Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

Na super lepinuke ir gana lengvai atrodo, jei taip paprastai iki 4cm, nes aš tai sienom lipau su pirmu prie tų 4cm ir po to labai greitai pas tave mažiukas atėjo, nekankino ilgai mamos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 11 rugsėjo 2016 - 23:15
LepInuke, is taves sklinda tokia ramybe wub.gif , toks islaikytas dZiaugsmas wub.gif

Mane pradejo gimdymo sapNai kankint blink.gif pramuse pasamone lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif kaip savijautos?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiandien man TA po pietų, laukiu jau... wub.gif
Lepinuke, smagu girdet geras naujienas!!! wub.gif
Atsakyti
Puse mazu dideliu daikteliu isskalbta thumbup.gif wub.gif

Man klausimas rados - ar perkat pirstinyciu?? Ne laukui, ar deda viduj siais laikais? biggrin.gif kazkaip susimasciau biggrin.gif

Aastaa, kaip tavo sveikata? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 12 rugsėjo 2016 - 10:52
QUOTE(bonduke @ 2016 09 12, 08:52)
Puse mazu dideliu daikteliu  isskalbta thumbup.gif  wub.gif
Man klausimas rados - ar perkat pirstinyciu?? Ne laukui, ar deda viduj siais laikais? biggrin.gif kazkaip susimasciau biggrin.gif

Na as nusipirkau tu kur kad nesidraskytu smile.gif
Atsakyti
labas rytas kvailas pirmadienio ryte! nu ir pavariau siryt, sugebejau telefona uzmesti uz radiatoriaus blush2.gif isijungiau kompa, kad vyrui parasyti, jog man viskas gerai tik telefonas uzmestas, o intikas durniuoja ir niekaip neprisijungia. Siaip ne taip telefona pavyko issitraukti medinio sauksto deka, kuris ten ir pasiliko blush2.gif Vyras istrauks grizes biggrin.gif dekreto veikla blush2.gif lotuliukas.gif

Lepinuke, kaip dziugu skaityti tavo zinutes wub.gif Stipruolis tavo sunelis, tikiuosi greitai jus isleis namucio 4u.gif 4u.gif

As tu pirstinyciu ne laukui irgi turiu turbut net per daug, nes jos daznai su kepurytem eina.

ar jau susikrovet daiktus i ligonine?
Atsakyti
Labas labas... tos šiltos dienos veda iš proto verysad.gif jaučiuos lb blogai, tik guliu ir laukiu šaltesnių orų unsure.gif jau norėčiau tašę i ligoninę susikraut, bet jėgų nulis, vos pajudu tai tik prakaitas pasipila ir nieko daugiau verysad.gif
Pirštinyčių ir aš nemažai turiu, manau, kad naudosim smile.gif

Lepinuke, šaunuolė, mažylis gana greitai susisuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 12, 12:04)
Na as nusipirkau tu kur kad nesidraskytu smile.gif

Taip taip - as apie tas. Pas mane dauguma sliauztu bodziu su atsilenkiamom rankovem- vietoj pirstiniu, bet ne visi 4u.gif siandien daiktus deliojau, ziuriu pirstiniu atskirai tikrai neturiu g.gif
Prie mano kepuriu pirstiniu nebuvo biggrin.gif
QUOTE(Meluge @ 2016 09 12, 13:02)
labas rytas kvailas pirmadienio ryte! nu ir pavariau siryt, sugebejau telefona uzmesti uz radiatoriaus  blush2.gif isijungiau kompa, kad vyrui parasyti, jog man viskas gerai tik telefonas uzmestas, o intikas durniuoja ir niekaip neprisijungia. Siaip ne taip telefona pavyko issitraukti medinio sauksto deka, kuris ten ir pasiliko blush2.gif Vyras istrauks grizes  biggrin.gif dekreto veikla  :geda

ar jau susikrovet daiktus i ligonine?

lotuliukas.gif neblogas toks rytas lotuliukas.gif
Pas mane tai irgi rolleyes.gif - ejau masinos, vos uzkuriau unsure.gif dabar nzn ar uzkursiu, kai dukra i kita mokykla reiks vezt ar ne unsure.gif ir nzn ar akumas(pastaruoju metu buvo bedu) ar signalizacija (idomiai cypsi lotuliukas.gif ) ar pulto batareika i pabaiga rolleyes.gif (aisku, paprastam artimam pc nerasiu tokios batarkes, o pajudet bijau, kad nebeuzkursiu lotuliukas.gif ).

Tases tai dar ne nepradejau ir kol kas nesiruosiu 4u.gif tongue.gif nors sapnuose tai vaziuoju gimdyt jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Smagu skaityti tokius gerus postus, lepinukes! wub.gif linkim greiciau namie atsidurti smile.gif
O as sia savaite su dukryte namie likau, nes apsirgo mano ziogas, tai palaikysiu kelias dienas namie.
Tingiu ka nors daryt siandien, matyt pavargau jau- buvom lauke, tai nemazai prasiejom smile.gif
Pirstinyciu turiu dvi poras likusias nuo dukros, kaip ir vilnoniu kojiniu smile.gif o vat kepuryciu neturiu, tai reik dasipirkt, kaip ir siltesniu i lauka- irgi neturiu.
Reikia jau uzsirasynet ka turiu padaryt, nes galvoj makalyne- tiek daug dar atrodo reik nuveikt g.gif
Svarbiausias galvos skausmas- artejantis dukros gimtadienis biggrin.gif tema zinau, tad bandau po truputi derint visas smulkmenas ir akcentus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 09 12, 13:21)
Labas labas... tos šiltos dienos veda iš proto  verysad.gif

o kad mums tos silumos cool.gif as sildyma isijungiau blink.gif

QUOTE(bonduke @ 2016 09 12, 13:43)
Taip taip - as apie tas. Pas mane dauguma sliauztu bodziu su atsilenkiamom rankovem- vietoj pirstiniu, bet ne visi 4u.gif siandien daiktus deliojau, ziuriu pirstiniu atskirai tikrai neturiu  g.gif
Prie mano kepuriu pirstiniu nebuvo biggrin.gif

lotuliukas.gif neblogas toks rytas lotuliukas.gif
Pas mane tai irgi rolleyes.gif  - ejau masinos, vos uzkuriau unsure.gif dabar nzn ar uzkursiu, kai dukra i kita mokykla reiks vezt ar ne unsure.gif  ir nzn ar akumas(pastaruoju metu buvo bedu) ar signalizacija (idomiai cypsi lotuliukas.gif ) ar pulto batareika i pabaiga rolleyes.gif (aisku, paprastam artimam pc nerasiu tokios batarkes, o pajudet bijau, kad nebeuzkursiu lotuliukas.gif ).

Tases tai dar ne nepradejau ir kol kas nesiruosiu 4u.gif  tongue.gif nors sapnuose tai vaziuoju gimdyt jau lotuliukas.gif

tikiuosi neuztrigsi kur nors smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi dar nesusidejau - nors atrodo beveik viska turiu tik smile.gif esu visiskas tinginys nuo to kai isejau atostogauti blush2.gif
Atsakyti