Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

Man irgi streptokoko tyrimą ėmė, tai strykčiojau, ginė klausė tai kaip aš gimdysiu. Sakiau-neįsivaizduoju. Prisegė diržu ir reikėjo spaudinėti kokį daiktą, kai jaučiau judesius. Kiek įskaitau, tai kaklelis uždaras 2 cm, gimdymo takai nepasiruošę. Pirmeiga dalies galvute, prisispaudusi prie įeigos į mažąjį dubenį. Kažin kaip čia pamatyt galėjo be echo. Po dviejų savaičių pasirodyti reikės. Pasirodo artėja tie susitikimai...
Bonduke, 35-37 savaitę ima tepinėlį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carol: 08 rugsėjo 2016 - 18:05
Sveikos 4u.gif
Man pirmadienį TA, o ketvirtadienį streptokoko tyrimas ligoninėje. Su pirma turejau jį, su antra ne, įdomu kaip bus dabar g.gif
Maximoj pirkau šiandien sauskelnių su 20% nuolaida, kam reikia pasinaudokit mirksiukas.gif truksta dar kūdikio kraitelio į ligonine, siaustinukų, sau matinimo liemenėles ir busiu kaip ir pasiruošus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 08, 19:27)
Maximoj pirkau šiandien sauskelnių su 20% nuolaida, kam reikia pasinaudoki

O būna maxej 0 dydžio sauskelnių su bambai iškirpimu?
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2016 09 08, 19:03)
Pasirodo artėja tie susitikimai...

Viskas - ryt skalbsiu turta biggrin.gif

QUOTE(Carol @ 2016 09 08, 19:54)

As net nemacius tokiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka as irgi po TA siandien. Mergaite 2.8kg wub.gif Rankos ir kojos prie burnos - susirietus visa biggrin.gif

Kraujas gerai priziurimas tai skatinima uzrase termino diena - spalio 6. Jei cukrus prades sokineti tai paankstins.

Na tikekimes viskas links normose ir pati sugalvos ateiti keliom dienelem anksciau ir nereikes skatinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 08, 20:03)
Viskas - ryt skalbsiu turta biggrin.gif
As net nemacius tokiu ax.gif  biggrin.gif

Sesuo pirkusi bet prieš 2 ar 4 metus (nežinau kuriam vaikui) Libero būdavo, bet dabar maxėj išvis libero nemačiusi
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2016 09 08, 19:54)

schmoll.gif nebūna schmoll.gif

Gal žiurejot Lidle siaustinukus, ar verti dėmesio ar ne? g.gif ar apsimoka iki jos puškuoti ar ne, štai kur klausimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 08, 20:06)

Gal žiurejot Lidle siaustinukus, ar verti dėmesio ar ne? g.gif  ar apsimoka iki jos puškuoti ar ne, štai kur klausimas  lotuliukas.gif

Tokie unisex spalvu - smeliavi 4u.gif as seniau kazkada is ten pirkau mirksiukas.gif tai kazkas pan 4u.gif tai si karta neemiau. Megztukai domino- bet tokie plonyciai- tikejaus storelesniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 08, 20:35)
Tokie unisex spalvu - smeliavi 4u.gif  as seniau kazkada is ten pirkau mirksiukas.gif tai kazkas pan 4u.gif tai si karta neemiau. Megztukai domino- bet tokie plonyciai- tikejaus storelesniu biggrin.gif

As irgi maniau bus storesni, paciupinau ir padejau, uz tai nusipirkau vienkartiniu seilinuku ;)
O kokias sauskelnes reik pirkt? Cia butinai su ta skylyte bambai? Ar svarbu dydis 0?
Vakar buvau TA, echo gavau siuntima, bet kadangi poliklinika, ir nestumas geras, tai mokamas...bet mastau, jei jau dave siuntima as galiu eit i kita istaiga nemokamai, taip? Cia gerai mastau?
Dave knygele apie nestuma, o ten visokiu meginuku, ir nuolaidu rimi parduotuvej vaikiskiem rakandam...
Atsakyti
ar aš blogai pamenu, bet man lyg ir paprastos sauskelnės labai paprastai užsilenkia ir netrukdo bambai?

Sakykit, ar jums vardas RADVILIS skamba normaliai? Kaip ir kiekvieną kartą, kai jau labai neturiu ką veikti, bandžiau rinkti vaikui vardą ir prisiminiau, kad kažkada patiko Radvilas, tada pagalvojau, kad Radvilis paprasčiau ir lengviau tariasi, bet paaiškėjo, kad tokio vardo nėra, o man taip normaliai skamba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2016 09 09, 00:07)
ar aš blogai pamenu, bet man lyg ir paprastos sauskelnės labai paprastai  užsilenkia ir netrukdo bambai?

Sakykit, ar jums vardas RADVILIS skamba normaliai? Kaip ir kiekvieną kartą, kai jau labai neturiu ką veikti, bandžiau rinkti vaikui vardą ir prisiminiau, kad kažkada patiko Radvilas, tada pagalvojau, kad Radvilis paprasčiau ir lengviau tariasi, bet paaiškėjo, kad tokio vardo nėra, o man taip normaliai skamba blink.gif

Man irgi atrodo, kad visai nesunku uzlenkti ta pampi rolleyes.gif
Beje, maxima uzsikelus kainas net ir su akcijom. As visada perku pasaulisdelne.lt arba assorti - tikrai pigiau.

Vardas Radvilas man grazus, toks lb rimtas vardas smile.gif

Dukra prasibudo, uzsimane banano, suvalge ir sau parpia mane apspardzius, o as turejau irgi eit uzkast, nes buvau valgius tik 18val, tai baisiai ede skrandi tustumas, net mazylis pilve sunerimes buvo. Na ir miegu kaip nebuta...

Aj, ta steptokoka ir man darys kita vizita, spalio pradzioj, bus 37ta savaitė.

Atsakyti
Labas rytas, mano miegas tai total kosmar per ta kosuli rolleyes.gif visur skauda jau nuo jo cool.gif ir vis tiek kriokiu kaip geras traktorius unsure.gif neisivaizduoju, kada praeis- jau savaite schmoll.gif zinau nuo ko praeitu- bet negalima tu plecianciu nestuke.gif Greiciau ta kuna tik sau atgaut lotuliukas.gif bet dar ilgai nenusimato ir del visu maitinimu lotuliukas.gif

Obuolyne, nebutinai tie pampiai su iskirpimu. As tokiu tai bet neregejus dar ax.gif

Tercija, vardas kaip vardas 4u.gif padoriai skamba smile.gif
Atsakyti