Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

QUOTE(tercija @ 2016 09 09, 01:07)
ar aš blogai pamenu, bet man lyg ir paprastos sauskelnės labai paprastai  užsilenkia ir netrukdo bambai?

Sakykit, ar jums vardas RADVILIS skamba normaliai? Kaip ir kiekvieną kartą, kai jau labai neturiu ką veikti, bandžiau rinkti vaikui vardą ir prisiminiau, kad kažkada patiko Radvilas, tada pagalvojau, kad Radvilis paprasčiau ir lengviau tariasi, bet paaiškėjo, kad tokio vardo nėra, o man taip normaliai skamba blink.gif

Man Radvilas-tai bent girdetas vardas. Radvilis daugiau kelia asociaciju su miesteliu del antros vardo dalies. Kadangi teko dirbti su asmenu duomenu baze, skambuciais ir pan., tai siulyciau deti egzistuojanti varda,nes vargas ir vardo turetojui, ir dokumentus tvarkanciam....ypac telefonu. Tikslini tas raides,aiskinies...
Atsakyti
Labas rytas,

vakar sugebejau reklamos kastinge nusifilmuot biggrin.gif Pakviete visa seima, sakau, bet as 8-ta men nescia, tai sako, nieko, tinka blink.gif Tai zodziu, neturi kada apie vystyklus galvot lotuliukas.gif

O paskui uz tai pamirsau i vieno is vaiku susirinkima nueit blush2.gif Ai, bet uzsuksiu kada pasiimt vaiko ir pakalbesiu. Paprasciau dabar, kai nedirbu ax.gif

Dar pagalvojau, kad butu faina i baseina pavaiksciot, su antru ir treciu nestumu lankiausi pabaigoj nestumo, bet kai paziurejau kainas blink.gif blink.gif blink.gif 15 eur 1 kartas schmoll.gif Nu sakes, pries 4 metus kai ejau ten pat, buvo lyg 23 lt ax.gif Tai gal apsieisiu rolleyes.gif . Poliklinikoj yra pigiau, bet ten kaip ir valstybinej istaigoj, gydytojo israso reikia, dar reabilitologo kazkokio siuntimo, nu zodziu, terminas greiciau ateis, kol susirinksi viska doh.gif

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 07, 21:22)

Koks tavo HB? Mano 90 siuo metu

Paskutini karta 98 buvo..

QUOTE(Meluge @ 2016 09 08, 11:06)
o jus sveria kiekvieno vizito metu?  g.gif

Jo, sveria.

QUOTE(Brasske @ 2016 09 08, 13:52)
Megaujuos paskutinėmis nėštumo dienelėmis, nes daugiau to greičiausiai nepatirsiu.

Ir as trecio nestumo metu taip galvojau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 09 09, 06:56)
Man Radvilas-tai bent girdetas vardas. Radvilis daugiau kelia asociaciju su miesteliu del antros vardo dalies. Kadangi teko dirbti su asmenu duomenu baze, skambuciais ir pan., tai siulyciau deti egzistuojanti varda,nes vargas ir vardo turetojui, ir dokumentus tvarkanciam....ypac telefonu. Tikslini tas raides,aiskinies...

Nebus jis nei Radvilas nei Radvilis, sugalvota Jonas, o aš taip to Jono nenoriu, už tai ir ieškau visokių alternatyvų, bet taip nesiseka, joks nelimpa, o Jonas tinka tik dėl to, kad priekabių nerandu, kitiems patinka, bet kažkaip labai nesmagu duoti vardą, kuris nėra gražus...

Variantai kiti tokie: Ignas (mano favoritas, bet vyrui netinka), Marius (dukra labai nori), Gytis, Jonas, Darius (čia kaip vyro vardas, bet man gražus), dar Rapolas, bet iš esmės, nėra čia tokio, kad sakyčiau vau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2016 09 09, 08:25)
bet kažkaip labai nesmagu duoti vardą, kuris nėra gražus...

Tai galvokit dar - laiko yra 4u.gif Turi abiems patikt smile.gif
Atsakyti
Tercija, paskutinis zodis renkat varda turi buti mamos tongue.gif cia pagal parapsichologus, karmos desnius ir pan dalykus - kas tiki ax.gif rolleyes.gif

Vardas tai kol kas sudetingiausia mum uzduotis net nepradeta spresti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 09 rugsėjo 2016 - 07:46
QUOTE(bonduke @ 2016 09 09, 08:45)
Tercija, paskutinis zodis renkat varda turi buti mamos tongue.gif cia pagal parapsichologus, karmos desnius ir pan dalykus - kas tiki ax.gif 

O aš maniau, kad tėčio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2016 09 09, 07:25)

Variantai kiti tokie: Ignas (mano favoritas, bet vyrui netinka), Marius (dukra labai nori), Gytis, Jonas, Darius (čia kaip vyro vardas, bet man gražus), dar Rapolas, bet iš esmės, nėra čia tokio, kad sakyčiau vau  unsure.gif

Palaukit kol gims, gal ir vardą bus lengviau parinkt mirksiukas.gif
Variantų turit, bus lengviau.
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

Temute karts nuo karto perziuriu jusu, nes spali laukiam brolio smile.gif Terminas spalio 8 (pagal viena gydytoja), pagal kita (pas kuria bus gimtadienis smile.gif ) sake ruostis paskutinei rugsejo savaitei, nes leliukas savaite kaip ir didesnis. Tai ziuresim kaip cia bus. I dekreta tik nuo sio pirmadienio isejus, tai neatsidziaugiu kad nebedirbu, bet visiskai nieko nedarau, o jau reiktu susipirkt viska i ligonine..
Apie vardus jau galvojate, o mes dar ne tik dukryte vis siulo kazka, priklausomai nuo to koki filmuka ziurejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2016 09 09, 08:48)
O aš maniau, kad tėčio.  ax.gif

Nea, mamos 4u.gif nerandu dabar to straipsnio, bet Azanovo interviu ir yra pamineta - jei idomu. As visokiu nesamoniu dabar apie vardus prisiskaiciau lotuliukas.gif - ale vis tiek nei vieno var neturiu. Absoliutus nulis blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Brasske @ 2016 09 09, 08:51)
Palaukit kol gims, gal ir vardą bus lengviau parinkt  mirksiukas.gif
Variantų turit, bus lengviau.

Su dukra buvo, kad abu turejom po keleta variantu iki gimimo, bet kai gime - nei vienu is ju nepavadinom lotuliukas.gif ne del to, kad netiktu, ale niekaip abu nesutarem. Nes mano sarasiukas nei vienoj pozicijoj nesutapo su jo lotuliukas.gif ir kazkaip netycia rados tas kompromisinis, kuris ir tapo vardu tongue.gif nirs iki to apie ji ne negalvojom lotuliukas.gif
Dabar galvoju - gerai butu susapnuot ar ka ta varda lotuliukas.gif nes ziurineju, jei visai nieko- tai arba turi koks zmogus, kuris man nepatinka blush2.gif , arba draugu/giminiu vaikai ar patys taip uzvadinti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 09 rugsėjo 2016 - 08:10
QUOTE(tercija @ 2016 09 09, 09:25)
Nebus jis nei Radvilas nei Radvilis, sugalvota Jonas, o aš taip to Jono nenoriu, už tai ir ieškau visokių alternatyvų, bet taip nesiseka, joks nelimpa, o Jonas tinka tik dėl to, kad priekabių nerandu, kitiems patinka, bet kažkaip labai nesmagu duoti vardą, kuris nėra gražus...

Variantai kiti tokie: Ignas (mano favoritas, bet vyrui netinka), Marius (dukra labai nori), Gytis, Jonas, Darius (čia kaip vyro vardas, bet man gražus), dar Rapolas, bet iš esmės, nėra čia tokio, kad sakyčiau vau  unsure.gif

Man irgi Ignas labai grazus. Gytis ir Rapolas yra pas bendradarbius,faini bernai auga smile.gif
O Jonas-tai nepagadins niekad reikalo ;) aisku noretusi to wow. Bet wow bus kai gims ir matysit-tinka ar ne.
Papildyta:
QUOTE(vavute11 @ 2016 09 09, 10:02)
Labas rytas mergaites  4u.gif

Temute karts nuo karto perziuriu jusu, nes spali laukiam brolio smile.gif Terminas spalio 8 (pagal viena gydytoja), pagal kita (pas kuria bus gimtadienis smile.gif ) sake ruostis paskutinei rugsejo savaitei, nes leliukas savaite kaip ir didesnis. Tai ziuresim kaip cia bus.
Apie vardus jau galvojate, o mes dar ne tik dukryte vis siulo kazka, priklausomai nuo to koki filmuka ziurejo  biggrin.gif

Sveika prisijungus thumbup.gif
Del seses tai juokas paeme lotuliukas.gif

QUOTE(bonduke @ 2016 09 09, 10:19)

Dabar galvoju - gerai butu susapnuot ar ka ta varda lotuliukas.gif nes ziurineju, jei visai nieko- tai arba turi koks zmogus, kuris man nepatinka blush2.gif , arba draugu/giminiu vaikai ar patys taip uzvadinti tongue.gif

As pirmagymei susapnavau. Tai vardas buvo isrinktas be jokiu alternaryvu lotuliukas.gif
As vyrui sakiau, kad jei nori, tegu jis dar galvoja variantus, o as negalvosiu. Tai jis ta varda palaimino pries gimdyma ir va - turim Milda wub.gif

O del antros dukrytes, tai uj galvos skausmas. Gerai, kad kai vyras savo varianta pasake, tai bent manes nesokiravo ir, jei labai noretu, sutikciau. Nors pati nuo pat pradziu vel turiu varda galvoj ir nors tu ka unsure.gif Tik va kai pasakiau aplinkiniams, sulaukiau visokiu nuomoniu - yra grazesniu, nu gal prateskit deiviu tematika ir t.t., tai ir susimeciau. Reikejo niekam nesakyt.
Atsakyti
QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 09 09, 09:41)

As vyrui sakiau, kad jei nori, tegu jis dar galvoja variantus, o as negalvosiu. Tai jis ta varda palaimino pries gimdyma ir va - turim Milda  wub.gif

wub.gif mano sese tokiu vardu wub.gif man patinka is tos serijos trumpi lietuviski- Milda, Ausra, Saule, Ruta,Meta, Rasa - ale visi jau isdalinti lotuliukas.gif neberandu lotuliukas.gif

Del nesakymo drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sunku pas mus su vardais, dukrytei kazkaip man lengva buvo, nes pati nuo mazens zinojau, jei kazkada turesiu dukra tai bus tik toks vardas, tad teko vyrui apsiprast su juo, bet tai uztruko beveik menesi smile.gif Tai vaiks buvo be dokumentu tiek laiko smile.gif O del berniukisku vardu jokiu minciu kolkas, kai jau gims tada ir ziuresim kas cia tiktu ;)
Atsakyti