Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

Sveikos mergaitės 4u.gif aš tokioj euforijoj gyvenu,kad beveik viską aplink pamišau...
Kol vyras su sūneliu miega galvoju prisiduosiu.Taigi mažylį po gimdymo paėmė į intensyvios terapijos skyrių stebėjimui,ten jis buvo 2 paras,o aš kas 3 valandas nešiau nutraukta priešpienį,paskui jau leido ir pačiai maitinti, tai taip tos mūsų dieneles slinko...na ir atėjo ta džiugi diena kai mažiuką jau atnešė į palatą wub.gif dabar džiaugiamės vienas kitu.Rytoj dar kartelį darys kraujo turimus ir echoskopą,jeigu viskas bus gerai keliausim namučio wub.gif

Bunda mažylis,nori į pieno barą biggrin.gif tai dar vėliau parašysiu
Atsakyti
Jei pirmoje zinuteje norite, kd as ka pakeisciau, tai parasykite AZ

QUOTE(lepinuke @ 2016 09 11, 15:04)
Sveikos mergaitės  4u.gif aš tokioj euforijoj gyvenu,kad beveik viską aplink pamišau...
Kol vyras su sūneliu miega galvoju prisiduosiu.Taigi mažylį po gimdymo paėmė į intensyvios terapijos skyrių stebėjimui,ten jis buvo 2 paras,o aš kas 3 valandas nešiau nutraukta priešpienį,paskui jau leido ir pačiai maitinti, tai taip tos mūsų dieneles slinko...na ir atėjo ta džiugi diena kai mažiuką jau atnešė į palatą  wub.gif dabar džiaugiamės vienas kitu.Rytoj dar kartelį darys kraujo turimus ir echoskopą,jeigu viskas bus gerai keliausim namučio  wub.gif

Kaip saunu, kad parasei ir kad laikotes sauniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Prasome papasakoti placiau apie pati gimdyma, kaip kas su kuo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Carol @ 2016 09 11, 14:31)
2 kartus ginė sakė, kad berniukas, o kita sakė, kad gal mergaitė, nes nelabai matosi.

O as girdejau del sapnu, kad kaip tik priesingai buna smile.gif
Su pirmaja sapnavau, kad berniuko laukiuosi, o bet taciau - mergyte biggrin.gif
Bet is esmes as okiasi dalykais netikiu, kad susapnuoji ar va atejo kazkas ir pasake..

Kelintom savaitem pamate kad berniukas bus? Nes jei gan anksti tai galejo ir sumaisyti, gal is ties mergyte ;)
Papildyta:
Tik dabar pamaciau savo liniuote ir suvokiau, kad uz savaites lygiai galesiu ramia galva gimdyti jei prasidetu gimdymas blink.gif blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 11, 13:24)
Mano svajone butu kad vos speji. Atvaziuoji ir iskarto gimdai biggrin.gif

Kadangi ana karta taip buvo, tai ir dabar tikiuos panasiai biggrin.gif o kaip bus - matysim biggrin.gif Bet taip smagiai gausis - pan laiku as tapsiu mama antra karta, o mano drauge - mociute biggrin.gif kazi, kas geriau lotuliukas.gif

QUOTE(Carol @ 2016 09 11, 14:31)

Net idomu pasidare, ka tu ten nesioji wub.gif biggrin.gif As tai sapnais tikiu, nes man pildos 4u.gif tik si karta, kad vaikas blondinas - tai cia mano svajone turbut prasiverze lotuliukas.gif

Sveikos mergaitės  4u.gif aš tokioj euforijoj gyvenu

Kaip smagu, kad parasei ir kad viskas jums gerai wub.gif wub.gif
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 11, 16:04)

Tik dabar pamaciau savo liniuote ir suvokiau, kad uz savaites lygiai galesiu ramia galva gimdyti jei prasidetu gimdymas  blink.gif  blink.gif  unsure.gif

Liuks! Be baimes tongue.gif as laukiu tokio laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 11, 13:29)
Kadangi ana karta taip buvo, tai ir dabar tikiuos panasiai biggrin.gif o kaip bus - matysim biggrin.gif Bet taip smagiai gausis - pan laiku as tapsiu mama antra karta, o mano drauge - mociute biggrin.gif kazi, kas geriau lotuliukas.gif

O pas mane turputi geriau - MB taps tevu ir broliu panasiu metu thumbup.gif

lepinuke kaip gera girdeti,nkad pas jus viskas taip gerai 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites!
Koks oras nuostabus! Su draugais prie juros pusdieni praleidom, pasaka tas rugsejis! thumbup.gif tik dienos pradzioj nuo karscio prie semes trauke..
Nusipirkom lovyte vakar, pagaliau pirmas didelis pirkinys biggrin.gif pirkom is turgaus, tai bobele kad pradejo girt viena vezimeli: jus tokio nematet! Ateikit, ziurekit! O man toks juokas sueme, kad mes lovyte perkam, o ji kad vargsta...paskui matem prie kitu ta pacia taradaika vare biggrin.gif
Zuodz, o vakare apsizliumbiau vos ne iki pasikukciojimo...del to kad norejau itilpt i savo senuosius dzinsus...nu kluika ne kitaip biggrin.gif dabar tai juokas ima biggrin.gif
Del epiduro. Mastau pirkt ir turet "atsargoj" kad reikalui prispyrus nereiktu siust vyro per visas vaistines... Kol kas taip mastau ;)
Lepinuke dziugu girdet 4u.gif
Atsakyti

Smagu girdėt, kad viskas gerai, lauksim daugiau žinių 4u.gif

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 11, 16:04)
Tik dabar pamaciau savo liniuote ir suvokiau, kad uz savaites lygiai galesiu ramia galva gimdyti jei prasidetu gimdymas 

Man dar dvi likę biggrin.gif

QUOTE(bonduke @ 2016 09 11, 16:29)
Kadangi ana karta taip buvo, tai ir dabar tikiuos panasiai biggrin.gif o kaip bus - matysim biggrin.gif Bet taip smagiai gausis - pan laiku as tapsiu mama antra karta, o mano drauge - mociute biggrin.gif kazi, kas geriau

Aš tai norėčiau truputį anksčiau atvažiuot, kad be streso.
Mama geriau, man rodos lotuliukas.gif

QUOTE(AisteSa @ 2016 09 11, 17:04)
O pas mane turputi geriau - MB taps tevu ir broliu panasiu metu 

Va čia tai smagu thumbup.gif

QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 11, 19:37)
Del epiduro. Mastau pirkt ir turet "atsargoj" kad reikalui prispyrus nereiktu siust vyro per visas vaistines... Kol kas taip mastau

Kad dabar lyg nereikia nieko pirkt, bent jau man nereikėjo g.gif epidūras turi būt nemokamas
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 11, 17:04)
O pas mane turputi geriau - MB taps tevu ir broliu panasiu metu  thumbup.gif

Geras bigsmile.gif

QUOTE(Ankara @ 2016 09 11, 21:06)

Aš tai norėčiau truputį anksčiau atvažiuot, kad be streso.

Tau tai jo lotuliukas.gif man pora val pats tas buvo, bet kad nebutu kaip tau su antru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2016 09 11, 21:06)

Kad dabar lyg nereikia nieko pirkt, bent jau man nereikėjo g.gif epidūras turi būt nemokamas

Klaipedietem reikia smile.gif
Atsakyti
Pasakoju toliau ax.gif na pamenat rašiau,kad 7 d. mane išleis namo,nes situacija stabilizavosi.Dar ryte gyd pažiūrėjo,kad pilvas atsileidęs,sąrėmių nefiksuoja,iš vakaro dar patikrino,kad kaklelis uždaras.Maždaug nuo pietų man vėl susitraukinėja pilvas,bet kažkaip nekreipiu dėmesio.Po vakarienės nueinu matuot tonų, aparatas fiksuoja sąrėmius.Pakviečia budintį gydytoją, jis patikrina ir sako: "ponia jūs jau gimdyme,kaklelis 4cm keliam į gimdyklą".Visa drebanti persikėliau į gimdyklą,nes tikrai buvau šoke...Apie 22 val nuleido vandenis. Mano gyd klausė ką daryt dėl epidūro,o aš vis mėčiausi...galiausiai nusprendžiau neimt.Aišku momentais gailėjausi,o po visko džiaugiausi wub.gif
Dabar žiūriu į miegantį mažiuką ir sunku patikėt,kad jis jau su mumis... wub.gif jis tobulas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 11, 22:04)
Pasakoju toliau  ax.gif na pamenat rašiau,kad 7 d. mane išleis namo,nes situacija stabilizavosi.Dar ryte gyd pažiūrėjo,kad pilvas atsileidęs,sąrėmių nefiksuoja,iš vakaro dar patikrino,kad kaklelis uždaras.Maždaug nuo pietų man vėl susitraukinėja pilvas,bet kažkaip nekreipiu dėmesio.Po vakarienės nueinu matuot tonų, aparatas fiksuoja sąrėmius.Pakviečia budintį gydytoją, jis patikrina ir sako: "ponia jūs jau gimdyme,kaklelis 4cm keliam į gimdyklą".Visa drebanti persikėliau į gimdyklą,nes tikrai buvau šoke...Apie 22 val nuleido vandenis. Mano gyd klausė ką daryt dėl epidūro,o aš vis mėčiausi...galiausiai nusprendžiau neimt.Aišku momentais gailėjausi,o po visko džiaugiausi  wub.gif
Dabar žiūriu į miegantį mažiuką ir sunku patikėt,kad jis jau su mumis...  wub.gif jis tobulas  wub.gif

Saunuole mamukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 11, 22:04)
Pakviečia budintį gydytoją, jis patikrina ir sako: "ponia jūs jau gimdyme,kaklelis 4cm keliam į gimdyklą".Visa drebanti persikėliau į gimdyklą,nes tikrai buvau šoke...Apie 22 val nuleido vandenis. Mano gyd klausė ką daryt dėl epidūro,o aš vis mėčiausi...galiausiai nusprendžiau neimt.Aišku momentais gailėjausi,o po visko džiaugiausi  wub.gif
Dabar žiūriu į miegantį mažiuką ir sunku patikėt,kad jis jau su mumis...  wub.gif jis tobulas  wub.gif

Tai dar 3-4 val. prasikankinai iki mažylio atėjimo. Bet smagu, kad jau turi šalia kūdikėlį. Sakiau neimsiu epidūro, bet kai pagalvoju, tai turbūt iškart užsimanysiu
Atsakyti
QUOTE(lepinuke @ 2016 09 11, 19:04)
Pasakoju toliau  ax.gif na pamenat rašiau,kad 7 d. mane išleis namo,nes situacija stabilizavosi.Dar ryte gyd pažiūrėjo,kad pilvas atsileidęs,sąrėmių nefiksuoja,iš vakaro dar patikrino,kad kaklelis uždaras.Maždaug nuo pietų man vėl susitraukinėja pilvas,bet kažkaip nekreipiu dėmesio.Po vakarienės nueinu matuot tonų, aparatas fiksuoja sąrėmius.Pakviečia budintį gydytoją, jis patikrina ir sako: "ponia jūs jau gimdyme,kaklelis 4cm keliam į gimdyklą".Visa drebanti persikėliau į gimdyklą,nes tikrai buvau šoke...Apie 22 val nuleido vandenis. Mano gyd klausė ką daryt dėl epidūro,o aš vis mėčiausi...galiausiai nusprendžiau neimt.Aišku momentais gailėjausi,o po visko džiaugiausi  wub.gif

Saunuole tikrai wub.gif

As matysiu irgi, bandysiu pradzioje tik su dujomis o poto kaip iseis smile.gif labai nenoriu nugaros skausmo po gumdymi nes ir taip su dirzu puse nestumo del nugaros (is senu laiku bedos) blink.gif
Atsakyti