Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

Ačiū visoms už palaikymą wub.gif

QUOTE([Butterfly] @ 2016 08 30, 15:43)

Man irgi nuo spieneliu skausmu ir kraujavimo padejo tas tepaliukas grynas - lanolino, ar kaip jis ten vadinas. Man atsiunte tada viena is spalio mamyciu, dabar neisivaizduoju is kur reikes jo gaut

Yra pirkti lanolino kremo,aš siunčiausi iš usa Tepalas

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 08 30, 19:00)
Ir negimdyk, laikyk kojas suglaustai ir tegu sau cia sposu nekrecia maziukas ;) . Kaip tu pati jautiesi?

Laikau kaip tik galima :)

Jaučiuosi normaliai,liūdna tik kiek...
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 30, 18:37)

Kodel liudna? unsure.gif
Atsakyti
Nu mergos davet kalbos apie tuos gimdymus :D
Bendrai paemus geriau karti tiesa (plysau i visas puses), nei saldus melas (gimdymas buvo nerealus, kartociau ir kartociau) :D
Lepinuke- sukryziuok kojas, uzsilipink lipnia juosta klyna
:D laikom kumscius uz tave! 4u.gif
Man dar baisus dalykas yra bambos prieziura, net nupurto i saviske paziurejus kaip ji issivertus nuo pilvo, o tam vaikuliui dar apvalyt...brrr, net rasant cia krataus visa, labai nemaloni zona man... Brrr... schmoll.gif
Ir zinoma maitinimas, kad gerai zistu, paimtu ir pavalgytu :)
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 30, 21:37)
Ačiū visoms už palaikymą  wub.gif
Yra pirkti lanolino kremo,aš siunčiausi iš usa Tepalas
Laikau kaip tik galima :)

As zinau, kad yra, bet man tada atsiunte ne krema, o naturalu ta lanolina :) sake jo buna ideda dovanu i ta krepseli gimdymo namuose. Man neidejo, buvo labai prasts krepselis mano :D

QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 30, 22:28)
Nu mergos davet kalbos apie tuos gimdymus :D
Bendrai paemus geriau karti tiesa (plysau i visas puses), nei saldus melas (gimdymas buvo nerealus, kartociau ir kartociau) :D
Lepinuke- sukryziuok kojas, uzsilipink lipnia juosta klyna
:D laikom kumscius uz tave! 4u.gif
Man dar baisus dalykas yra bambos prieziura, net nupurto i saviske paziurejus kaip ji issivertus nuo pilvo, o tam vaikuliui dar apvalyt...brrr, net rasant cia krataus visa, labai nemaloni zona man... Brrr... schmoll.gif
Ir zinoma maitinimas, kad gerai zistu, paimtu ir pavalgytu :)

Man geriau jau patylet tada, nei tokia karcia tiesa rezt i akis :D saldumo irgi nereik :)
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(lepinuke @ 2016 08 30, 10:25)
Sveikos,apie gimdymus prašnekot,na nežinau...mat tada dar pasisekė,nors tuo metu taip negalvojau.Neplyšau,nekirpo,iškart sėdėt ir lakstyt galėjau.Kas yra nugraužti speneliai tikiuosi nesužinosiu ir dabar.Naktinis kėlimasis maitint duoda per smegenis,bet neteko patirt ką reiškia vaikas naktį nemiega...Nuo 4 mėn išmiegodavo visą naktį maitint nereikėjo.

Tikrai laimės kūdikis, svajoju neplyšt, aš jau nepamenu kas tai yra išsimiegot naktį ir taip nuo pirmojo gimimo, na gal porą kartų ir pavyko biggrin.gif

QUOTE(AisteSa @ 2016 08 30, 12:44)
Turin mes toki pavizdi Ankara kuri net nespejo dokumentu uzpildyti nes gimdyt pradejo  thumbup.gif  tai gal bus daugiau tokiu  lotuliukas.gif 

Na aš 5val namie prasėdėjau per visą veiksmą, nepasakyčiau kad iškart mirksiukas.gif atvažiavus jau žalia akyse buvo, o namie tai kažkaip atsipūtus ant kamuolio spiruokliavau ir megztinį užbaiginėjau, per sąrėmį į vaiko lovytę atsistojus atsiremdavau atsimenu ir vis kaip mantrą mintyse kartojau, tuoj praeis, tuoj praeis. Matyt dar požiūris daug lemia, nors su pirmu tai ką ten tas požiūris, retai kam lengvai nuskyla.

