Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Dinka 4u.gif

o kodel Ainu dare 2 bakst????? Gufiui tik 1 dare??????
Atsakyti
Labas vakaras, Rariukai, va koks pledas gavosi iš tavo siūlų :)

https://www.facebook...206257249382492 (turėtų rodyti net neturinčioms FB, viešos foto)

Šiandien mama atvažiavus buvo. Ozis jaučia jai silpnybę, tiksliau jos daiktams. Mama gi katinų neprisileidžia, ne tai, kad nemyli, bet nemėgsta artimo kontakto.
Pasidėjo megztinį ant Ievos lovos. Ateinam - akurat, miega ant jo :D mamai tai nepatiko, pravarė. Ateinam po kiek laiko...net katino pagailo...susiraitęs šalia lovos...nu neleidžiat miegoti ant megztinio, bent jau šalimais pagulėsiu...jau toks nabagas atrodė, kad net mama sureagavo :D aišku neleido miegoti ant megztinio, bet pakalbino wub.gif
Atsakyti
o aš katik kokį pravalą apturėjau lotuliukas.gif Taigi galvojau reikai išsilaikyti tą nelemtą egzaminą online. tai ką laikau ir tokia nuojauta, kad kažkas ne taip, kad berods rašė, kad dar nebandytas laikyti. ir vidury egzamino sugalvojau, kad ne su ta paskyra turbūt prisijungiau.. na ka pabaigiu aš tą egzą, išlaikau ir pasižiūriu, kad taip ir yra, ne su ta paskyra išsilaikiau doh.gif Va ir turėk kelis paštus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 31 rugpjūčio 2016 - 19:04
Šponkiau, o išlaikei? Perlaikyti su savo paskyra galėsi?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 08 31, 20:02)
Šponkiau, o išlaikei? Perlaikyti su savo paskyra galėsi?

išlaikiau taip vos vos (ten išlaikai kai 80proc teisingai atsakai). Jo jį laikyti gali su kokia nori paskyra, galiu, kad ir dabar laikyti, bet kažkaip ūpo neturiu :D Šiaip tai niekad neprašė darbe parodyti nei vieno sertifikato, tiki žodžiu :) tai aš jį turiu, tik ne toje pačioje paskyroje kur turiu kitus :D
Atsakyti
diinka, liūdna tau diena verysad.gif Bet taip jau nutinka, juk jie tokie mažiukai...linkiu kad likusieji užaugtų sveiki ir stiprūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Busy gal vėl be ryšio, kad jokių žinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 08 31, 20:07)
išlaikiau taip vos vos (ten išlaikai kai 80proc teisingai atsakai). Jo jį laikyti gali su kokia nori paskyra, galiu, kad ir dabar laikyti, bet kažkaip ūpo neturiu :D Šiaip tai niekad neprašė darbe parodyti nei vieno sertifikato, tiki žodžiu :) tai aš jį turiu, tik ne toje pačioje paskyroje kur turiu kitus :D

Ai, tada jau nesvarbu, bele išlaikai, kas prašys parodyti, tai jau rasi kas kus :)
Atsakyti
user posted image
Saldžioji porelė, net nesitiki, kad prieš kelias minutes rainis rudį vaikėsi, ir dar taip piktokai g.gif
Ramzis wub.gif Matosi pagarboje katinukas, ant fotelio pledukas, kad šoniukai nepaskaustų. lotuliukas.gif
Rustės pledukas thumbup.gif Ale ir kantrybės turi. 4u.gif Etnografinio stiliaus.
Šponkiuk, kiek tų egzų laikai? Regis neseniai tik buvo kažkoks.
Busy, kaip Kiarutė?
Jonio rainumas ir gražumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 08 31, 21:01)
Rustės pledukas thumbup.gif Ale ir kantrybės turi. 4u.gif Etnografinio stiliaus.

Šitas gana greitai nusinėrė. Kokios 10d bus. Kvadratukais gerokai ilgiau, bet ir gražiau gaunasi... jau naujam turiu 20 kvadratėlių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rustės mezginiukai dailūs. bigsmile.gif

Diinka, tu viską padarei. Viską. Laikykis, likusiems ufiukams Tavęs reikia.

Busy, 100 palaikymų tau ir Kiarai.

Man rodos, mūsų augintiniai daug ką atleidžia. Pas mus karo stovis nusistovėjo, Kingas šoka ant Nikos, ta kanda į uodegą jam. Tada Kingas bėga ir rėkia. Mane kelia rytais įžūliausiai. Vakare konservų neėda, matyt, močiutė maitindavo kartą per parą. Ryte - 6,00 nesvarbu, kada man reikia keltis, "mamka, kelk ir duok valgyt, paglostyk".
Nika tapo vagilka, vagia maistą. Kažkuri katė išvykus atostogų sumyžo Jomanto megztinukus ir sumyža kilimėlius vonioj.
Įtariamos Tašė ir Fogi.
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 08 31, 22:12)
Rustės mezginiukai dailūs. bigsmile.gif
Kažkuri katė išvykus atostogų sumyžo Jomanto megztinukus ir sumyža kilimėlius vonioj.
Įtariamos Tašė ir Fogi.
verysad.gif

Ačiū už pagyras 4u.gif

O va myžizmas yra bjauriau bjauraus... jau kas nori, tebūnie išvartyti nestabilios psichikos daiktai, pavagišiautas maistas, bet tik ne tai...

Mūsų abu padaro... Ozis vonioj kampe (jei ten nestovi plastikinis butelys), ir Ausius pažymi dvynių kerzus... Išmokom kerzų nepalikti ten, kur įprato, butelys irgi stovi vietoj. Nu jau kuris laikas be bajerių, bet pridaro...randa kitus kampus :(
Atsakyti
Labas...
Diinka, vaje kaip liūdna verysad.gif , apkabinu console.gif
Rustės pledas koks spalvingas bigsmile.gif . Aš tik virbalais moku megzti ax.gif
Ir Kiarai glėbys sveikatos balionų 4u.gif . Gal reiktų dar vienos karūnos paieškoti g.gif
Katinai tai viens už kitą gražesni ax.gif .Pasižiūriu nuotraukėles ir gerom emocijom pasikraunu.
Atsakyti