Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

QUOTE(bonduke @ 2016 09 13, 11:12)
As tai dziaugiuos, kad veidrodis pagrindinis, i kuri pastoviai ziuriu , ne viso ugio dydzio lotuliukas.gif

Tai va kad veidas ir yra labai nekokios bukles, taip ir norisi kasdien su pilnu makiazu vaiksciot rolleyes.gif kaip atsirado kazkokios demes ant veido taip ir liko viso nestumo metu..

Man karstis irgi nepatinka, tai va siandien jau salta lauke biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

man tai siluma patinka, tuo labiau, kad vasara praktiskai jos nebuvo. Megaujuos ir dziaugiuos, bus dar tos vesos ir bjauriu oru per akis ax.gif

As jau po truputi irgi braukau sarasiuka, vis nusiperku tai ta, tai ana, bet iki tases krovimo dar toli. Viska, ko truks, planuoju Mamu mugej nusipirkt. O dar ir sudalyvaut pati ruosiuos, tai dar laukia darbelio pasiruost jai rolleyes.gif

QUOTE(vavute11 @ 2016 09 13, 11:12)
Epidura taip pat pirkau ir sikart, nes klausiau gydytojos, sake visdar neduoda Klaipedoj, turbut niekada ir neduos..

Bet tai kaip keista g.gif O jei Tau jo neprireiks, tai kur det g.gif ? Negi negalima pacioj ligoninej susimoket tada uz ji, jei tarkim nusprendi juo pasinaudot? Cia kazkokiu bizniu kvepia- pirkti is anksto reikia/nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasira: 13 rugsėjo 2016 - 11:54
Tasira Kaip aiskino del epiduro Klaipedoje tai jie ji turi, bet tik nepilnametem ir dar kazkokiem atvejam, visais kitais atvejais reiki apaciom tureti smile.gif. Tai taip eile metu jau. O jei prireikia, tai vyrai ir laksto pogimdyviniam ir klausia, gal kas nepanaudojo smile.gif (jei tai buna naktis). Na taip jau Klaipedoje yra
Atsakyti
Ir dar epidura parduoda 2 vaistines Klaipedoje, viena berods iki 19 val dirba, o kita iki 16 val. O jei sekmadienis, ar po darbo valandu, ka tada daryt.. Nenubiedniesiu nuo 14 euru, arba parduosiu pigiau kitai, jei man bus nereikalingas.
Atsakyti
Snekat vis apie tas ligonines tases - reiketu gal ir man susideti g.gif 3savaites su truputi visgi liko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteSa @ 2016 09 13, 13:01)
Snekat vis apie tas ligonines tases - reiketu gal ir man susideti  g.gif  3savaites su truputi visgi liko  wub.gif

Mūsų terminas vienodoas, įdomu kuri pirma būsim 4u.gif Aš šiandien pradėjau tašę krautis, tai vajė vajė - vietoj vienos, gaunas 3 doh.gif biggrin.gif turbūt tikrai per daug visko deduos, bet atrodo- ir to gal prireiks, ir ano... reiks dar perkratyt mintyse, ar tikrai tiek visko reikia blush2.gif nu bet vien pampių visas pokas kiek vietos užima.. blink.gif smile.gif
Atsakyti
As siandien apie tase susimasciau. Parase drauge, jog pagimde leliuka. Gimdymas uztruko nuo pirmo saremio iki leliaus gimimo 36 minutes, sako gerai kad jau gulejau ligoninej smile.gif Taip, kad neaisku, gal ir pasiseks kam taip ;) Nors tokie greiti gimdymai ir nera gerai, nes pazystama ir pagimde nuo saremiu pradzios iki lialiaus per 1 val, tai sake biski kosmosas buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2016 09 13, 11:31)
As siandien apie tase susimasciau. Parase drauge, jog pagimde leliuka. Gimdymas uztruko nuo pirmo saremio iki leliaus gimimo 36 minutes, sako gerai kad jau gulejau ligoninej smile.gif Taip, kad neaisku, gal ir pasiseks kam taip ;)  Nors tokie greiti gimdymai ir nera gerai, nes pazystama ir pagimde nuo saremiu pradzios iki lialiaus per 1 val, tai sake biski kosmosas buvo  blink.gif

Dar ir taip buna ?! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 09 13, 14:27)
vietoj vienos, gaunas 3  doh.gif  biggrin.gif  turbūt tikrai per daug visko deduos, bet atrodo- ir to gal prireiks, ir ano... reiks dar perkratyt mintyse, ar tikrai tiek visko reikia  blush2.gif nu bet vien pampių visas pokas kiek vietos užima..  blink.gif  smile.gif

Imk lagamina smile.gif o pampius tai as atskirai isidejau pamenu, buvo viena kuprine leliuko daiktu. Sikart reiks ir dukra suruosti, tai matyt ta pati kuprine bus dukrai, o as tikrai i lagamina desiuos ir sau, ir leliukui biggrin.gif

QUOTE(vavute11 @ 2016 09 13, 14:31)
As siandien apie tase susimasciau. Parase drauge, jog pagimde leliuka. Gimdymas uztruko nuo pirmo saremio iki leliaus gimimo 36 minutes, sako gerai kad jau gulejau ligoninej smile.gif Taip, kad neaisku, gal ir pasiseks kam taip ;)  Nors tokie greiti gimdymai ir nera gerai, nes pazystama ir pagimde nuo saremiu pradzios iki lialiaus per 1 val, tai sake biski kosmosas buvo  blink.gif

Tai va va, ir per greitas gimdymas, ir labai uzsiteses yra kosmosas smile.gif geriausia viduriukas
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 09 13, 11:27)
Mūsų terminas vienodoas, įdomu kuri pirma būsim  4u.gif

Idomu idomu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2016 09 13, 12:31)
Tai va kad veidas ir yra labai nekokios bukles, taip ir norisi kasdien su pilnu makiazu vaiksciot  rolleyes.gif  kaip atsirado kazkokios demes ant veido taip ir liko viso nestumo metu..

Ai, man tai bendras vaizdelis biggrin.gif kiek matau vonioj- tai dar dar lotuliukas.gif nors siandien sutikau viena pazistama. Sako- ko ne darbe? As jai i pilva rodau. Ji - oi, net nepastebejau lotuliukas.gif klausia- tai jau dekrete? Sakau, kad geras menuo beliko. Ji tik blink.gif . lotuliukas.gif turbut, tik sau nekaip atrodau lotuliukas.gif
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 09 13, 14:27)
vietoj vienos, gaunas 3  doh.gif  biggrin.gif 

Oho biggrin.gif as kaip ana syki, taip dabar i savo 1 sportinio tipo nediduke tikrai tilpsiu 4u.gif jei ko truks- bet kada atves/atnes.
QUOTE(vavute11 @ 2016 09 13, 14:31)

Tokiu atveju, tai tikrai, gerai, kad ligoninej jau buvo 4u.gif nors nesitiki, kad taip imanoma biggrin.gif
Atsakyti
Man dar pampiu vaikui reikia nuspirkti, epiduro rinkini ir gal viskas g.gif
Tada galesiu tases pradeti krautis tongue.gif

Mano mazius man taip skaudziai po sonkauliais duodasi blink.gif blink.gif blink.gif , kad as jau su ranka bandau stumti lauk ji nuo sonkauliu srities biggrin.gif
Atsakyti