QUOTE(tercija @ 2016 09 09, 01:07)
ar aš blogai pamenu, bet man lyg ir paprastos sauskelnės labai paprastai užsilenkia ir netrukdo bambai?
Sakykit, ar jums vardas RADVILIS skamba normaliai? Kaip ir kiekvieną kartą, kai jau labai neturiu ką veikti, bandžiau rinkti vaikui vardą ir prisiminiau, kad kažkada patiko Radvilas, tada pagalvojau, kad Radvilis paprasčiau ir lengviau tariasi, bet paaiškėjo, kad tokio vardo nėra, o man taip normaliai skamba
Sakykit, ar jums vardas RADVILIS skamba normaliai? Kaip ir kiekvieną kartą, kai jau labai neturiu ką veikti, bandžiau rinkti vaikui vardą ir prisiminiau, kad kažkada patiko Radvilas, tada pagalvojau, kad Radvilis paprasčiau ir lengviau tariasi, bet paaiškėjo, kad tokio vardo nėra, o man taip normaliai skamba

Man Radvilas-tai bent girdetas vardas. Radvilis daugiau kelia asociaciju su miesteliu del antros vardo dalies. Kadangi teko dirbti su asmenu duomenu baze, skambuciais ir pan., tai siulyciau deti egzistuojanti varda,nes vargas ir vardo turetojui, ir dokumentus tvarkanciam....ypac telefonu. Tikslini tas raides,aiskinies...