QUOTE(lepinuke @ 2016 08 30, 13:47)
Kaip supratau vaistukai stabdo veiklą,tikėkimės,kad taip ir bus.Negaliu gimdyt dar pora savaičių :) tikiu,kad viskas bus gerai.

Laikau kumščius, kad dar pabūtumėt 2 viename, neliūdėk viskas bus gerai mirksiukas.gif

QUOTE(bonduke @ 2016 08 30, 19:36)
Ankara lyg siandien pas daktaru zadejo 

Žadėjau, žadėjau nemaišai ir galiu pasidžiaugt, kad viskas ok, jokių skylučių nebemato, į Vilnių nebereiks, galėsiu ramiai gimdyt Klinikose thumbup.gif Mažius jau žemyn galva apsivertęs, bet ir pati jaučiau kad skrandį su šonkauliais jau spardo, svoris 2300gr sakė idealus šiam laikui

Dėl gimdymo tai pirmo nebijojau, antro nebijojau plius labai norėjau apsieit be epidūro ir pažiūrėt kaip viskas būtų, na smalsi aš lotuliukas.gif Dabar kartais užeina nerimo bangos, bet matyt kad labai mažai laiko nuo paskutinio gimdymo praėjo ir viskas prisimiršt nespėjo, atrodo tik vakar gimdžiau ir vėl reikia, bet veju jį šalin. Pati save nuteikinėju, kad trečias tai išvis bus nieko tokio, šykart svajonė apsieit be plyšimų ir kirpimų, nes labiausiai ir nekenčiu to pogimdyvinio periodo, bjaurus jis schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kazkokia zaraza kabinas, nei to sloga, nei to ne, bet kai kvepuoju, tai toks juokingas snypstimo garsas lotuliukas.gif

Lepinuke, kaip tu??? 4u.gif
QUOTE([Butterfly)
,2016 08 30, 21:17]
Is tos puses ir as nelabai laukiu, bet tikiuosi, kad si karta bus gerai is karto (nors ir naivu, turbut ) bet as geriau pakentesiu kazkiek, nei metus laiko su misinukais zaisiu :) - man cia butu prazutis, ypac naktimis  :
Beje, pasiguglinau tavo gauta kilimeli - bet kai kaina pamaciau -  

Tikiuos ir as sklandumo nuo pat pradziu- vis tik patirtis kazkokia yra biggrin.gif
drinks_cheers.gif Zinoma MP daug patogiau- nei sildyk, nei buteliukus tvarkyk, istraukei ir gatavas thumbup.gif jau vien del to biggrin.gif
Mano sese megsta naujoves biggrin.gif kadangi daviau laisve, tik uzvedziau ant kelio, kad kilimelio noreciau- tai ji pagal save ir parinko. biggrin.gif ana syki ir labai faina buvo parvezus, ir pas mus tAda nei matytas nei girdetas buvo biggrin.gif baby einshtrin firmos vandenyno motyvais wub.gif su muzikelem ir tt. tai manoji labai ilgai su juo zaide, ir lankai nuimti buvo - kadangi tada labai pasitarnavo, tai ir dabar butinai norejau kilimuko.
QUOTE(Obuolyne @ 2016 08 30, 22:28)
Bendrai paemus geriau karti tiesa (plysau i visas puses), nei saldus melas (gimdymas buvo nerealus, kartociau ir kartociau) :

Man dar baisus dalykas yra bambos prieziura,

drinks_cheers.gif man ir geriau tiesa. O tada man biski truko tos realybes, visi vistiek kazkaip pasakojimus nupundrindavo arba nedasakydavo. O po visko- kai klausiau, tai ko nesaket kad taip anaip. Tai jo jo - ir man lygiai taip pat buvo ir pan. Uztat as tokiam soke buvau ilgai lotuliukas.gif nes gerokai geriau viska isivaizdavau. Man reik, kad geriau gautus nei numanau rolleyes.gif blush2.gif biggrin.gif

