Man irgi streptokoko tyrimą ėmė, tai strykčiojau, ginė klausė tai kaip aš gimdysiu. Sakiau-neįsivaizduoju. Prisegė diržu ir reikėjo spaudinėti kokį daiktą, kai jaučiau judesius. Kiek įskaitau, tai kaklelis uždaras 2 cm, gimdymo takai nepasiruošę. Pirmeiga dalies galvute, prisispaudusi prie įeigos į mažąjį dubenį. Kažin kaip čia pamatyt galėjo be echo. Po dviejų savaičių pasirodyti reikės. Pasirodo artėja tie susitikimai...
Bonduke, 35-37 savaitę ima tepinėlį.
Sveikos
Man pirmadienį TA, o ketvirtadienį streptokoko tyrimas ligoninėje. Su pirma turejau jį, su antra ne, įdomu kaip bus dabar
Maximoj pirkau šiandien sauskelnių su 20% nuolaida, kam reikia pasinaudokit
truksta dar kūdikio kraitelio į ligonine, siaustinukų, sau matinimo liemenėles ir busiu kaip ir pasiruošus

Man pirmadienį TA, o ketvirtadienį streptokoko tyrimas ligoninėje. Su pirma turejau jį, su antra ne, įdomu kaip bus dabar

Maximoj pirkau šiandien sauskelnių su 20% nuolaida, kam reikia pasinaudokit

QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 08, 19:27)
Maximoj pirkau šiandien sauskelnių su 20% nuolaida, kam reikia pasinaudoki
O būna maxej 0 dydžio sauskelnių su bambai iškirpimu?
QUOTE(Carol @ 2016 09 08, 19:03)
Viskas - ryt skalbsiu turta

QUOTE(Carol @ 2016 09 08, 19:54)
As net nemacius tokiu

Nu ka as irgi po TA siandien. Mergaite 2.8kg
Rankos ir kojos prie burnos - susirietus visa
Kraujas gerai priziurimas tai skatinima uzrase termino diena - spalio 6. Jei cukrus prades sokineti tai paankstins.
Na tikekimes viskas links normose ir pati sugalvos ateiti keliom dienelem anksciau ir nereikes skatinti

Kraujas gerai priziurimas tai skatinima uzrase termino diena - spalio 6. Jei cukrus prades sokineti tai paankstins.
Na tikekimes viskas links normose ir pati sugalvos ateiti keliom dienelem anksciau ir nereikes skatinti

QUOTE(bonduke @ 2016 09 08, 20:03)
Sesuo pirkusi bet prieš 2 ar 4 metus (nežinau kuriam vaikui) Libero būdavo, bet dabar maxėj išvis libero nemačiusi
QUOTE(Carol @ 2016 09 08, 19:54)

Gal žiurejot Lidle siaustinukus, ar verti dėmesio ar ne?

QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 08, 20:06)
Gal žiurejot Lidle siaustinukus, ar verti dėmesio ar ne?

Tokie unisex spalvu - smeliavi

QUOTE(bonduke @ 2016 09 08, 20:35)
Tokie unisex spalvu - smeliavi
as seniau kazkada is ten pirkau
tai kazkas pan
tai si karta neemiau. Megztukai domino- bet tokie plonyciai- tikejaus storelesniu 

As irgi maniau bus storesni, paciupinau ir padejau, uz tai nusipirkau vienkartiniu seilinuku ;)
O kokias sauskelnes reik pirkt? Cia butinai su ta skylyte bambai? Ar svarbu dydis 0?
Vakar buvau TA, echo gavau siuntima, bet kadangi poliklinika, ir nestumas geras, tai mokamas...bet mastau, jei jau dave siuntima as galiu eit i kita istaiga nemokamai, taip? Cia gerai mastau?
Dave knygele apie nestuma, o ten visokiu meginuku, ir nuolaidu rimi parduotuvej vaikiskiem rakandam...
ar aš blogai pamenu, bet man lyg ir paprastos sauskelnės labai paprastai užsilenkia ir netrukdo bambai?
Sakykit, ar jums vardas RADVILIS skamba normaliai? Kaip ir kiekvieną kartą, kai jau labai neturiu ką veikti, bandžiau rinkti vaikui vardą ir prisiminiau, kad kažkada patiko Radvilas, tada pagalvojau, kad Radvilis paprasčiau ir lengviau tariasi, bet paaiškėjo, kad tokio vardo nėra, o man taip normaliai skamba
Sakykit, ar jums vardas RADVILIS skamba normaliai? Kaip ir kiekvieną kartą, kai jau labai neturiu ką veikti, bandžiau rinkti vaikui vardą ir prisiminiau, kad kažkada patiko Radvilas, tada pagalvojau, kad Radvilis paprasčiau ir lengviau tariasi, bet paaiškėjo, kad tokio vardo nėra, o man taip normaliai skamba

QUOTE(tercija @ 2016 09 09, 00:07)
ar aš blogai pamenu, bet man lyg ir paprastos sauskelnės labai paprastai užsilenkia ir netrukdo bambai?

Man irgi atrodo, kad visai nesunku uzlenkti ta pampi

Beje, maxima uzsikelus kainas net ir su akcijom. As visada perku pasaulisdelne.lt arba assorti - tikrai pigiau.
Vardas Radvilas man grazus, toks lb rimtas vardas

Dukra prasibudo, uzsimane banano, suvalge ir sau parpia mane apspardzius, o as turejau irgi eit uzkast, nes buvau valgius tik 18val, tai baisiai ede skrandi tustumas, net mazylis pilve sunerimes buvo. Na ir miegu kaip nebuta...
Aj, ta steptokoka ir man darys kita vizita, spalio pradzioj, bus 37ta savaitė.
Labas rytas, mano miegas tai total kosmar per ta kosuli
visur skauda jau nuo jo
ir vis tiek kriokiu kaip geras traktorius
neisivaizduoju, kada praeis- jau savaite
zinau nuo ko praeitu- bet negalima tu plecianciu
Greiciau ta kuna tik sau atgaut
bet dar ilgai nenusimato ir del visu maitinimu
Obuolyne, nebutinai tie pampiai su iskirpimu. As tokiu tai bet neregejus dar
Tercija, vardas kaip vardas
padoriai skamba

Obuolyne, nebutinai tie pampiai su iskirpimu. As tokiu tai bet neregejus dar

Tercija, vardas kaip vardas