kaip kokia alkoholike kuriai prasideda "lomkes"   biggrin.gif

Sorry angel.gif
QUOTE([Butterfly)
,2016 08 30, 15:43]Nesigasdinkit, primakartes, vistiek nieko nepakeisit. Bus taip, kaip Jums lemta.

drinks_cheers.gif ir gal kaip butterfly bus - uzmirsit viska akimirksniu (nors as neisivaizduoju, kaip tas imanoma blush2.gif biggrin.gif )

Man nugrauze tuos papus dar ligoninej, nes to pieno nebuvo, kol namo negrizau, priespienio tik keli lasai, o tas pastovus raginimas- duok kruti duok kruti cool.gif nieks normaliai ir neparode, kiek ten turi apziot rolleyes.gif Paskui tas sakinys gAlejo akimirksniu mane isvest is pusiausvyros lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 30 rugpjūčio 2016 - 15:36
QUOTE(bonduke @ 2016 08 30, 16:35)
Sorry angel.gif

drinks_cheers.gif ir gal kaip butterfly bus - uzmirsit viska akimirksniu (nors as neisivaizduoju, kaip tas imanoma blush2.gif  biggrin.gif )

Man nugrauze  tuos papus dar ligoninej, nes to pieno nebuvo, kol  namo negrizau, priespienio tik keli lasai, o tas pastovus raginimas- duok kruti duok kruti cool.gif nieks normaliai ir neparode, kiek ten turi apziot  rolleyes.gif Paskui tas sakinys gAlejo akimirksniu mane isvest is pusiausvyros lotuliukas.gif

Gal as nepatyriau to siaubo, kai kitos, todel ir pasimirso viskas greit :) zinau, kad skaudejo, saremiu metu temo akyse, bet to pacio skausmo nebepamenu :)

Pas mane irgi upemis nebego pienukas, bet vaikui uzteko matyt :) As nezinojau kiek ji issciulpia ir niekad nebandziau nusitraukt, kad pamatuociau.
O del apziojimo - man irgi nelabai kas ir rode, bet pagelbejo po to, kai jau namie buvau, mamyte is tokios pat grupes :) siunte man ir nuotraukytes kaip turi atrodyti apziojimas, aiskino kantriai viska :) Ir pavyko :) traukiau papa is vaiko burnos tol, kol neapziojo gerai ir nejauciau jokio skausmo, kad ir papulis neuzgijes, bet skausmo - 0 :)
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 30, 14:52)
Paciam psl virsuje paspausti "naudoti standartine versija" ir pasidaro kaip kompe. Tada viska kaip kompe.

O ačiū 4u.gif to ir norėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 30, 13:47)

Ir negimdyk, laikyk kojas suglaustai ir tegu sau cia sposu nekrecia maziukas ;) . Kaip tu pati jautiesi?

Atsakyti
Ankara lyg siandien pas daktaru zadejo rolleyes.gif nemaisau? unsure.gif
QUOTE([Butterfly] @ 2016 08 30, 16:50)
As nezinojau kiek ji issciulpia ir niekad nebandziau nusitraukt, kad pamatuociau.
O del apziojimo - man irgi nelabai kas ir rode, bet pagelbejo po to, kai jau namie buvau, mamyte is tokios pat grupes :) siunte man ir nuotraukytes kaip turi atrodyti apziojimas, aiskino kantriai viska :) Ir pavyko :) traukiau papa is vaiko burnos tol, kol neapziojo gerai ir nejauciau jokio skausmo, kad ir papulis neuzgijes, bet skausmo - 0 :)

Ir as nematavau niekad kiek suvalgo, nei vaiko sverinejau nieko. Bet pusmeti nieko daugiau ir negavo. Augo- reiskias uzteko thumbup.gif
O del to apziojimo- tai grizus namo viska issiaiskinau, viskas sekes biggrin.gif bet kol nesugijo iki galo - nekazka buvo unsure.gif o paskui pasikartojo, nes dantys labai anksti isdygo - 4 men cool.gif - tai kai krimstelejo syki iki kraujo - ir vel pasaka be galo rolleyes.gif zodZiu tas maitinimas irgi ne su dideliu mano entuZiazmu laukiamas blush2.gif tik del vaiko kaip nors 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 08 30, 19:36)
Ankara lyg siandien pas daktaru zadejo rolleyes.gif nemaisau?  unsure.gif

Ir as nematavau niekad kiek suvalgo, nei vaiko sverinejau nieko. Bet pusmeti nieko daugiau ir negavo. Augo- reiskias uzteko thumbup.gif
O del to apziojimo- tai grizus namo viska issiaiskinau, viskas sekes biggrin.gif bet kol nesugijo iki galo - nekazka buvo unsure.gif o paskui pasikartojo, nes dantys labai anksti isdygo - 4 men cool.gif - tai kai krimstelejo syki iki kraujo - ir vel pasaka be galo rolleyes.gif  zodZiu tas maitinimas irgi ne su dideliu mano entuZiazmu laukiamas blush2.gif tik del vaiko kaip nors 4u.gif  biggrin.gif

thumbup.gif
Is tos puses ir as nelabai laukiu, bet tikiuosi, kad si karta bus gerai is karto (nors ir naivu, turbut :D ) bet as geriau pakentesiu kazkiek, nei metus laiko su misinukais zaisiu :) - man cia butu prazutis, ypac naktimis schmoll.gif
Beje, pasiguglinau tavo gauta kilimeli - wub.gif bet kai kaina pamaciau - blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [Butterfly]: 30 rugpjūčio 2016 - 20:19