O ka ta bamba - baikes ten 4u.gif
QUOTE(Ankara @ 2016 08 30, 23:14)
Žadėjau, žadėjau nemaišai ir galiu pasidžiaugt, kad viskas ok, jokių skylučių nebemato, į Vilnių nebereiks, galėsiu ramiai gimdyt Klinikose

thumbup.gif geros zinios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 31 rugpjūčio 2016 - 06:16
Labas rytas. Tylu cia kaip siandien.. unsure.gif Aš šiandien gliukozę gėriau, feee, tik rūgštys nuo jos sukilo, dabar sėdžiu laukiu kada gi tos 2 val. praeis... bet kaip suprantu tą tyrimą reikėjo ankstesnėm savaitėm daryt, dabar jis nebus tikslus, na bet vis ramiau bus..
Grįžus žadu mažiuko rūbelius skalbt wub.gif ryt lyginsiu jeigu komoda parvažiuos rolleyes.gif
Mamukės, dar toks klausimas.. vežant lėliuką iš ligoninės guldysim į autokėdutę, o kuo jį užklot? Turiu omeny, veiduko pridengimą, kad iškart tiek šviežio oro neįkvėptų... ar jūs taip nežadat daryt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ankara @ 2016 08 30, 22:14)
Žadėjau, žadėjau nemaišai ir galiu pasidžiaugt, kad viskas ok, jokių skylučių nebemato, į Vilnių nebereiks, galėsiu ramiai gimdyt Klinikose  thumbup.gif

Su puikia TA 4u.gif

Lepinuke, kaip jūs laikotės su mažuliu?
Atsakyti
Labas rytas!
Pradedu 8 menesi, ta proga ikeliau nauja foto. Vaikulis spardos, muistos, uzspaudzia pusle :D
Reiks pradet ziuretis ko reik i gimdymo namus, vaikuliui, susidaryt sarasa...
Atsakyti
Pasiemiau viena siuntinuka (tuoj galesiu skalbt leliukui) , nupirkau dukrai geliu i mokykla, uzsakiau duris lotuliukas.gif ispurskiau vonia - tik reik kazkokiu budu istrint isplaut - nzn kokiu - jauciuos kaip kalnus nuvertus lotuliukas.gif o dar kai kas pusryciu praso biggrin.gif
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 08 31, 09:44)
bet kaip suprantu tą tyrimą reikėjo ankstesnėm savaitėm daryt, dabar jis nebus tikslus, na bet vis ramiau bus..

o kuo jį užklot? Turiu omeny, veiduko pridengimą, kad iškart tiek šviežio oro neįkvėptų... ar jūs taip nežadat daryt?  g.gif

Kodel netikslus. Kada reikia, tada ta tyrima ir darai. Del bet kokiu itarimu gali ir visai ankstyvam nestume daryt, gali taip pat ir velyvam, o ir ne nesciam daro irgi biggrin.gif

Negalvoju dar apie tokius dalykus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 31 rugpjūčio 2016 - 10:01
Sveikos,

Ankara smagu,kad viskas gerai.

Na mes su mažyliu laikomės.Sąrėmiai beveik nurimo.Tai reiškia,kad veikla pristabdyta,bet vaistukus dar toliau geriu.Plaučių brandinimui dar 2 kartus suleis
Atsakyti
Eurovaistinej 20proc nuolaidos mamu ir vaikuciu prekems, perkant internetu. Apsimoka pirkt is ten?
Atsakyti
Labas,

uzbegu trumpam,nes reikalu milijonas-rytoj rugsejo pirma, visus suruost, suziuret, uniformos, kirpyklos, priemones ir pan. Apie save neturiu kada galvot :D Bet is tikruju jauciuos gerai, miegu be prabudimu ir kelimusi, svorio daug nera, tai nesiot irgi nesunku.
Skaiciau apie gimdymus rasete, tai kiekvienos istorija yra ir bus skirtinga ir vienodu gimdymu nebuna lotuliukas.gif Be abejo, nusiteikimas labai daug reiskia, taip, kad nosis aukstyn-viskas bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lepinuke @ 2016 08 31, 10:57)
Sveikos,

Ankara smagu,kad viskas gerai.

Na mes su mažyliu laikomės.Sąrėmiai beveik nurimo.Tai reiškia,kad veikla pristabdyta,bet vaistukus dar toliau geriu.Plaučių brandinimui dar 2 kartus suleis

Labai smagu 4u.gif Laikykites ir toliau mirksiukas.gif

P.s. O, seni sypseniukai sugrizo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti