Avonuke tikekimes viskas bus gerai tau

uz gera sirdi
Labai dziugu us pilkiuka , kad susitvarke vamzdynas
Pas mane tai beda nevaiksto po viena, nu ne tokios cia ir bedos ale chlapato per tuos anglus sociai... Agenturoj prisake, kad nereikia man ateisi issirasyt, ale ziuriu pinigu atostoginiu ner ,skambinam klausiam, sako oj turi ateit uzsipildyt forma ir bla bla turi 8d atostogu ir sumokes su visa forma issius po 2sav kazkur, nu klausiau dukart ar tikrai nereik ateit kai paskutini kart dar dirbau agenturai, ne ne, ar tikrai, tikrai tikrai

. Siandien nuejom vos atsidare, isbrydes vyras vel kazkaip kitaip makliavojo, kad sumokes ale si penktad gal kita.... jie tokie melagiai anglai, kad negaliu . Pianinas turejo ana sav bus, oj atves tikrai tikrai, nera.... sia jau dabar atves nes ale buvo bank holiday.... vien zo...
ir prie visos puokstes darbui pateiktus dokumentus kai klausiau ar nereik verst i anglu, ne gal nereik.. tai pasirodo reikia, idomiausia, kad cia i dvi vietas parasiau kiek man tai kainuotu su patvirtinimu notaru vieni parase 60svaru atsius per 5-10d, kiti parase 99svarai be notaro taip tik su stampu

LT as mokejau 9eurus uz lapa su notaru... tai ku daryt? rasineju laiskus ar verstu foto kopija, teistumo pazymos, nes nu arba siust kazkam, kas isvesrs ir persius man atgal su visais vertimais