Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Snaigę sveikinu su gimtadieniu! 4u.gif
Sierimova džiunglėse labai gražiai pozuoja wub.gif
Matilda didingoji wub.gif
Sandros chebra jaukiai gulinėja biggrin.gif
Dėl gyvūnų kiekio- kiekvieno asmeninis reikalas. Man tiek, kiek yra dabar, užtenka. Nes didesniam kiekiui gyvių ir dėmesio didesnio reiktų, o mano dėmesys jau ir taip dozuojamas. Kita vertus, atsirastų dar kas nors, sutilptų irgi ( gal sm mažiau sėdėčiau ax.gif )
Dėl alergijos- slidus reikalas. Jei yra nustatyta katėms, patarčiau nuvažiuoti su vaiku pabūti pas veisėją. Variantas, kad prie alergeno organizmas palaipsniui pripras, žinoma, yra. Bet yra ir kitas variantas- vaikas nuolat turės vartoti priešalerginius, ko aš nelinkėčiau. Ką tada darysit?
Ainu jau paskiepyta. Kokteilis metams ( nors ir veterinarė pritarė, kad neinančioms į lauką užtenka kas porą metų revakcinuoti), nuo pasiutligės- trims metams. Į pirmą dūrį nesureagavo. Su antru bakst katė pašoko klykdama kovinius šūksnius į orą, mano širdis pašoko į orą kartu su Ainu, prieš akis pasistojo paveikslas- veterinarė su perrėžta miego arterija plūsta kraujais, mano akis sugniaužta katės kumštyje, o veide žiojėja viena tuščia akiduobė. Susižvalgėme su gydytoja, per sekundę aš už čiuprinos sugriebiau pasišiaušusią savo lūšį, veterinarė tuo pat metu įbedė iš naujo čiuprinon švirkštą, žaibiškai sukišo stūmoklį, paleidom abi kartu Ainu ir lengviau atsikvėpėm. Toji dar pasvaidė į mus medūzos Gorgonės žvilgsnius, bet grįžusi namo man atleido ir vėl virto į taikią katytę.

Diinka, labai užjaučiu. verysad.gif laikykis 4u.gif net nebežinau, kaip paguosti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 31 rugpjūčio 2016 - 12:41
Diinka, vaje, labai užjaučiu. Puikiai suprantu kaip kas kart sunku 4u.gif

QUOTE(ahabimeni @ 2016 08 31, 13:09)

Iki šiol ne. Reiks pasigooglint. Ar tikrai padeda kazin?

mes pasistatę, aišku per silpną mūsų gyvenamai vietai, bet gerokai skiriasi, nuo to kaip buvo (palikdavom orlaides pravertas) ypač kai mes dienai nepaliekame pravirų langų dėl katinų, tai tikras išsigelbėjimas.
Atsakyti
Oi, Diinka cray.gif labai gaila mažuliuko verysad.gif Bet esu tikra, kad tu viską, absoliučiai viską padarei kaip reikia, kada reikia ir su visa meile padarei.
Atsakyti
Aist, bet pas tave ir vaizduoitė, net mane privertė šyptelti
ačiū mergaitės, žinau, kad padariau, bet tas o gal, bet kirba ir kirbės dar verysad.gif ...reik prisiverst nueiti
Beje taip staiga prisiminiau, kad išeidami jie išsinešanegerumą...taip norėčiau, kad mažius išsineštų Kiaros ligą.... 4u.gif einu dar pažliumsiu, matomai prisikaupė, gal palengvės kiek
Atsakyti
Diinka - labai gaila, apkabinu 4u.gif tu padarei viską ką galėjai ir tikrai niekos nepraleidai, tiesiog taip būna 4u.gif
Aist - jau tu kaip parašai tai atrodo kad ir aš dalyvau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 31 rugpjūčio 2016 - 12:54
Dar sykį dėkui už sveikinimus 4u.gif bandžiau sucituot bet citavimas šiandien neveikia pasirodo :)

Snaigės sesė Siera tamsesnė :) o kad panašios tai jo. Ta pati rūis/porūšis ..veislė negaliu sakyt - sakysit kokia čia veislė biggrin.gif :)

ahabimeni - tai duok dieve kad viskas būt gerai, gal išaugo tas sūnus tavo jau, o gal jam net nesureguotų aplamai... kaip į mokyklą vyrukas nori? o antras tavo vaikas mažesnis ar vyresnis?
katinuko kaina graži. Bet bile vyras nori.... biggrin.gif maniškiui irgi tie ale leopardukai gražūs visada labai. Nu bet kažkaip gaila pinigų tokiem dalykam ir aplamai tik dėl grožio nu nereikia gal biggrin.gif Snaigė irgi graži ir pigi biggrin.gif :) nors dabar pažiūriu va čia pabendravus kiek aplamai gražių ir dovanojamų kuriems reikia namų tai ir šitos nepirkčiau dabar, paimčiau kokį surastuką. Vis pagalvoju- kodėl aš seniau šios temos neradau.... tikrai būčiau kurį nors paėmusi katuką....

Diinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 31 rugpjūčio 2016 - 13:03
Diinka, saulele, nieko tu nepražiūrėjai... išvis nerealu, kad jie visi iki tokio amžiaus išaugo. Pati žinai, kad nuo pirmos dienos be mamos paprastai ir neišauga katyčiai....

Ryškios vaivorykštės mažiukui Ufiukui

Kiekviena netektis atsineša kaltę, nesvarbu, ar tas jausmas turi realų pagrindą ar ne. Tiesiog, kiekvienoje situacijoje, atsigręžęs atgal rastum ką pataisyti. Bet visos tos situacijos jau praeityje ir yra tokios, kokios ir turėjo būti. Tas kirbėjimas, kaltės jausmas yra gedulo dalis. Viena iš jų. Tik reikia joje neužstrigti, Žinau, kad neužstrigsi, nes nuolat eini pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 31 rugpjūčio 2016 - 13:04
QUOTE(diinka @ 2016 08 31, 12:53)

Beje taip staiga prisiminiau, kad išeidami jie išsinešanegerumą...taip norėčiau, kad mažius išsineštų Kiaros ligą.... 4u.gif einu dar pažliumsiu, matomai prisikaupė, gal palengvės kiek

Diinka... laikykis
Atsakyti
Nu aluoooo. Tik neik sulčių daryt, jau temą baigėt ir tris lapus prirašėt :O

Citavimo funkcija sutrikus, bet viskas jau žinoma ir adminam, ir perduota kam reikia. Sutvarkys.
Atsakyti
Diinka console.gif Viskas padaryta teisingai, o tu ne dievas. Tik tiek galiu pasakyti.
.Radikal ru. kažkokius pagerinimus įdiegė,iš viso ko tai pripynė,negaliu foto įkelti.
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 08 31, 12:34)
dabar sėdžiu žliumbiu ir bijau eit pažiūrėti, niekad neįprasiu, žinau kad šansų iš kart mažai buvo, bet aš taip stengiausi...o dabar kratau dienas kur kada kažką praleidau....neteisybė verysad.gif

Diinkute, laikykis, gaila mažiuko Ufiuko, ypač kai dar tavo pačios augintas. Reik tik pasidžiaugt, kad jei ne tu, nė vienas šių mažiukų nebūtų išgyvenęs 4u.gif
Atsakyti
Diinka, Padarei daugiau nei viską 4u.gif 4u.gif Daug kartų daugiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti