Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (8tema)

QUOTE(Carol @ 2016 09 12, 15:26)
O šlapimas geras?

Ir spaudimas? Nes jei slapimas, spaudimas geri - tai tada paprastai nieko tokio ;) man tindavo kojos, kol i darba ejau - grynai nuo sedejimo visa diena 4u.gif

QUOTE(Tasira @ 2016 09 12, 17:28)
Be sansu menesi nekirpt schmoll.gif Jie jau su ilgais nagais gimsta ir jie nuluzineja, jei nekerpi, o tada astrus kampukai lieka ir braizosi save. Tai jau geriau nukirpt 4u.gif Normaliai jie ten kerpasi rolleyes.gif

drinks_cheers.gif manoji su tookiu manikiuru gime blink.gif negalejau patiket lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš po TA, šlapimo tyrimas ir spaudimas idealūs, svorio viso jau 10,3 kg turiu, visi matavimai per viduriuką, gyrė daktarė kad viskas puiku ir idealu, bet iki tol kol sugalvojo kad kraujo tyrima padaryt, o ten hemaglobinas tik 82 blink.gif tai prirašė geležies, žuvų taukus gerti, dar pasiskundžiau kad intymią vietą paperšti tai ir ten žvakučių, už dviejų savaičių pas šeimos gydytoja pasirodyti, ar kyla hemaglobinas kad pažiūrėtų, ir spalio pradžiai paskutinei TA vėl ateiti. Vienu žodžiu, ne kažkaip mano TA galiausiai baigėsi. Echo nedarė ir nežiurėjo mano užsicementavimo lygio... ax.gif
Atsakyti
Sveikos,as tai nesuprantu kaip prasidejo po 6 val,skausmas toks raiantis ir nepraeina kol guliu,ar vaikstau nieko tik kaip sesti tai sudiegia skausmelis.Jai saremiai prasidetu manau skausmas daznetu.Ai dar labai pilvas sukietejas ziuresiu kas cia man toliau darysies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolina18: 12 rugsėjo 2016 - 20:36
QUOTE(karolina18 @ 2016 09 12, 21:35)
Sveikos,as tai nesuprantu kaip prasidejo po 6 val,skausmas toks raiantis ir nepraeina kol guliu,ar vaikstau nieko tik kaip sesti tai sudiegia skausmelis.Jai saremiai prasidetu manau skausmas daznetu.Ai dar labai pilvas sukietejas ziuresiu kas cia man toliau darysies.

Per tikrus saremius keiciant padeti skausmas nelabai dingsta 4u.gif
Atsakyti
Kažin kada aš tą tašę pradėsiu krautis, turbūt jau kai važiuot reiks, nes taip rankos nekyla cool.gif
Atsakyti
Kazkokia tai nemiga. Prabudau is to nepatogumo ir viskas - akys placios blink.gif ka cia dabar 2 val daryt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 13, 04:43)
Kazkokia tai nemiga. Prabudau is to nepatogumo ir viskas - akys placios blink.gif ka cia dabar 2 val daryt?  lotuliukas.gif

Megzti kojinytes, pleduką. Sąrašiuką pasidaryti ko į ligoninę dar trūksta, ar grįžus namo ;)
Atsakyti
QUOTE(Carol @ 2016 09 13, 06:52)
Megzti kojinytes, pleduką. Sąrašiuką pasidaryti ko į ligoninę dar trūksta, ar grįžus namo ;)

Arba pusrycius lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Turiu laisvą minutę, tai parašysiu smile.gif

Sekmadienį susipirkau viską, ko trūko man, mažiui beliko nupirkt mažiausio dydžio dar kelis pakus pampių. Net lasiuku nuo pilvuko putimo jau nusipirkau biggrin.gif Kadangi mano terminas i spalio gala tai tase krausiu spalio pradzioj smile.gif svarbu viska turet, kad su dideliu pilvu nebereiktu lakstyt.

Siaip savijauta gera, visgi nusipirkau dirza pilvui prilaikyt - tai tikrai puikus pagalbininkas siuo momentu vaikstant ir valgyt gaminant thumbup.gif
Tik va su tuo naktiniu miegu tai jau bedele ir man.. Atrodo, kad jau maitint reiktu - prasibundu kas 2val ir zygiuoju i wc biggrin.gif bet ka dabar, reikia pratintis ax.gif
Vienintelis dalykas, kuris mane liudina tai vaizdas veidrodyje, bet, visa laime, jau nedaug beliko i ji ziuret lotuliukas.gif

Grazios dienos visoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexi_: 13 rugsėjo 2016 - 09:13
Sveikutes. Tases as dar nesusikroviau, bet 37 savaites proga tikiuosi ta padaryti iki savaites galo. Dar reikia keliu smulkmenu ir busiu pasiruosusi i ligonine smile.gif . Nemiga ir mane kankina smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Lexi_ @ 2016 09 13, 10:12)

Vienintelis dalykas, kuris mane liudina tai vaizdas veidrodyje, bet, visa laime, jau nedaug beliko i ji ziuret  lotuliukas.gif

As tai dziaugiuos, kad veidrodis pagrindinis, i kuri pastoviai ziuriu , ne viso ugio dydzio lotuliukas.gif
Atsakyti
Gera diena 4u.gif

Ar jums nenusibodo ta siluma verysad.gif , negaliu pakest paskutinem dienom saules, karsta, lauke dregme, kol pasidarai ka tuoj prakatuoji, jauciuos kaip sena ligota moteriske lotuliukas.gif

Diskutavot apie darzelius, tai maniske kaip pradejo eit i lopseli tai ji buvo tokioj grupej kurioj vaikuciai buvo su soskem, su pampersais ir nekalbantys. O mnaiske buo vyriausia, bes soskes jau, be pampersu. Tai lopsy ir vel soskes prireike, svepluot pradejo. Metus atvaiksciojom, bet sekanciais metais pries formuojant grupes ejau pas direktore ir prasiau kad perkeltu i vyresniu vaiku grupe (tie vaikuciai darzely kazkaip pagal menesius isdalinti, tarkim nuo rugsejo iki rugsejo, tai maniske yra 10 metu 10 men tai ji praktiskai buvo su 11 metu 1 pusmecio vaikuciais, visiska nesamone). O nuo sekancio rudens ja perkele i 10 metu vaiku grupe, kur patapo pati jauniausia, ir labai greit dingo visi sveplavimai, labai smarkiai pasijaute kad vaikas keistis i geraja puse pradejo.

Tase jau kokios dvi savaites mintyse kraunuosi, bet taip viskas kazkur nupirkta atskirai ir yra smile.gif Epidura taip pat pirkau ir sikart, nes klausiau gydytojos, sake visdar neduoda Klaipedoj, turbut niekada ir neduos..
Atsakyti