Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Avonuke @ 2016 09 05, 15:49)
Mergaites ka daryt? Ejau suns vedziot ir prasukau pro garazus. Radau katyte .  verysad.gif  Kudute visa , vieni kauliukai , glostai , o ji nabagyte kojytem minko  verysad.gif Speju, kad visai jaunute...  O va pilvukas jau didelis  verysad.gif Grizau ir taip sirdi skauda

tempi i klinika ir klausi ar dar galima sterilizuoti :) tada organizuojiesi narva kad butu ja kur perlaikyti, jei nera kur namuose isskirti laisvo kambario. jei kreipsies i kokia prieglauda, bet pati apsiimsi jos pagavimu, sterilizacija ir laikina globa, pagelbetu su nuolaidom klinikoje. Is patirties galiu pasakyti, jei ne pati, tai nelabai kas ir pagelbes. geriausiu atveju jei pasiseks gal kokia organizacija gal ir apsiims, dagiau sansu jei pazadesi prisideti finansais, nes daba kiek visi apsikrove.. o paliekant katyte gatvej, tai tikrai ji atsives kur vaiku ir kiek dar duseliu bus pasmerktu.. tai ekspomtu ir pati gaudziau pilke. kurios negalima jau buvo sterilizuoti. bet viskas issisprende. kaciukai padovanoti, kate gyvena kaime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 05 rugsėjo 2016 - 15:23
erode, nebepamenu, gal ir neskiepijau, nes jie ilgai sirgo, bet dažniausia sterilizuot vežu paskiepytus jau (man ramiau tada). pažiūrėsiu dar namie knygutės gal tiesiog pamiršau paimt. O nepamaneni, turėjau pasakyti ar skiepyta ar ne........niekaip neatgaminu, gerai visus 3 pamenu

Avonuke, o koks miestas ? Šponkutis matau jau viską paaiškino 4u.gif

Daredi su gimtadieniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 05 rugsėjo 2016 - 15:23
Is Pakruojo as. Cia jokiu veterinaru ner tad mums arciausia butu Siauliai . Del pinigu nesvarbu, uz sterilizacija susimoketumem patys. Vyra kai buvau susitikusi tai jis sako kate susitvarkytumem ir pasimtumem blink.gif ale ka daryt su kaciukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 05 rugsėjo 2016 - 15:42
Daredi, su gimtadieniu 4u.gif

Avonuke, gražuolė kokia bigsmile.gif Šponkiukas viską paaiškino, kitaip tai vargu ar gausis, nes priglaudos nesuspėja ir nebeturi kur visų dėti... Va, kada man trūksta dar vieno kambario namuose....

Diinka, na ir pasisakymas apie pievas :( ir neįlįsi žmogui į galvą katiną atiduodamas. Ir nenumatysi, kas jam paskui į tą galvą šaus :( Ir padėt niekuo negaliu, man negalima suaugusių katinu namo neštis verysad.gif
Atsakyti
Erode, tiek kiek atkasiau. pas mane jie papuolė 15.09.25 buvo apie gerų 4-rių mėn. Tai ji bus gimus 15 antroj balandžio pusėj, arčiau pabaigos
Papildyta:
At ne Ieva iš Šiauliu ir ji tikrai užsiima beglobiukais, galėtų ką parekomenduoti- vetą, nuolaidas- Nelaukit vežkit katę gal dar operuos.... O jei ne kačiukus lengvai išdovanosit, nes tokių laiku jau jų buna mažiau, nes dovanojamai į antrą rudens pusę suaktyvėja. Su dovanojimu padės merginos, jei jau visai blogai bus paimsiu, kai jau galima bus nuo mamos atskirt 4u.gif Geriau paskubėti 4u.gif
Atsakyti
Oi, nepamačiau Avonukės posto - išties, jei bus nebeoperuojama, vėlyvi kačiukai pasidovanos lengvai... paprastai marmuriukių vaikai dailūs gaunasi... biggrin.gif

Aišku, rūpesčio bus porai mėnesių, bet jei mažiukai su mama, ta beveik vien malonumas gaunasi rolleyes.gif

Nes jei ji dabar juos atves, paslėps, žinoma, ir nebespės jie užaugti, sušals...
Atsakyti
Avoniuke, pasiskambink http://pakruojis.vetklinikos.lt esančioms sąraše, kažkas tikrai darys. Žinau, kad prie Pakruojo buvo kažkokia beglobių organizacija, berods jie šunimis užsiėmė, paieškok jų kontaktų, pasakys kur sterilizuoti veždavo.
Atsakyti
Avonuke, rašau į AŽ
Atsakyti
Aciu visoms uz pagalba ir patarimus . Susiskambinau su vietiniu veterinaru rytoj ryte apziures , bet kiek apziurejau man atrodo, kad jau bus velu ka nors daryt . Na nebespeliosiu ryte bus matyt.
Prieglaudele pas mus anksciau buvo, dar padedavom ten , bet dabar jau uzsidariusi .
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2016 09 05, 17:52)
Aciu visoms uz pagalba ir patarimus . Susiskambinau su vietiniu veterinaru rytoj ryte apziures , bet kiek apziurejau man atrodo, kad jau bus velu ka nors daryt . Na nebespeliosiu ryte bus matyt.
Prieglaudele pas mus anksciau buvo, dar padedavom ten , bet dabar jau uzsidariusi .

Na kaip bus taip, svarbiausia, kad bandai suktis iš situacijos, o ne palieki likimo valiai 4u.gif Šaunuolė, ypač žinant vietinių požiūrį 4u.gif
Atsakyti
Tai va naujienos tokios - grizo vyras is spekit ka parsinese? Pazistamas parveze tai sake kelis kartus perklause ar tikrai zada veztis namo ax.gif Vyras pasake, kad cia as susigalvojau tai reakcija buvo kazkas tokio fool.gif
Atsakyti
Avonuke tikekimes viskas bus gerai tau 4u.gif uz gera sirdi
Labai dziugu us pilkiuka , kad susitvarke vamzdynas victory.gif
Pas mane tai beda nevaiksto po viena, nu ne tokios cia ir bedos ale chlapato per tuos anglus sociai... Agenturoj prisake, kad nereikia man ateisi issirasyt, ale ziuriu pinigu atostoginiu ner ,skambinam klausiam, sako oj turi ateit uzsipildyt forma ir bla bla turi 8d atostogu ir sumokes su visa forma issius po 2sav kazkur, nu klausiau dukart ar tikrai nereik ateit kai paskutini kart dar dirbau agenturai, ne ne, ar tikrai, tikrai tikrai g.gif . Siandien nuejom vos atsidare, isbrydes vyras vel kazkaip kitaip makliavojo, kad sumokes ale si penktad gal kita.... jie tokie melagiai anglai, kad negaliu . Pianinas turejo ana sav bus, oj atves tikrai tikrai, nera.... sia jau dabar atves nes ale buvo bank holiday.... vien zo...
ir prie visos puokstes darbui pateiktus dokumentus kai klausiau ar nereik verst i anglu, ne gal nereik.. tai pasirodo reikia, idomiausia, kad cia i dvi vietas parasiau kiek man tai kainuotu su patvirtinimu notaru vieni parase 60svaru atsius per 5-10d, kiti parase 99svarai be notaro taip tik su stampu doh.gif LT as mokejau 9eurus uz lapa su notaru... tai ku daryt? rasineju laiskus ar verstu foto kopija, teistumo pazymos, nes nu arba siust kazkam, kas isvesrs ir persius man atgal su visais vertimais hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 05 rugsėjo 2016 - 17:11